Back to Question Center
0

Πώς μπορεί το λογισμικό HRMS να βοηθήσει τη μικρή επιχείρησή σας να αναπτυχθεί;

1 answers:

Το περιβάλλον των μικρών επιχειρήσεων γίνεται μεταδοτικό. Το κατάλληλο είδος επιχειρηματικού περιβάλλοντος έχει την ικανότητα να εμπνέει το προσωπικό, διατηρώντας έτσι τα κίνητρα του. Για να παραμείνει ενθουσιασμένος και η αποδοχή των νέων προκλήσεων σε καθημερινή βάση μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ηθικό των εργαζομένων - a trip to peru. Ως εκ τούτου, έρχεται χρόνος για μια αλλαγή-μια αλλαγή για βελτίωση. Είναι πλέον καιρός να σκέφτεστε πέρα ​​από την αρχή της έναρξης. Έρχεται μια εποχή που οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να ξεπεράσουν το φύλλο Excel. Το λογισμικό HRMS μπορεί να βοηθήσει την μικρή επιχείρησή σας να αναπτυχθεί- έρχεται με ευρύτερα οφέλη, όπως το χειρισμό ολόκληρης της επιχείρησής σας, την ανάπτυξη προσωπικού και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Ανάγκη για το λογισμικό HRMS

Όταν οι εταιρείες αρχίζουν να κινούνται από την αρχή σε ένα καθιερωμένο, το εργατικό δυναμικό πρόκειται να αναπτυχθεί - και το ίδιο κάνει και η γραφειοκρατία τους. Ο επαγγελματίας / εκτελεστικός υπεύθυνος μπορεί να ανακατευτεί από τα βιογραφικά σημειώματα και τα αρχεία να αισθάνονται παγιδευμένα να μην το εξομαλύνουν. Και η άτακτη γραφειοκρατία κρατάει τα δεδομένα σας σπαταλημένα.

Άλλα σημαντικά σημάδια που χρειάζεστε Λογισμικό HRMS για τις μικρές επιχειρήσεις σας :

  • . 18)
  • Μεγάλο ποσοστό κύκλου εργασιών
  • Η ομάδα δεν είναι σε θέση να παράσχει τις αναλυτικές εκθέσεις όταν απαιτείται

Για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το λογισμικό HRMS μπορεί να είναι καλό για τη μικρή επιχείρησή σας,. υπάρχουν τέσσερα από τα κύρια πλεονεκτήματά του:

1. Το κορυφαίο λογισμικό HRMS έρχεται με το χαρακτηριστικό προγραμματισμού των εργαζομένων

Είναι ένα από τα γνωστά χαρακτηριστικά του λογισμικού HRMS, που παρέχει μια πλατφόρμα για τους εργαζόμενους να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται έργα σε συνεργατικές ρυθμίσεις. Οι διευθυντές και οι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στο λογισμικό σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τη δομή της εταιρείας, συνδέοντας τους υπαλλήλους απρόσκοπτα για την εκτέλεση έργων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν την παραγωγικότητα τους ενώ παράλληλα τεκμηριώνουν τα καθήκοντα, επιτρέποντας στις μικρές επιχειρήσεις να προχωρήσουν με γρήγορη λήψη αποφάσεων μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου.

2. Το καλύτερο λογισμικό HRMS θα έχει χρόνο και συμμετοχή στα μέσα

Το καλύτερο λογισμικό HRMS έρχεται με χαρακτηριστικό χρόνου και παρουσίας - δομή προγραμματισμού εργαζομένων και διαχείριση χρόνου. Τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας καταγράφονται σε διαχειρίσιμη μορφή για την αναθεώρηση της απόδοσης σε μεμονωμένη κλίμακα και με αυτόν τον τρόπο η μικρή επιχείρησή σας μπορεί να προβλέψει και να βελτιώσει το μέλλον της εταιρείας. Οι ενότητες που υποστηρίζουν τον προγραμματισμό των εργαζομένων ενισχύουν την επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων και στελεχών, δίνοντας μια σαφή και προσβάσιμη πλατφόρμα για να διατηρούν τους εργαζομένους σε καλό δρόμο με τους στόχους της εταιρείας.

