Back to Question Center
0

Μάθετε 7 Awesome Συμβουλές Marketing LinkedIn να αυξηθεί η επιχείρησή σας

1 answers:

Με πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες, η LinkedIn έχει κάνει την παρουσία της σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, δεν μπορεί κανείς να παραμελήσει πόσο σημαντικό είναι να ενισχύσει τη σελίδα της εταιρείας LinkedIn που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να ανοίξετε νέα πύλη ευκαιριών για εσάς. Σας καλωσορίζουμε με τις εκπληκτικές συμβουλές μάρκετινγκ του LinkedIn, οι οποίες σας βοηθούν να δημιουργήσετε οδηγούς, να οικοδομήσουμε αναγνωριστικό σήμα, να δημιουργήσουμε στρατηγικές συνεργασίες και να συνδέσουμε το εμπορικό σήμα σας με περισσότερα από 450 εκατομμύρια επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο - registrations domain.

.

1. Μην παραβλέπετε τις προτάσεις σας στο LinkedIn Ελαφρά

Γνωρίζατε ότι 86% των καταναλωτών επηρεάζονται από συστάσεις;. Δεν υπάρχει τίποτα εξίσου ισχυρό με το μάρκετινγκ τύπου στόματος, ειδικά για μια μικρή επιχείρηση.

Learn 7 Awesome LinkedIn Marketing Tips To Grow Your Business

Ίσως είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές μάρκετινγκ LinkedIn που σας επιτρέπει να λαμβάνετε συστάσεις από. οι πελάτες. Η σύστασή τους θα είναι ορατή στην εταιρική σας / προσωπική σελίδα και ως εκ τούτου - είναι ορατή σε όλους τους χρήστες του δικτύου σας. Όχι μόνο σας δίνει περισσότερη έκθεση, αλλά λαμβάνετε ένα σήμα επικύρωσης κάθε φορά που σας συστήνει ένας πελάτης. Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, μπορείτε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας διαφημίσεις σύστασης LinkedIn που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τις προτάσεις σας σε μια στρατηγική θέση στη σελίδα του προφίλ σας.

2. Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους σας να δημοσιεύουν περιεχόμενο τακτικά

Η πλειοψηφία των εταιρειών ξεχνούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των εργαζομένων τους να παράγουν εξαιρετικό περιεχόμενο. Οι υπάλληλοί σας έχουν τη γνώση να παρέχουν άριστες γνώσεις, την εμπειρία να μιλούν για λειτουργικότητα και όχι μόνο τεχνικές λεπτομέρειες, και ελπίζουμε ότι είναι πιστοί στην εταιρεία.

Learn 7 Awesome LinkedIn Marketing Tips To Grow Your Business

Πηγή εικόνας

. να μάθουν εύκολα. Δημοσιεύοντας διορατικά άρθρα τόσο στο όνομά τους όσο και στο όνομα της εταιρείας, όχι μόνο φέρνουν οδηγούς αλλά και δημιουργούν ένα όνομα για τον εαυτό τους, και δεν χρειάζεται να επενδύσετε τα χρήματα σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία που δεν μπορεί. να συλλάβει πραγματικά την ουσία της εταιρείας σας.

3. Υπάρχουν περισσότερα & amp;. Πέρα από το καλά σχεδιασμένο LinkedIn Προφίλ

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο αναζητήσεις τουλάχιστον στο LinkedIn κάθε χρόνο και το 89% των αγορών ξεκινάει με μια μηχανή αναζήτησης;. Αυτό μας λέει ότι δεν είναι αρκετό μόνο να έχετε ένα καλοφτιαγμένο προφίλ και ότι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας προφίλ ή το προφίλ επιχείρησης / εταιρείας είναι φιλικό προς την αναζήτηση και έχει καλή έκθεση.

Learn 7 Awesome LinkedIn Marketing Tips To Grow Your Business

πηγή εικόνας

Μια άλλη σημαντική συμβουλή Marketing LinkedIn?. αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, χρησιμοποιώντας την επιλογή pay per click για σας, το προφίλ μπορεί να σας δώσει περισσότερη έκθεση. Μια άλλη σημαντική συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις-κλειδιά στη σύνοψη, την περιγραφή εργασίας, τις θέσεις σας κλπ. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τους premium λογαριασμούς της LinkedIn μπορεί επίσης να σας δώσει περισσότερο προβολέα, αυξάνοντας την προβολή σας στις αγορές-στόχους σας.

4. Κάντε χρήση των LinkedIn Marketing Apps

Η Linkedin σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε προηγμένες εφαρμογές στο προφίλ ή στο προφίλ της επιχείρησής σας για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε αναγνωσιμότητα επωνυμίας,. κλπ.

