Back to Question Center
0

Πώς να οικοδομήσουμε μια ισχυρή ιστοσελίδα, και γιατί πρέπει

1 answers:
.
.
. How to Build Robust Website Small Business

Όπως ή όχι, η επιχείρησή σας στο λιανικό εμπόριο θα χρειαστεί μια ιστοσελίδα.

Μια πρόσφατη μελέτη από την Retailing Today έδειξε ότι το 81% των ανθρώπων πραγματοποιούν online έρευνα προτού πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε μεγάλη αγορά - features unlimited addon/parked. Είτε πωλείτε ένα προϊόν είτε μια υπηρεσία στο διαδίκτυο, είναι ένας τεράστιος αριθμός πιθανών πελατών για την λιανική σας επιχείρηση . Μια ιστοσελίδα θα είναι η πρώτη εντύπωση των περισσότερων ανθρώπων για την επιχείρησή σας, οπότε αξίζει να κάνετε αυτή την εντύπωση θετική. Δείτε πώς: .

Οι λαοί στο GoDaddy. com, ένας γνωστός ιστότοπος φιλοξενίας και καταχωρητής τομέα, υποδηλώνουν ότι κάθε επιχειρηματικός ιστότοπος ξεκινά με 5 βασικές σελίδες : Αρχική σελίδα, Σχετικά με εμάς, Προϊόντα / Υπηρεσίες, Μαρτυρίες Πελατών και Επικοινωνήστε μαζί μας. - Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη σελίδα με μια δελεαστική εικόνα της επιχείρησής σας και κάποιο κουμπί "Κλήση στη δράση", όπως "Κάντε μια συνάντηση τώρα" ή "Κάντε κλικ εδώ. ξεκινήστε τις αγορές. "Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει μια βασική επικεφαλίδα ή περιγραφή του τι κάνει η επιχείρησή σας, ώστε οι αγοραστές να γνωρίζουν ότι είναι στη σωστή θέση.

Σχετικά με εμάς - Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό, οικείο τμήμα όπου μπορείτε να μιλήσετε για το γιατί ξεκινήσατε την επιχείρηση και ποια είναι η αποστολή σας ή ο στόχος σας. Αυτό είναι επίσης ένα καλό μέρος για να συμπεριλάβετε φωτογραφίες από εσάς ή το προσωπικό σας.

Προϊόντα / Υπηρεσίες - Εδώ μπορείτε να κάνετε την πώληση σας. Δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε οι πελάτες να μπορούν να γνωρίζουν ότι είστε η κατάλληλη επιχείρηση για αυτούς. Αυτό περιλαμβάνει γενικά τι κάνει κάθε προϊόν ή υπηρεσία και πόσο κοστίζει. Οι εικόνες, αν υπάρχουν, είναι επίσης χρήσιμες εδώ.

Μαρτυρίες Πελατών - Ενώ δεν μπορείτε να ελέγξετε τι λένε οι πελάτες σχετικά με εσάς στο Yelp!. ποια σχόλια βάζετε στον ιστότοπό σας. Προφανώς, πηγαίνετε για τα θετικά, αλλά φροντίστε να συμπεριλάβετε μια ποικιλία μαρτυριών έτσι ώστε η σελίδα να φαίνεται τουλάχιστον αυθεντική. - Μπορεί να θέλετε να καθορίσετε τη μέθοδο επικοινωνίας που προτιμάτε, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε τουλάχιστον μια φυσική διεύθυνση, έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν δεν νομίζετε ότι θα έχετε χιλιάδες μηνύματα, αποφύγετε τις απρόσκοπτες και αόριστες ηλεκτρονικές φόρμες.

Ένας ιστότοπος που δεν ενημερώνεται τακτικά είναι σχεδόν χειρότερος από το να μην έχει κανείς κανένα. Τίποτα δεν λέει "Δεν με νοιάζει για την επιχείρησή μου" όπως ένας ιστότοπος του οποίου η πρώτη σελίδα είναι μια λίστα ειδικών ποτών για το Super Bowl XLIV.

Γι 'αυτό πρέπει να επενδύσετε σε ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το άτομο που δημιουργεί τον ιστότοπό σας μπορεί να σας βοηθήσει να σας οδηγήσει σε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά σκεφτείτε πόσο συχνά θα χρειαστεί ρεαλιστικά να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας.

Ένα μπαρ ή εστιατόριο, για παράδειγμα, θα χρειαστεί να ενημερώνεται συνεχώς, αφού τα στοιχεία του μενού, τα ειδικά, τα στοιχεία των εκδηλώσεων και άλλα πράγματα αλλάζουν συχνά. Αυτό ισχύει και για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ή για οποιαδήποτε επιχείρηση με συχνά περιστρεφόμενο απόθεμα.

