Back to Question Center
0

Cyber-Attacks &

1 answers:
.
.
. minnesota life long term care insurance.475&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575726100000000" alt="Protect Your Small Business from Cyber Attacks">

Η τεχνολογία υπήρξε θετική για τις μικρές επιχειρήσεις, πράγμα που σε πολλές περιπτώσεις ισοπεδώνει αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές. Από το μάρκετινγκ μέχρι τις πληρωμές στην παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, η τεχνολογία επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να απλοποιήσουν ή να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες με τρόπους που δεν μπορούσαν να καταλάβουν πριν από λίγα χρόνια.

Υπάρχει όμως και ένα μειονέκτημα αυτής της τεχνολογίας: επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, ηλεκτρονική απάτη και ηλεκτρονικά λάθη. Τώρα με τα πάντα ψηφιακά, κινητά και μετακινούνται στο σύννεφο, οι μικρές επιχειρήσεις είναι ολοένα και πιο ευάλωτες σε χάκερ που θέλουν να στραγγίξουν τα χρήματά σας και να θέσουν σε κίνδυνο τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Το δυνητικό μειονέκτημα είναι και μεγάλο. Τα χρήματά σας κινδυνεύουν, όπως και οι λογαριασμοί και οι πιστωτικές κάρτες των πελατών σας. Ορισμένες μικρές επιχειρήσεις δεν ανακτούν ποτέ από τέτοιου είδους απάτες. Αλλά, ακόμη και αν επιζήσετε μια επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, θα βλάψετε σημαντικά το εμπορικό σήμα σας χάνοντας πελάτες που δεν μπορούν να εμπιστευτούν την ασφάλεια των δεδομένων τους.

Οι εμπειρογνώμονες για την ασφάλεια δεδομένων λένε ότι ο μεγαλύτερος λόγος για αυτό το τρωτό σημείο είναι η έλλειψη κατανόησης και ευαισθητοποίησης των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και των υπαλλήλων τους σχετικά με αυτούς τους πολύ πραγματικούς και αυξανόμενους κινδύνους. Επιπλέον, οι μικρές επιχειρήσεις απλά δεν διαθέτουν τους πόρους για την ανίχνευση και την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο. Και παρόλο που έχει συνήθως μια θέση στους καταλόγους υποχρεώσεων των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, η ασφάλεια των δεδομένων συνήθως δεν βρίσκει πάντοτε το δρόμο της στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας. Οι χάκερ το γνωρίζουν αυτό και στοχεύουν στις μικρές επιχειρήσεις περισσότερο από ποτέ.

Το πρόβλημα αυτό συγκεντρώνει την εθνική προσοχή, σύμφωνα με τον επιχειρηματία. com και αποτέλεσε το αντικείμενο μίας ειδικής ακρόασης τον Μάρτιο από την Επιτροπή Βουλή για τις Μικρές Επιχειρήσεις με τίτλο "Προστασία Μικρών Επιχειρήσεων από Αναδυόμενες και Πολύπλοκες Επιθέσεις στον Κυβερνοχώρο. "Από τη μαρτυρία ήρθαν μερικές σημαντικές συμβουλές που μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση:

.
  • Δημιουργήστε γραπτή πολιτική ασφαλείας για τους υπαλλήλους . Όλοι, από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κάτω, πρέπει να είναι παρόντες στα θέματα που αφορούν τις απειλές στον κυβερνοχώρο και τις πρακτικές που μπορούν είτε να μειώσουν είτε να αυξήσουν την πιθανότητά τους. Στην πολιτική σας, αντιμετωπίστε ζητήματα όπως το αν οι υπάλληλοι μπορούν να έχουν προσωπικά δεδομένα για το επιχειρηματικό σύστημα και αντίθετα, αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσωπικές συσκευές για επιχειρήσεις.
  • .
  • Χρησιμοποιήστε ισχυρότερους κωδικούς πρόσβασης . Στην επιφάνεια αυτό μπορεί να ακούγεται απλοϊκό. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες για την ασφάλεια των δεδομένων λένε ότι ακριβώς κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις με τους κωδικούς πρόσβασης, χρησιμοποιώντας κοινές λέξεις ή λέξεις εύκολο να μαντέψουν, οι οποίες μπορούν να συλλεχθούν από τις δημόσιες πληροφορίες. Κανόνας: Κάντε τους κωδικούς πρόσβασής σας τουλάχιστον 12 χαρακτήρες, συνδυάζοντας μικρά και μεγάλα γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες. Και, μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλούς λογαριασμούς.
  • .
  • Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας . Οι χάκερ δεν πηγαίνουν μακριά και θα συνεχίσουν να προσβάλλουν τα συστήματα υπολογιστών σας. Πρέπει να είστε έτοιμοι γι 'αυτούς κρυπτογραφώντας τα δεδομένα σας, πράγμα που σημαίνει απλά μετατροπή σε κώδικα που οι χάκερ δεν μπορούν να διαβάσουν. Υπάρχουν εργαλεία για να γίνει αυτό στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.
  • .

