Back to Question Center
0

10 Στρατηγικές στελέχωσης για τον έλεγχο των δαπανών που προτείνουν οι οργανισμοί προσλήψεων

1 answers:
Στο σημερινό σενάριο Οι οργανισμοί προσλήψεων έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με τις επικρατούσες συνθήκες στην αγορά εργασίας. Η ανάληψη των υπηρεσιών τους λειτουργεί καλύτερα για μια επιχείρηση που μόλις αρχίζει να κάνει την παρουσία της αισθητή, καθώς για τη διαχείριση και την ανάκτηση του κόστους είναι ένα καθήκον από μόνο του. Προκειμένου να διατηρήσετε τον εαυτό σας εν ζωή σε αυτές τις περιστάσεις, είναι επιτακτικό να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο στελεχώνετε - фотограф на свадьбу москва цены.

Με τα κατάλληλα βήματα μπορείτε να μειώσετε το κόστος υπερωριών, μισθοδοσίας και παροχών και ακόμη και να βελτιώσετε την ευελιξία και την ποιότητα της υπηρεσίας σας. Για να σας βοηθήσουμε να διαβάσετε καλύτερα τις στρατηγικές στελέχωσης που προτείνει το πρακτορείο υπηρεσιών προσλήψεων που θα βοηθήσει στον έλεγχο του κόστους.

 1. Οι οργανισμοί προσλήψεων μπορούν να μειώσουν . )

Η εκπαίδευση των υπαλλήλων σας είναι μια ακριβή πρόταση. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πρόσληψη προσωπικού από αρχάριους οδηγεί σε απώλεια παραγωγικότητας, η οποία αποτελεί επίσης δαπάνη από μόνη της. Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να χειριστείτε το ίδιο, τότε η εξωτερική ανάθεση του τμήματος μίσθωσης σε έναν φημισμένο πάροχο υπηρεσιών μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημά σας. Ενώ συνεργάζεστε στενά με το γραφείο στελεχών , θα έχετε πρόσβαση σε υποψήφιους που έχουν προηγουμένως εκπαιδευτεί και έχετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για τη δουλειά.

 1. Μετατροπή του πάγιου κόστους σε μια μεταβλητή . 2)

Για οποιαδήποτε επιχείρηση ή εταιρεία. , η εργασία μπορεί να είναι ένα ανεξέλεγκτο κόστος. Ωστόσο, η εφαρμογή ενός προγραμματισμένου προτύπου στελέχωσης θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το κόστος. Όχι μόνο ότι ένα προγραμματισμένο μοντέλο θα σας επιτρέψει να προσλάβετε το προσωπικό που χρειάζεται για να διαχειριστείτε το μέγιστο έργο παραγωγής. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί καλά για την κανονική εργασία συν ακόμη και για τις ευκαιρίες που βασίζονται σε έργα στα Χρηματοοικονομικά, την Πληροφορική, τη Μηχανική κλπ. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνεργάστε με έναν σύμβουλο προσλήψεων που μπορεί να χειριστεί καλά αυτές τις ευθύνες.

. ) Μόλις η επιχείρησή σας αρχίσει να δείχνει σημάδια υπερχείλισης τότε να προσλάβει προσωρινά υπαλλήλους για να χειριστεί την επιπλέον εργασία. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να μειώσετε το κόστος υπερωριακής εργασίας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε τα οφέλη και ακόμη και τα έξοδα διαχείρισης μισθοδοσίας. Αυτό το ενδεχόμενο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την καύση των εργαζομένων και, συνεπώς, να μειώσετε το κόστος σας κατά περίπου 20%. Σε περίπτωση σύγχυσης σχετικά με το πώς να το κάνετε, συμβουλευτείτε τις υπηρεσίες πρόσληψης για να σας καθοδηγήσουν καλύτερα.

 1. Μίσθωση Υπηρεσίες πρόσληψης για τη μείωση του κύκλου εργασιών (. 4)

Υπάρχουν ορισμένες θέσεις εργασίας με υψηλό κόστος κύκλου εργασιών. Αυτές όχι μόνο συνεπάγονται υψηλό κόστος αντικατάστασης, αλλά και ασήμαντες δαπάνες για καθυστερήσεις έργου, προβλήματα ποιότητας και παρακώλυση της παραγωγικότητας. Ωστόσο, η πρόσληψη προσωρινών υπαλλήλων σε τέτοιες θέσεις υψηλού κύκλου εργασιών μπορεί να μειώσει το κόστος που θα πρέπει να υποστείτε ενώ αναζητάτε αντικαταστάσεις.

 1. Βελτίωση της ακρίβειας των προσλήψεων

 2. . 1) Η πρόσληψη ενός λάθος ατόμου μπορεί να σας οδηγήσει να περάσετε από δύο έως επτά φορές το κόστος ενός τακτικού υπαλλήλου. Μια υπηρεσία ενοικίασης και στελέχωσης θα χρησιμοποιήσει τις αρχές της τεχνολογίας και της οικονομίας για να μειώσει το χρόνο που παίρνετε για να μισθώσετε. Τέτοιες εταιρείες προσλήψεων μειώνουν επίσης το κόστος που σχετίζεται με την επανάληψη της αναζήτησης, υπογραφή σύμβαση υπηρεσιών προσλήψεων , έλεγχος, συνέντευξη. Αυτό με τη σειρά του μειώνει επίσης τις διαταραχές, εάν υπάρχουν, στην επιχείρησή σας και μπορείτε να εκτρέψετε τις ενέργειές σας για να κάνετε κάτι παραγωγικό.