Learn 7 Awesome LinkedIn Marketing Tips To Grow Your Business

πηγή εικόνας

. , και επωφεληθείτε από αυτό. Για παράδειγμα, όταν δημοσιεύετε ένα βίντεο μέσω της προβολής διαφανειών. net εφαρμογή, το βίντεο θα έχει μια πρόσθετη δυνατότητα αυτόματου παιχνιδιού. όταν ένας πελάτης προσγειώνεται στη σελίδα σας, το βίντεο θα αρχίσει να αναπαράγεται αυτόματα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνωστό ως λίστα ανάγνωσης Amazon σας βοηθά να προωθήσετε ένα βιβλίο που έχετε γράψει.

πηγή εικόνας

5. Σε αυτή την περίπτωση, μια από τις συμβουλές μάρκετινγκ του LinkedIn είναι να κάνετε κάθε μερική καταμέτρηση.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την έρευνα και την παροχή ακριβώς τι χρειάζεται η αγορά-στόχος σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε συνδέοντας ομάδες στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι πελάτες-στόχοι σας. Αναζητήστε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και αντιμετωπίστε άμεσα αυτά τα προβλήματα. προσφέρετε τις συμβουλές και τις λύσεις σας σε αυτές.

Image result for linkedin content posting png icon

πηγή εικόνας

Έτσι, ακόμα και αν δεν επενδύετε πάρα πολύ από το χρόνο σας. και την προσπάθεια δημιουργίας περιεχομένου για το LinkedIn, συνεχίζετε να πραγματοποιείτε κάθε καταμέτρηση μηνυμάτων και φέρνετε οδηγούς.

6. Μπορείτε να κάνετε ετικέτες συνδέσεις στα κοινωνικά σας μέσα LinkedIn Δημοσίευση για περισσότερη έκθεση

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επισημάνετε τις συνδέσεις σας στα άρθρα και τις θέσεις σας;. Η ετικέτα διασφαλίζει ότι ειδοποιούνται για τη θέση και λαμβάνουν ένα σύντομο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους επιτρέπει να γνωρίζουν το ίδιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε "@" και το όνομα της σύνδεσής σας. Αλλά, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το στρατηγικά και με φειδώ - να ειδοποιήσετε μία από τις συνδέσεις σας για κάτι μόνο όταν είναι απολύτως συναφές με αυτούς. Η επισήμανση πάρα πολύ και άσκοπα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική και να οδηγήσει σε προβλήματα.

πηγή εικόνας

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι όταν επισημάνετε μία από τις συνδέσεις σας,. συνδέσεις μπορούν επίσης να το δουν στο τμήμα ειδήσεων ειδήσεων, δίνοντάς σας έτσι μεγαλύτερη έκθεση.

7.

Άλλες χρήσιμες συμβουλές μάρκετινγκ της LinkedIn για τις επιχειρήσεις είναι να οικοδομήσουμε και να επεκτείνουμε την παρουσία σας στο LinkedIn χωρίς να κάνουμε προφανείς προσφορές. Είναι το εισερχόμενο μάρκετινγκ όπου δημιουργείτε την πείρα και την αξία σας και οδηγεί αυτόματα προς εσάς.

πηγή εικόνας . παρακάτω:

  • Συμμετέχετε σε ενεργές και σχετικές ομάδες LinkedIn - ομάδες που λαμβάνουν νέα μέλη κάθε μέρα. Η συμμετοχή και η ενεργός συμμετοχή σε τέτοιες κοινότητες μπορεί να δημιουργήσει εμπειρογνωμοσύνη.
  • Βρείτε πάντα νέες επαφές και κάνετε εκτεταμένη κοινωνική δικτύωση στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι το LinkedIn είναι περισσότερο μια επαγγελματική πλατφόρμα, είναι εντάξει να προσεγγίσετε τους ξένους που έχουν επιχειρηματική λογική, σε αντίθεση με το Facebook το οποίο είναι πιο προσωπικό.
  • Δημοσιεύστε προσεκτικά σχόλια σε άλλες θέσεις, και ίσως και κάποιες καθιερωμένες προτάσεις.
  • Κατά την απόσπαση, μην φοβάστε να εκθέσετε τη γνώμη σας ως έχει. Είναι εντάξει αν προκαλέσει κάποια αναταραχή. Τα ουδέτερα επιχειρήματα και οι θέσεις δεν θα σας φέρουν πουθενά
  • Επιπλέον, όταν δημοσιεύετε ένα άρθρο ή σκέφτεστε, φροντίστε να ελέγχετε ενεργά τα σχόλια και να απαντάτε γρήγορα με καλά ενημερωμένες απαντήσεις.

April 12, 2018