Back to Question Center
0

Top 7 συμβουλές επιτυχίας SEO που θα συμβάλει στην ενίσχυση της κατάταξης σελίδων σας στο Google και της κυκλοφορίας στο Web

1 answers:

Όλοι θέλουμε ο ιστοτόπος της επιχείρησής μας να κατατάσσεται στην πρώτη σελίδα της Google, στην πραγματικότητα εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας. Το να φτιάξουμε ένα προσκήνιο στην πρώτη σελίδα της Google είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε, γιατί όχι μόνο δεν βοηθά στη δημιουργία εσόδων αλλά γενικά ενισχύει την ευαισθητοποίηση της μάρκας, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των προϊόντων / υπηρεσιών σας παγκοσμίως. SEO συμβουλές για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι το όφελος για να σας πάρει επιθυμητό Google Page Ranking - buy property in granada spain.

Τώρα το πραγματικό ερώτημα έρχεται ... πώς να φτάσετε σε αυτή την κορυφαία κατάταξη;. Έχετε κάνει όλα αυτά από την απόκτηση ενός ανταποκρινόμενου δικτυακού τόπου για την προσθήκη φρέσκου περιεχομένου, αλλά ακόμα δεν βοηθά. Λοιπόν, υπάρχουν και κάποιες τεχνικές πτυχές που παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση σας στην κορυφή - SEO - Search Engine Optimization.

πηγή εικόνας: webbur. com

Για την ιστοσελίδα σας να έρθει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης όπως Google και Bing, πρέπει να καταλάβετε λίγο για τον κόσμο του SEO. Ενώ πολλοί ντροπαλοί από αυτό το θέμα, δεν είναι πραγματικά το τρομακτικό τέρας πολλοί το κάνουν να είναι έξω.

Με τόσους πολλούς ιστότοπους στο διαδίκτυο σήμερα, δεν υπάρχει τρόπος να εγγυηθούμε ότι ο ιστότοπός σας θα βελτιώσει την κατάταξη της σελίδας σας στο Google. Ωστόσο;. υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες του ιστότοπού σας να ταξινομήσετε πραγματικά καλά.

Top 7 SEO επιτυχημένες συμβουλές που όχι μόνο συμβάλλουν στην αύξηση της κατάταξης σελίδων Google

 1. . 3) Top 7 SEO Success Tips That Will Help Boost Your Google Page Ranking And Web Traffic

Η Google αγαπά τα σχέδια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Η Google έχει επισημάνει ότι ανταποκρίνεται στην σχεδίαση . ακολουθήστε αυτήν την προσέγγιση σχεδιασμού.

Η πραγματικότητα του θέματος είναι η Google ευνοεί ανταποκρινόμενο σχέδιο , διότι κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Πριν από αυτήν την προσέγγιση σχεδιασμού, η διατήρηση της βέλτιστης εμπειρίας χρήστη σήμαινε ότι χρειάστηκαν πρόσθετες εκδόσεις ιστοτόπων για να μεταφραστεί το περιεχόμενο σε κινητές συσκευές και tablet.

Τώρα, ανεξάρτητα από το είδος της συσκευής που εμφανίζεται σε έναν ιστότοπο, ο προσαρμοστικός σχεδιασμός προσαρμόζει αυτόματα μια σελίδα κατά τρόπο που οι webmasters μπορούν να διατηρήσουν το περιεχόμενό τους στην ίδια διεύθυνση URL.

2. Το 30% των αναζητήσεων Google πραγματοποιούνται μέσω κινητού τηλεφώνου Η αυξανόμενη ποσότητα ατόμων που πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google μέσω κινητού τηλεφώνου. είναι μια τάση που οι εργαζόμενοι στο SEO πρέπει να εξετάσουν κατά τον σχεδιασμό μιας στρατηγικής βελτιστοποίησης αν ελπίζουν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για κινητά με μια γρήγορη προσέγγιση σχεδιασμού είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση όταν πρόκειται για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας του ιστού και της κατάταξης σελίδων Google .

Σκεφτείτε με την Google δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να λάβετε υπόψη ότι υπάρχει λόγος να έχετε έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά δηλώνοντας ότι υπάρχει πιθανότητα 61% χρήστες κινητών τηλεφώνων . για έναν άλλο ιστότοπο εάν δεν είναι βελτιστοποιημένος για τη συσκευή του.

