Back to Question Center
0

Top 5 επιτυχημένες συμβουλές καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη δημιουργία προσώπων

1 answers:

Παίρνουμε συνεχώς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο κυρίως αγνοούμε και διαγράφουμε αμέσως. Μερικές φορές είναι τόσο ενοχλητικές που τους χαρακτηρίσαμε ως spam ή αγνοήθηκαν. Εάν αυτό συμβαίνει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία της επιχείρησής σας, πρέπει να προσδιορίσετε τον λόγο. Ίσως να μην τραβήξετε την προσοχή του ακροατηρίου σας - germany vps cheap. Ή μήπως οι γραμμές του θέματος σας δεν φτάνουν έξω και λένε "Μη χάσετε να με ανοίξετε!" Ή οι κλήσεις σας για δράση δεν φωνάζουν "Κάντε κλικ μου!". Οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για επιχειρήσεις στέλνετε, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι προσπαθείτε να επιτύχετε μέσω αυτού. Ως εκ τούτου;. είναι σημαντικό να διαρθρώσετε το περιεχόμενο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να σχεδιάσετε ανάλογα. Εδώ μαθαίνουμε μερικές συμβουλές καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εγγυώνται την επιτυχία.

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιστεύεται ότι πρόκειται να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές online τεχνικές μάρκετινγκ . Είναι αναμφισβήτητα το πιο κερδοφόρο μέσο εμπορίας. Ως εκ τούτου, εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν ουσιώδη στοιχεία οποιασδήποτε στρατηγικής μάρκετινγκ. Επικοινωνούν και οικοδομούν σχέσεις με τις προοπτικές, συγκεντρώνουν σημαντικά δεδομένα και βοηθούν να ενισχύσουν το ROI μάρκετινγκ .

Δεδομένου ότι όλο και περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλημμυρίζουν τα εισερχόμενα των πελατών μας, πώς γνωρίζουμε ότι βλέπουν καν;. Ποιο είναι το μέτρο επιτυχίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;. Χρειάζεστε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αποστολής επιτυχημένης καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ;. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε συμβουλές καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Top 5 Συμβουλές καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

. ) 1. Σχεδιάστε την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για το σωστό κοινό

Οι περισσότερες αποτυχημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού μάρκετινγκ αποτυγχάνουν να δώσουν αποτελέσματα επειδή. ο αποστολέας αντιμετωπίζει κάθε συνταγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι η ίδια.

Top 5 Successful Email Marketing Campaign Tips To Generate Leads

imagesource

Για να το πούμε απλά?. το πρόσωπο που αγαπούσε φοράει T-shirt πήρε το ταχυδρομείο που χαρακτηρίζει για τα τελευταία trending t-shirts σας?. Επιπλέον, παίρνουν εκπτώσεις εάν κάνουν την αγορά μέσω του ταχυδρομείου που στείλατε. Είναι καλό!!. Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο έχει εξυπηρετήσει το σκοπό, αλλά?. τι συμβαίνει όταν στέλνετε το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εκείνους τους σκελετικούς στόχους που δεν αγαπούν να φορούν μπλουζάκια;. Οι παραλήπτες του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου απλώς θα αγνοήσουν το μήνυμα ή θα το σπάσουν.

Μην κάνετε το ίδιο λάθος. Συγκεντρώστε όσο μπορείτε, από τη γεωγραφική θέση στις συνήθειες αγοράς των πελατών. Μελετήστε τα δεδομένα και διαιρέστε ανάλογα τη λίστα σας. Εάν έχετε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν ένα είδος υπηρεσίας που προσφέρετε και μια άλλη ομάδα που δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται λιγότερο, στρατηγική ανάλογα.

2. Χρησιμοποιήστε την Καθαρή Θέση Γραμμής

Top 5 Successful Email Marketing Campaign Tips To Generate Leads

. Είναι ένα από τα αποδεδειγμένα email marketing campaing συμβουλές . Χρησιμοποιώντας μια ξεκάθαρη γραμμή θέματος που λέει στους θεατές ακριβώς τι είναι μέσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το περιεχόμενο που περιγράφει το όφελος που προσφέρετε και δημιουργεί ένα άμεσο συναίσθημα όπως η περιέργεια, η προθυμία κλπ. Και στη συνέχεια προσφέρουν μια δελεαστική έκκληση για δράση που οδηγεί τους θεατές. τη σελίδα προορισμού όπου ζει η προσφορά ή το λεπτομερές περιεχόμενο.

3. Διατήρηση της επιχείρησής σας Emails Layout Απλή

Top 5 Successful Email Marketing Campaign Tips To Generate Leads

. 8)

Η υπερφόρτωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με φανταχτερά γραφικά, μεγαλύτερες γραμματοσειρές και τέτοια μπορεί να ερεθίσει τους αναγνώστες μας. Διατηρώντας τη διάταξη σας καθαρή και απλή, δίνει μια επαγγελματική εμφάνιση. Επί πλέον;. βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολο να πλοηγηθείτε. Μια υπερβολικά απασχολημένη διάταξη θα απενεργοποιήσει τον αναγνώστη σας και θα σας στείλει την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το ενημερωτικό δελτίο απευθείας στα σκουπίδια.

4. Κάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ενδιαφέροντα

Είναι τόσο απλό όσο να το βάλετε. Εάν κανείς δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, τότε δεν υπάρχει κανένας στον οποίο να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως εκ τούτου;. βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πραγματικά εύκολο να εγγραφείτε.