Ωστόσο, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών γρασιδιού ή λογιστική εταιρεία μπορεί να μην χρειάζεται ένα CMS τόσο ευέλικτο και περίπλοκο, δεδομένου ότι δεν αλλάζει πολύ από μήνα σε μήνα.

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά σχεδιάζετε να ενημερώσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα CMS ως τμήμα του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε ενημερώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πρέπει να αποφύγετε αυτό που ονομάζεται ιστότοπος "φυλλαδίου" που φαίνεται παρωχημένος και ξεπερασμένος.

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο δικτυακός τόπος λιανικής πώλησης είναι έτοιμος για κινητά και ανταποκρίνεται , ώστε να είναι εύκολα ορατός σε κινητές συσκευές. Δεδομένου ότι περισσότεροι άνθρωποι περιηγούνται στο διαδίκτυο και ψωνίζουν σε κινητές συσκευές τώρα, ένας ιστότοπος που δεν έχει ρυθμιστεί για κινητά έχει ρυθμιστεί για αποτυχία.

Τέλος, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι απαραίτητη για τον ιστοτόπο της επιχείρησής σας, ειδικά εάν συλλέγετε ηλεκτρονικά δεδομένα πελατών. Οι υπηρεσίες κρυπτογράφησης και μια υπηρεσία φιλοξενίας με συχνές αντιγραφές είναι και οι δύο απολύτως υποχρεωτικές.

Blogs δεν είναι μόνο για πλέξιμο λάτρεις και συνωμοσία ξηρούς καρπούς πια. Γνωρίζατε ότι Το 55% των επιχειρήσεων που διαθέτουν ιστολόγια στους ιστότοπους τους αναφέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο από εκείνες που δεν διαθέτουν ιστολόγιο;

Ενώ ο καθορισμός ενός μέσω του WordPress ή παρόμοιας υπηρεσίας είναι δωρεάν. φαίνεται πολύ πιο επαγγελματική για να χρησιμοποιήσετε το WordPress ως το CMS στο δικό σας τομέα. Ένα επαγγελματικό blog θα κοστίσει επιπλέον, οπότε εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε αν αυτή η επένδυση σε ένα blog στο χώρο είναι κάτι που νομίζετε ότι θα οδηγήσει αρκετή επισκεψιμότητα για να είναι χρήσιμη.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο οποιασδήποτε ιστοσελίδας, και πολλοί web developers θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστοχώρο σας SEO-friendly με επιπλέον χρέωση. Το SEO, εάν γίνει σωστά, μπορεί να οδηγήσει περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, επιτρέπει στην επιχείρησή σας να ανταγωνιστεί με μεγάλες μάρκες και να δημιουργήσει έτσι περισσότερα έσοδα για την επιχείρησή σας. Απλά προσέξτε να αποφύγετε πολλά από τα κοινά λάθη ψηφιακού μάρκετινγκ που έγιναν από άλλους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Οι εικόνες και το βίντεο είναι επίσης απαραίτητες για κάθε δικτυακό τόπο. Η φόρτωση του ιστότοπού σας με φτηνές εικόνες απόθεμα θα κάνει την ιστοσελίδα σας να δείχνει ερασιτεχνική, αλλά επαγγελματικές και σχετικές φωτογραφίες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και σαλόνια, όπου το οπτικό στοιχείο αποτελεί μεγάλο μέρος της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που οι προγραμματιστές θα προσπαθήσουν και θα σας πουλήσουν για τον ιστότοπό σας, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη την πιθανή απόδοση της επένδυσης. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν δυνατότητες ηλεκτρονικής διαταγής παραγγελιών, διασκεδαστικό "οικοδομήσουμε τις δικές σας" δυνατότητες και διαδραστικά βίντεο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το χρήστη.

Ένας ιστότοπος είναι τόσο μια επένδυση στην επιχείρησή σας όσο και η σήμανση, η εκπαίδευση των εργαζομένων και ο εξοπλισμός γραφείου. Ο ιστότοπός σας είναι συνήθως η πρώτη εισαγωγή των πελατών σας στην επιχείρησή σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι ισχυρή. Κρατήστε το κόστος κάτω, κρατώντας τον ιστότοπό σας απλό στη χρήση, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των πελατών σας.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος Θαλάσσιων Σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς επίσης και Masters of Mass Communication από το Πανεπιστήμιο της Φλώριδας.

.
April 13, 2018