Back to Question Center
0

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ - απαντήσεις από το Emarketz για μικρές επιχειρήσεις

1 answers:

Τα μέσα διαφήμισης και MARKETING έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία 10 χρόνια. Το διαφημιστικό πρακτορείο γίνεται πλέον γραφείο DIGITAL MARKETING. Στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και το branding, η μετάβαση στο ψηφιακό είναι το τρέχον buzz. Έτσι, τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ;. Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η διαφήμιση και η προώθηση των επιχειρήσεων και των εμπορικών τους σημάτων μέσω ψηφιακών καναλιών μέσων - cheap black dresses.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος των επιχειρήσεων - μεγάλες ή μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις μπορείτε να εμπορευτείτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας μέσω χαμηλού κόστους ψηφιακών καναλιών. Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, πολλές μορφές DIGITAL MARKETING διατίθενται με χαμηλό κόστος. Έχοντας μια παρουσία στο διαδίκτυο, η συμμετοχή των πελατών σε συνομιλίες μέσω της EMAIL MARKETING και του SOCIAL MEDIA είναι εξαιρετικά οικονομικά προσιτές εναλλακτικές λύσεις. Αυτά τα ψηφιακά κανάλια είναι χρήσιμα για την εξισορρόπηση του ανταγωνισμού για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τους ανεξάρτητους συμβούλους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ την εργασία ψηφιακού μάρκετινγκ σε έναν επαγγελματία DIGITAL MARKETING AGENCY για να χτίσετε την επιχείρηση και το εμπορικό σήμα σας. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε το καλύτερο πρακτορείο ONLINE DIGITAL MARKETNG, εξετάστε παρακάτω τις απαντήσεις του EMARKETZ:

Όλοι μου λένε ότι ο SEO είναι νεκρός .

αν η τεχνική είναι λάθος. Το SEO δεν μπορεί πλέον να είναι η απάντηση στις προσευχές που σχετίζονται με την κυκλοφορία, καθώς ο αλγόριθμος της Google έχει απομακρυνθεί από την επιβράβευση των αρχών SEO και από την προβολή ιστοσελίδων με το καλύτερο περιεχόμενο. Ακολουθήστε τις παραμέτρους που ορίζονται από τη μηχανή αναζήτησης. θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όταν μιλάτε με έναν επαγγελματία SEO, θα πρέπει να περιμένετε μια ωριαία τιμή, ενώ μια υπηρεσία SEO θα σας δώσει προσαρμοσμένες. πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες της καμπάνιας σας. Δεδομένου ότι υπάρχουν ποικιλίες έργων και υπάρχει ευρύ φάσμα τιμών, το κόστος θα εξαρτηθεί από τις δραστηριότητες SEO & amp;. προϋπολογισμό πελάτη, εάν ο προϋπολογισμός του πελάτη είναι 35.000 INR ανά μήνα, θα δούμε τον κατάλογο των δραστηριοτήτων που θα καλύψουμε σε 35.000 INR. Να κάνει τη σωστή δραστηριότητα σε σωστή στιγμή είναι το κλειδί για την επιτυχία στο SEO.

Πότε πρέπει να δίνω διαφημίσεις Google;

Οι λέξεις διαφημίσεων της Google μπορούν να αποτελέσουν έναν ενισχυτή πωλήσεων για κάθε οργανισμό, αλλά είναι μια δαπανηρή υπόθεση. Θα πρότεινα να ξεκινήσω τις λέξεις διαφημίσεων Google μαζί με SEO & amp;. μόλις λάβετε κατάταξη μέσω του SEO, σταματήστε τις λέξεις διαφημίσεων σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά, αλλά συνεχίστε με τις άλλες λέξεις-κλειδιά.

Για να κάνετε επιθετική μάρκετινγκ τρέξτε λέξεις διαφημίσεων google όταν είστε κατάταξη στην κορυφή 3 λίστα μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Ποια είναι η καλή επιλογή, In-house Vs.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ακόμη και αν υπάρχει προτίμηση για την είσοδο του DIGITAL MARKETING, οι επαγγελματίες μπορεί να μην είναι μια καλή ιδέα. Μεγαλύτερες εταιρείες μπορεί να έχουν τις δυνατότητες στο σπίτι για να κάνουν SEO, outsourcing του SEO σε άλλη εταιρεία, αλλά οι μικρές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και προσπάθειες και θα αποκτήσουν αποτελεσματικά αποτελέσματα αν είναι outsourcing ψηφιακών υπηρεσιών μάρκετινγκ.

Θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό του πελάτη. Θα εκτελέσουμε τις λέξεις διαφημίσεων της Google και θα παράσχουμε στους πελάτες μας την πλήρη αναφορά 100% για την πραγματική κλικ. Χρεώνουμε μόνο ένα τέλος συντήρησης & amp;. αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε SEM.

Πόσο πρέπει να περάσω στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης;

Η μηχανή αναζήτησης MARKETING έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική. Υπάρχει τεράστιος όγκος δεδομένων για ανάλυση και πολλά επίπεδα πολυπλοκότητας που απαιτούν προσοχή. SEM που εκτελούνται εσφαλμένα μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Η ανεπαρκώς διαχειριζόμενη SEM μπορεί συχνά να προκαλέσει περισσότερη βλάβη από καλή, ενδεχομένως μειώνοντας την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε έναν δημοσιονομικό έλεγχο των δαπανών σας για το SEM. Σας προτείνω να ξοδέψετε το 25% του συνολικού προϋπολογισμού μάρκετινγκ στο SEM. EMARKETZ είναι μια εταιρεία SEO που ακολουθεί μοναδική προσέγγιση για το εισερχόμενο μάρκετινγκ. Ξοδεύει αρκετό χρόνο στην έρευνα και τη μελέτη του ανταγωνισμού και στην κατανόηση του τι αναζητά ο πελάτης σας. Έχει την ικανότητα να προσφέρει τέτοια εγγύηση επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην εμπειρία και την εμπειρία που φτάνουμε στο τραπέζι για τις υπηρεσίες SEO.

April 13, 2018