Οι πιο σοβαρές απειλές για τις μικρές επιχειρήσεις έρχονται με τη μορφή των προσπαθειών εγκληματιών στον κυβερνοχώρο να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και στους πελάτες σας. Αλλά επειδή οι χάκερ μπορούν να αποφασίσουν να επιτεθούν στο ψηφιακό σας περιεχόμενο - για παράδειγμα, το ιστολόγιό σας ή οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων - υπάρχουν ειδικοί πόροι που διατίθενται για την προστασία αυτών των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Όταν οι χάκερ επιτέθηκαν σε εθνικά εμπορικά σήματα με την πλαστογράφηση περιεχομένου ή με την αποστολή ψευδών πληροφοριών στο Facebook ή στο Twitter, οι επιπτώσεις μπορούν να είναι ευρέως διαδεδομένες και εντυπωσιακές. Οι εταιρείες και τα εμπορικά σήματα είναι κατεστραμμένα. Και κανείς δεν είναι άνοσοι: Οι εγκληματίες έχουν πρόσφατα hacked τους λογαριασμούς Twitter Burger King, FIFA, 60 λεπτά, 48 ώρες και, το πιο σημαντικό, AP. Όχι μόνο οι λειτουργίες του AP ήταν διακυβευμένες, αλλά αυτό το απλό ψευδεπίγραφο Tweet επηρέασε εκατοντάδες άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μάλιστα επηρέασε τις διακυμάνσεις του S & P 500!

Hacking . είναι πιθανό να προκαλέσει το ίδιο είδος καταστροφής. Αλλά επειδή είμαστε όλοι ψηφιακά συνδεδεμένοι, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός αντίκτυπος μιας κοινωνικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Τουλάχιστον θα μπορούσε να επηρεάσει την επιχείρησή σας, και μερικές φορές, χάκερ hack μόνο επειδή μπορούν.

Ελέγξτε αυτούς τους πρόσθετους πόρους για την ενίσχυση της ασφάλειας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σας:

.
  • Προστατέψτε το online περιεχόμενο σας με Copyscape . Το Copyscape παρέχει δωρεάν ελεγκτή λογοκλοπών για την εύρεση αντιγράφων των ιστοσελίδων σας στο διαδίκτυο, καθώς και δύο πιο ισχυρές επαγγελματικές λύσεις για την πρόληψη της κλοπής περιεχομένου και της απάτης περιεχομένου.
  • .
  • Προστατέψτε το WordPress (WP) blog σας. Πολλές συμβουλές για την ασφάλεια WP σας εδώ, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χρήσιμων plug-ins που θα ενισχύσουν αυτή την ασφάλεια.
  • .
  • Προστατεύστε τα δεδομένα των επισκεπτών του ιστοτόπου σας με τα πιστοποιητικά SSL. Ένας διαδραστικός οδηγός για να ξεκινήσετε με πιστοποιητικά SSL για ασφαλή online συναλλαγές που προστατεύουν τους πελάτες σας από απειλές ασφαλείας στο Internet.
  • .
  • Προστατέψτε τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας με αυτά 9 συμβουλές για μεγαλύτερη ασφάλεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης .
  • .

Προστατεύστε τη μικρή επιχείρησή σας και τα ψηφιακά της στοιχεία λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για να σκληρύνετε την ασφάλειά σας. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα κοιμάστε πολύ καλύτερα τη νύχτα γνωρίζοντας ότι δεν είστε τόσο ευάλωτοι στις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.Η εικόνα προσφέρθηκε από foto76 / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
. Jose Terrier
.
.

Ο Jose Terrier είναι ο Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ της BFS Capital. Γράφει για SEO, ΔΕΗ, Κοινωνικά Μέσα, Περιεχόμενο Μάρκετινγκ και άλλα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ που σχετίζονται με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Συνδεθείτε με τον / την Jose στο Twitter και Google+ .

.
April 13, 2018