Back to Question Center
0

Πώς οι λύσεις της Interbiz HRMS συμβάλλουν στην εξομάλυνση των διαδικασιών σας στο ανθρώπινο δυναμικό και είναι το καλύτερο στοίχημα για τις μικρές επιχειρήσεις &

1 answers:
HRMS .. και 24 HRM - μια αυτοματοποιημένη λύση από Interbiz. είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία αυτοματισμού HR με σύγχρονα HRMS και λύσεις διαχείρισης εργατικού δυναμικού - apartments for rent in almeria spain.

Επειδή, σε αντίθεση με τις παλαιές εταιρείες - που προσπαθούν να ταιριάξουν την νέα εποχή με τα παλιά τους συστήματα - δημιουργήσαμε την πλατφόρμα HRMS με προοδευτικές και φουτουριστικές ανθρώπινες πεποιθήσεις. Η αυτοματοποίηση δημιουργείται, όχι για να συνδυάσει χαρακτηριστικά, αλλά για να ανταποκρίνεται γρήγορα και ομαλά σε όλα τα είδη πολύπλοκων σεναρίων HR.

Χαρακτηριστικά; Όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα. Interbiz Λογισμικό HRMS 24 HRM , αυτοματοποιεί οτιδήποτε & amp;. τα πάντα στο HR. Από την αυτοματοποίηση διαδικασίας HR σε ροές εργασίας HR, HRO σε επεξεργασία μισθοδοσίας & amp;. συμμόρφωση.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός καλού συστήματος διαχείρισης ανθρώπινων πόρων (HRMS). είναι απαραίτητο να εξερευνήσετε εκτενώς την αγορά για να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού σας. Λάβετε υπόψη ότι το σύστημα που επιλέγετε πρέπει να έχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στη διαχείριση καθηκόντων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ ταυτόχρονα εξορθολογούν τις διαδικασίες με αυτοματοποιημένες υπηρεσίες. 24 HRM σας επιτρέπει να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού σας. Τα οφέλη που μπορείτε να δείτε είναι:

 • Αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα του προσωπικού σας τμήματος
 • . )
 • Αύξηση της εμπιστοσύνης και ικανοποίησης των εργαζομένων
 • Διασφαλίζει την ομαλή ροή πληροφοριών μεταξύ εργαζομένων, εποπτών, διευθυντικών στελεχών και διαχειριστών . 1) Βελτιώνει την ανάπτυξη της ηγεσίας και την κληρονομική διαδοχή
 • Ενισχύει την ακεραιότητα δεδομένων εντός της επιχείρησης
 • . )
 • Σας επιτρέπει να δείτε τη γραφική ανάλυση των δεδομένων χρησιμοποιώντας τα αναλυτικά widgets

. ) Η Interbiz θα μπορούσε να είναι ο απλούστερος αλλά ταχύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα των εργαζομένων σας. Αυτό συμβαίνει με την ταξινόμηση των εργαζομένων ως περιουσιακά στοιχεία και μετρά την ποσοτικοποιήσιμη αξία τους με βάση τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Χρησιμοποιώντας 24 HRM Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τρέχουσες τιμές και να αυξήσετε τις μελλοντικές αξίες με συγκεκριμένες επενδύσεις. Παρέχει στον οργανισμό σας:

 • Προσαρμοστικότητα που αντιστοιχεί στην ανάπτυξη του οργανισμού σας
 • . 14)
 • Έτοιμη για χρήση δυνατότητα αναφοράς
 • Καινοτόμες και προσαρμόσιμες ροές εργασίας για την οικοδόμηση βασικού θεμελίου των δεδομένων και διαδικασιών σας HR.

Γιατί Λογισμικό 24 HRM;. Η επιλογή είναι εύκολη ..

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

24 HRM έρχεται εξοπλισμένο με ολοκληρωμένες HRMS λύσεις . αυτοματοποιεί τις λειτουργικές ανάγκες της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από επιστολές σε αρχεία σε δεξιότητες.

Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό μισθοδοσίας που είναι ολοκληρωμένα κατασκευασμένο με ενημερωμένα χαρακτηριστικά. Αυτό το εξαιρετικά αυτοματοποιημένο λογισμικό σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε τις αποζημιώσεις σας χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Το 247HRM είναι ένα πλήρες λογισμικό για την Ινδία που διατηρεί τις πληροφορίες μισθοδοσίας και τις ρυθμίσεις, λαμβάνοντας εισροές από διάφορες πηγές και παράγει 100% ακριβή μισθοδοσία. Βοηθά στην οικοδόμηση του ηθικού των εργαζομένων & amp;. ικανοποίηση & amp;. ενισχύει την εικόνα και το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Το λογισμικό δημιουργεί ακριβείς αναφορές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις HR.

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

Τα προσωπικά δεδομένα του εργαζομένου αλλάζουν κατά διαστήματα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν & amp;. να διατηρούν τα δεδομένα τους χρησιμοποιώντας 247HRM. Επιτρέπει επίσης στους υπαλλήλους να επικοινωνούν με την ομάδα HR που διευκολύνει την προσφορά προτάσεων, την ανάκληση ερωτημάτων ή παραπόνων.

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

24 HRM ολοκληρωμένη στήριξη για κρατήσεις και επιστροφές. Τα αρχεία που φορτώνονται στην πύλη του τμήματος PF παράγονται στη μορφή PF ECR σε αντίστοιχες επιστροφές.

Ώρα & amp;. Η ενότητα παρακολούθησης ενσωματώνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στροφών. Ορίστε βάρδιες, κατασκευάστε μοτίβα μετατόπισης και αναθέστε μοτίβα σε έναν ή περισσότερους υπαλλήλους. Επιτρέπει τον καθορισμό κανόνων, όπως τα χρονοδιαγράμματα των εργαζομένων, οι περίοδοι χάριτος και οι κανόνες υπερωριών, οι κανόνες διακοπών κ.λπ. στην επιχείρηση, τη θέση και / ή το επίπεδο των εργαζομένων. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά την ανάλυση των δεδομένων του καταγραφέα χρόνου και τη δημιουργία παρουσίας βάσει αυτού

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

Επιτρέπει στους υπαλλήλους να συμπληρώνουν τα έντυπα αξιολόγησης. που τους έχουν ανατεθεί. Το έντυπο παρουσιάζεται στον υπάλληλο, ερώτηση ανά ερώτηση, στο πρόγραμμα περιήγησής του. Όλα όσα πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή και αποθηκεύστε. Το λογισμικό σας επιτρέπει να αξιολογείτε τον εργαζόμενο με όλη τη διαφάνεια που βοηθά το ανθρώπινο δυναμικό να υπολογίζει ανάλογα την απόδοσή του.

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

247 HRM Η λύση λογισμικού απογραφής δεξιοτήτων σας δίνει μια διαισθητική διεπαφή που σας επιτρέπει να βρείτε εργαζόμενους με το σωστό συνδυασμό δεξιοτήτων. Το λογισμικό αποτυπώνει αποτελεσματικά τα προσόντα, από τα αντίστοιχα ιδρύματα μαζί με την πολυετή πείρα τους, που διευκολύνει την εργασία στο ανθρώπινο δυναμικό για να υπολογίσει το καλύτερο άτομο για συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων.

How Interbiz HRMS Solutions Helps Streamline Your HR Processes And Is The Best Bet For Small Businesses & Startups

Αφήνει τους υπαλλήλους να επικοινωνούν με την ομάδα HR για να θέτουν ερωτήματα, προτάσεις κλπ. Η προβολή με σπείρωμα επιτρέπει στο προσωπικό του HR και στους υπαλλήλους να κρατούν εύκολα το ίχνος των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια αποθηκεύονται ακόμη και μετά το κλείσιμο, έτσι ώστε η διαφάνεια & amp;. η λογοδοσία παραμένει.

. ) www. menaitech. com

April 12, 2018