3. Προσλήψεις και παρακολούθηση υποψηφίων για μικρές επιχειρήσεις HRMS

Το Advanced HRMS λογισμικό παρακολούθησης υποψηφίων ειδικεύεται στην απόκτηση ταλέντων, δίνοντάς σας πρόσβαση σε συλλογές ταλέντων, εξοικονομώντας χρόνο συγχρονίζοντας τις βάσεις δεδομένων σας για να καλύψετε τις κενές θέσεις σας. Οι πλέον ταλαντούχες ομάδες αιτούντων σήμερα βρίσκονται μέσω τεχνολογικής αναζήτησης. Ευτυχώς, το HRMS λογισμικό προσέλκυσης κάνει αυτούς τους υποψηφίους εργασίας προσιτοί για οποιαδήποτε εταιρεία μεγέθους σε οποιαδήποτε βιομηχανία. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν την ίδια πρόσβαση στα κορυφαία ταλέντα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

4. Λογισμικό HRMS με λειτουργίες μισθοδοσίας και αποζημίωσης

Το λογισμικό μισθοδοσίας μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ο υπολογισμός των μισθών και η ενσωμάτωση στο λογιστικό λογισμικό. Ο υπολογισμός των μισθών, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών εκπτώσεων, εξοικονομεί διοικητικό χρόνο και πονοκεφάλους.

Η μισθοδοσία μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στα έξοδα διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου της εταιρείας. Ακόμη και για τις μικρές επιχειρήσεις, η καταγραφή πληροφοριών πληρωμών παρέχει την ευκαιρία για προηγμένες αναφορές. Με το σωστό λογισμικό, μπορείτε να έχετε μια ορατή σύγκριση των πόρων σας πηγαίνοντας προς κάθε εργαζόμενο.

Μεγάλες εταιρείες θα μπορούσαν να έχουν ατελείωτες επιλογές από την ύπαρξη εσωτερικού τμήματος ανθρώπινου δυναμικού για να πάρουν υψηλού επιπέδου λογισμικό HRMS, αλλά τι γίνεται με τις μικρές επιχειρήσεις;. Μην κολλήσετε με λύσεις HRMS που δεν μπορούν να κλιμακωθούν με τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις. Πως?.

Πηγή εικόνας: honeycloud. com

Το πρώτο πρώτο βήμα για να αγοράσετε το λογισμικό HR είναι να βρείτε συγκεκριμένους τομείς όταν η επιχείρηση χρειάζεται λύση. Πριν επιλέξετε έναν πωλητή, ξεκινήστε να εντοπίζετε περιπτώσεις για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εταιρείας σας. Για τα μικρά σημεία πόνου σας μπορεί να περιλαμβάνονται:

  • Το εργατικό δυναμικό σας στερείται το σωστό ταλέντο για το επόμενο μεγάλο έργο σας. Το λογισμικό απόκτησης δεξιοτήτων σας συνδέει με μια βαθιά ομάδα αιτούντων για την εύρεση των καλύτερων υποψηφίων.
  • Οι εργαζόμενοι δεν αισθάνονται στον βρόχο και δεν μπορούν να σχετίζονται με τους στόχους της εταιρείας. Το λογισμικό προγραμματισμού των εργαζομένων παρέχει μια πλατφόρμα για την ευθυγράμμιση των στόχων της ομάδας.
  • Οι διαχειριστές δεν είναι σε θέση να διεξάγουν αξιολογήσεις επιδόσεων λόγω απώλειας αρχείων ή έλλειψης χρόνου. Οι αξιολογήσεις απόδοσης χρησιμοποιούν δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί μέσω παρακολούθησης εργαζομένων για λεπτομερή ιστορικό εργασιών.
  • Υπάρχει ένα χάσμα απόδοσης μεταξύ των εργαζομένων, αλλά δεν έχετε την υποχρέωση υποβολής εκθέσεων για στρατηγική κατάρτιση. Οι αναλυτικές λειτουργίες παρέχουν προηγμένες αναφορές για τη σύγκριση κάθε πτυχής των δεδομένων σας σε ένα μόνο σημείο.
  • Οι εργαζόμενοι έχουν ανεπαρκή επικοινωνία ή διαχωρίζονται φυσικά μεταξύ των θέσεων γραφείων. Οι λειτουργίες συνεργασίας μπορούν να προσεγγιστούν από κινητές συσκευές για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.
  • Οι εγγραφές για τις πληροφορίες των εργαζομένων είναι ξεπερασμένες και διαδίδονται σε όλα τα γραφεία αρχειοθέτησης. Με το web-based λογισμικό, το μόνο που χρειάζεστε είναι το διαδίκτυο για πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας.