Top 5 Successful Email Marketing Campaign Tips To Generate Leads

Πηγή εικόνας . τεχνικές μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , οι οποίες σας δίνουν αποτελέσματα εάν συγκεντρώνετε τα ονόματα και τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως γενέθλια, επετείους κλπ., Για να τους ενημερώσετε για μια ειδική προσφορά που προσφέρετε ή απλά να την προσωποποιήσετε με μια χαιρετισμένη σημείωση. ιδιαίτερες μέρες.

Εντούτοις,. μην τρελαίνετε εντελώς με το ποσό των απαιτούμενων πεδίων. Εάν ρωτάτε πάρα πολύ για τη φόρμα εγγραφής σας, μπορεί να τρομάξετε τους νέους συνδρομητές σας. Θυμηθείτε το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με κάποιον είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός επικοινωνίας, τα υπόλοιπα είναι ένα μπόνους.

5.

Top 5 Successful Email Marketing Campaign Tips To Generate Leads

Την στιγμή που ο αναγνώστης σας προσυπογράφει, συμμετέχουν μαζί σας. Αυτός ο αναγνώστης μπορεί να γίνει επικεφαλής υποψήφιος καθώς έκανε το πρώτο βήμα για να οικοδομήσει μια επιχειρηματική σχέση με το εμπορικό σήμα σας. Τώρα είναι η στιγμή να τους στείλετε ένα μικρό e-mail καλωσορίσματος. Υπενθυμίστε τους σε αυτό που έχουν μόλις εγγραφεί και ότι λάβατε όλες τις πληροφορίες σωστά. Μπορεί ακόμη και να στείλετε στους νέους συνδρομητές μια ειδική προσφορά ή κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως σας ευχαριστεί για την έναρξη μιας επιχειρηματικής σχέσης μαζί σας. Πράγματι, οι συμβουλές καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σίγουρη πυρκαγιά που ενισχύουν τους συνδρομητές σας.

6. Χρησιμοποιώντας έναν περιστασιακό τόνο στα μηνύματά σας

Χρησιμοποιώντας έναν απλό τόνο μπορεί να βοηθήσει τους αναγνώστες / πελάτες σας να δουν την επιχείρησή σας πιο ευπαρουσίαστη, βελτιώνοντας τελικά την επιχειρηματική σας σχέση με αυτούς. Αντί να τους βομβαρδίζετε με ένα τυπικό ενημερωτικό δελτίο / αποστολείς , ένας περιστασιακός αποστολέας τόνων μπορεί να σας φέρει πολύ καλύτερη αναλογία κτυπήματος και επιχείρηση σε σύγκριση με τις συνηθισμένες. Επί πλέον;. μπορείτε να εισαγάγετε τα πρώτα τους ονόματα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας τα χαιρετούν. Πάντα σιγουρευτείτε ότι το μήνυμά σας ακούγεται σαν να προήλθε από ένα πραγματικό πρόσωπο που νοιάζεται, όχι κάποια απλή μηχανή μάρκετινγκ.

7. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να βελτιστοποιηθούν μέσω κινητού τηλεφώνου των χρηστών χρησιμοποιούν το smartphone τους για να ελέγξουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Εάν το email σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για τις κινητές συσκευές, δεν πρόκειται να αποδώσει καλά. Οι σημερινοί έμποροι διαφημίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιστεύουν ότι είναι μια από τις καλύτερες ιδέες της καμπάνιας ηλεκτρονικού μάρκετινγκ για να έχουν βελτιστοποιημένα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για υψηλότερο ρυθμό κλικ και μετατροπής .

8. Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά μερίδια στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Στείλτε ενδιαφέρον και ενημερωτικό περιεχόμενο που θέλουν να μοιραστούν οι θεατές σας και διευκολύνετε την προσθήκη κουμπιών κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης. Συμπεριλάβετε κουμπιά κοινωνικής προβολής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έτσι ενθαρρύνετε τους αναγνώστες σας να συνεχίσουν τη συζήτηση και να τις μοιραστούν περαιτέρω με τους συνομηλίκους τους.

Είτε πρόκειται για ένα κομμάτι περιεχομένου ή μια εκδήλωση που προσκαλεί, θα. έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διαδώσετε τη λέξη σας εάν συμπεριλάβετε έναν εύκολο τρόπο για τους αναγνώστες σας να διαδώσουν το μήνυμά σας.

9. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ενδιαφέρουσες συνδέσεις & amp;. Call for action

Στόχος των καμπανιών μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο του ιστοτόπου σας, ορισμένες φορές μια συγκεκριμένη σελίδα προορισμού. Κανένα κλικ δεν σημαίνει κανέναν πελάτη. Πάντα προσπαθήστε να συμπεριλάβετε σημαντικούς συνδέσμους που δίνουν στους αναγνώστες περισσότερες από μία ευκαιρίες αλληλεπίδρασης για το e. σολ. Βρες περισσότερα!. Κατεβάστε τώρα!.

imagesource .

Υπάρχουν περισσότερα και πέρα ​​από αυτές τις συμβουλές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Θα σας βοηθήσουμε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας και να βρείτε νέους. Υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος ευκαιριών εκεί έξω που σας περιμένει, και είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Πλησιέστερα, με Δίκτυα ΜΜΕ .

Ας μιλήσουμε.

Θα θέλαμε να μας πείτε γεια και να μας πείτε λίγο για την επιχείρησή σας. Αν θέλετε να μοιραστείτε συγκεκριμένα στοιχεία του έργου, επισκεφτείτε τη σελίδα επαφών . in

.

April 12, 2018