  1. Επί των δικαστικών εξόδων

  . Κάθε αγωγή σχετικά με την απασχόληση μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή και ακόμη και να εμποδίζει την εκτέλεση των άλλων σημαντικών καθηκόντων σας. Υπηρεσίες στελέχωσης οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την τήρηση των κατάλληλων γραφειοκρατικών υποχρεώσεων κατά την επιβίβαση των εργαζομένων στο πλοίο. Εσείς, με τη σειρά σας, εξοικονομείτε τα χρήματά σας περιορίζοντας τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με την πρόσληψη των υπαλλήλων σας.

  1. Αφαιρέστε τη διοικητική επιβάρυνσή σας

  . 1) Αντί της άμεσης προσλήψεων, αν είστε σε θέση να παραδώσετε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού σε μια εξωτερική εταιρεία, τότε όλο το βάρος που σχετίζεται με τη διαχείριση μισθοδοσίας και άλλων παροχών μεταφέρεται αυτόματα σε αυτές. Η εφαρμογή των σωστών λύσεων στελέχωσης θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να μειώσετε άνετα τη διοικητική δαπάνη της πρόσληψης ατόμων.

  1. Περιορίστε τα έξοδά σας στις παροχές . Ένα από τα πολύ υψηλά έξοδα σε προσωπικό τα οφέλη είναι επίσης μια ευκαιρία για να σώσει κάποια επιπλέον δολάρια. Όταν προσλαμβάνετε προσωρινά υπαλλήλους από μια εταιρεία στελέχωσης, τότε το σύνολο των δαπανών για τέτοιες παροχές που τους παρέχονται ανάγεται στους ώμους των οργανισμών. Εάν ο αριθμός των μικρών επιχειρήσεων σας είναι περίπου 50 άτομα τότε η πρόσληψη συμβασιούχων υπαλλήλων γίνεται ο λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να διαχειριστείτε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ωστόσο, η πρόσληψη της καλύτερης επιχείρησης στελέχωσης για να γίνει η δουλειά είναι επίσης κρίσιμη σε αυτό το στάδιο.

   1. . )

   Οι έκτακτοι υπάλληλοι που προσλαμβάνει η εταιρεία προσλήψεων για εσάς εργάζονται γι 'αυτούς και συνεπώς τυχόν ζητήματα από την πλευρά τους θα αντιμετωπιστούν από τον ίδιο τον οργανισμό. Ως εκ τούτου, εάν έχουν κάποια προβλήματα με τη λειτουργία της εταιρείας, θα την αυξήσουν με τον ίδιο τον οργανισμό. Αυτό, με τη σειρά του, μειώνει την απόδοση της επιχείρησής σας να επηρεάζεται από αυτό. Ωστόσο, πρέπει να οριστικοποιήσετε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις με το γραφείο παροχής υπηρεσιών προσλήψεων εκ των προτέρων.

  . ) Ο περιορισμός της ικανότητας ενός εργαζομένου είναι μια μέθοδος εξασφάλισης καλύτερης παραγωγικότητας και εξοικονόμησης επιπλέον κόστους. Απελευθερώστε τους αποτελεσματικούς υπαλλήλους σας για να κάνετε δουλειές που χρειάζονται καλύτερη εστίαση. Τα υπόλοιπα καθήκοντα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλά από συμβασιούχους υπαλλήλους που έχετε προσλάβει εσείς. Θα μπορούσατε επίσης να νοικιάσετε επαγγελματίες temps που μπορούν να χειριστούν τα απλά έργα σας και να τα κρατήσουν στο σωστό δρόμο. Εάν είστε σε θέση να προσλάβετε το σωστό είδος ανθρώπων για να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας θα γίνει αποτελεσματικά και θα μειώσει ακόμη και τα διοικητικά σας έξοδα.

  Για τυχόν επερχόμενες επιχειρήσεις που επιβιώνουν στη βιομηχανία cutthroat δεν είναι δυνατή μέχρις ότου οι δαπάνες παραμείνουν υπό έλεγχο. Η χρήση προσωπικού για να το κάνετε αυτό δεν είναι μια πολύ σκληρή δουλειά, υπό τον όρο ότι έχετε τη σωστή υπηρεσία που θα σας καθοδηγήσει. Η μείωση της κατώτατης γραμμής της εταιρείας δεν χρειάζεται να σας κοστίσει χρόνο, αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα. Αναζητήστε φημισμένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών προσλήψεων , να χειριστείτε αυτές τις ευθύνες για εσάς και να προετοιμάσετε μια στρατηγική στελέχωσης που σας βοηθά στην εξοικονόμηση σε όλα τα μέτωπα. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις απαιτούμενες πληροφορίες σας οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα σε επαφή με τους σωστούς παροχείς υπηρεσιών.

  .

  )

  Πηγή εικόνας: Έκθεση κοινωνικής ασφάλισης
April 12, 2018