Σύνολο τα πάντα, η μικρή επιχείρησή σας παίρνει το ταλέντο, τη μάθηση και τη λύση διαχείρισης της εργατικής δύναμης που είναι σωστή για την επιχείρησή σας - Λογισμικό HRMS από κορυφαίους αξιόπιστους πωλητές:. )

Το Grey Tip είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία λογισμικού HR με σχεδόν 20ετή εμπειρία στον τομέα. Η διαφορά Greytip είναι η καθαρή ανθρώπινη εστίαση (εμμονή μας;) και ένας σπάνιος συνδυασμός τεχνικής ικανότητας, ποιοτικής εξυπηρέτησης και πραγματιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να περιμένετε αποτελεσματική & amp;. απλές λύσεις που αναπτύσσονται με τεχνολογία αιχμής και υποστηρίζονται από αξιόπιστη υποστήριξη τεχνολογίας. Οι βραβευμένες λύσεις HR τους εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους πελάτες τους.

Για να επανεξετάσετε τις περιπτωσιολογικές μελέτες της Grey Tip, κάντε κλικ εδώ .

Η μεγαλύτερη πηγή ικανοποίησής τους είναι ο έπαινος που λαμβάνουν από τους πελάτες τους. Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από τα ειλικρινή σχόλια των μακροχρόνιων πελατών τους:

Η εξυπηρέτηση του Greytip είναι αξιοσημείωτη .. η ομάδα είναι διαθέσιμη όταν χρειαζόμαστε βοήθεια για να επιλύσουμε τα ερωτήματά μας. Προσαρμογή του λογισμικού σύμφωνα με την απαίτησή μας είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρουν .. η οποία τελικά καθιστά το λογισμικό φιλικό προς το χρήστη - PR Saibabu, PRIMUS Global Technologies

. Χρησιμοποιούμε αυτό το λογισμικό από τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το βρήκαμε ένα από τα καλύτερα προϊόντα HR που διατίθενται στην αγορά. Οι αναφορές που παράγονται από το σύστημα είναι εξαιρετικές. Είναι το πιο φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που αντιμετωπίσαμε. Η υποστήριξη που παρέχεται από την ομάδα σας ήταν άμεση, κατάλληλη και αποτελεσματική. Χάρη στην ομάδα Greytip - Sushant Sawant, S2 Infotech Pvt. Ε.Π.Ε.

Εκτός από το Grey Tip, υπάρχουν και άλλα κορυφαία ονόματα όσον αφορά την προσφορά υπηρεσιών λογισμικού HRMS στους πελάτες της Ινδίας. Είναι Διαχείριση σπόρων , RH Factor και Intero Solutions. Κρατάτε τον εαυτό σας εξασφαλισμένο με την αγορά ενός πλήρως διαδικτυακού, κλιμακούμενου και πλήρως παραμετροποιημένου λογισμικού HRMS παγκόσμιας κλάσης το οποίο σας προσφέρει εξοικονόμηση πάνω από 10 φορές το κόστος.

Θα αγοράζετε ένα τέτοιο λογισμικό HR μόνο μία φορά για την εταιρεία σας σε όλη τη χώρα και έτσι είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε το πιο ολοκληρωμένο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό HR, Payroll και διαχείρισης. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε για λειτουργικές μονάδες όπως μισθοδοσία ή PMS αμέσως μπορείτε να το κάνετε όπως είναι αρθρωτό στη φύση-you cal πάντα να προσθέσετε τέτοιες ενότητες αργότερα εάν απαιτείται.

Πηγή εικόνας: honeycloud. com

April 12, 2018