Επιπλέον, οι χρήστες που έχουν μια θετική εμπειρία σε έναν βελτιστοποιημένο ιστότοπο για κινητά, θα έχουν 67% περισσότερες πιθανότητες μετατροπής.

3. Top 7 SEO Success Tips That Will Help Boost Your Google Page Ranking And Web Traffic

Για καλύτερη ταξινόμηση σελίδων Google, η σύνδεση κτιρίου συμβάλλει στην αύξηση της εξουσίας ενός τομέα, και δείχνει τη σημασία του στο Διαδίκτυο. Αυτό βοηθά τελικά να τοποθετήσετε έναν ιστότοπο υψηλότερο στα SERP.

Είναι σημαντικό να εξεταστεί στο SEO , ο λόγος για τον οποίο η απόκριση του σχεδιασμού είναι τόσο ευνοϊκή όταν βελτιστοποιείται για κινητά,. μια ξεχωριστή έκδοση για κινητά.

Δεδομένου ότι όλα συνδέονται πίσω σε μία μόνο διεύθυνση URL, τόσο οι εκδόσεις για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές έχουν το ίδιο προφίλ συνδέσμου όταν ορίζονται σε ανταποκρινόμενο σχεδιασμό.

Καθώς οι ιστότοποι για κινητά είναι σχετικά νέοι, το προφίλ σύνδεσης πίσω τους ενδέχεται να μην είναι τόσο ισχυρό όσο ένας ιστότοπος σχεδίασης που ανταποκρίνεται. Έτσι, για τους σκοπούς της ταξινόμησης σελίδων Google , αυτή η προσέγγιση είναι ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών που διαθέτουν ξεχωριστό ιστότοπο για κινητά και πρέπει να δημιουργήσουν εξ αρχής την εξουσιοδότησή τους.

4. Η αναδημοσίευση άρθρων από άλλους ιστότοπους δεν είναι μόνο μια πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά δημιουργεί επίσης διπλό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να καταστρέψει τις ταξινομήσεις αναζήτησης του ιστότοπού σας.

5. Πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας - Η ταχύτητα είναι σημαντική

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι ένας παράγοντας στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Το ίδιο επίσης επηρεάζει τα ποσοστά μετατροπής των επισκεπτών στους πελάτες. Η Amazon υπολόγισε ότι η αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης σελίδας κατά ένα δευτερόλεπτο θα κόστιζε εκατομμύρια επιχειρήσεις, όταν χάθηκαν οι πωλήσεις ανά έτος.

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το 45% των επισκεπτών του ιστότοπου εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο που διαρκεί περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα για φόρτωση. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή webmasters αποτυγχάνουν να βάλουν αρκετή προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης του ιστότοπού τους.

6. Top 7 SEO Success Tips That Will Help Boost Your Google Page Ranking And Web Traffic

Συνδεθείτε στο API του Google Analytics και συγκεντρώστε τα δεδομένα χρηστών, όπως οι περιόδους σύνδεσης ή το ποσοστό εγκατάλειψης, οι στόχοι, οι συναλλαγές και τα έσοδα για τις σελίδες προορισμού έναντι της ανίχνευσης.

7. Συνδέστε τον ιστότοπό σας με τα κοινωνικά κανάλια

Γνωρίζατε ότι η σελίδα σας στο Facebook επηρεάζει τον τρόπο κατάταξης σας στο Google;. Στην πραγματικότητα, η παρουσία (και η ενεργή) σε οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, από το Twitter και το Instagram στο Facebook και φυσικά το Google+ αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της ενίσχυσης της κατάταξής σας στο Google .

Όταν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε προεξέχοντα εικονίδια για κάθε κοινωνικό σας δίκτυο. Αυτά τα εικονίδια πρέπει να συνδέονται άμεσα με το προφίλ σας σε κάθε τοποθεσία. Επίσης, θέλετε να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να μοιράζονται το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Καθώς οι χρήστες μοιράζονται το περιεχόμενό σας, η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας θα αυξηθεί και, αν δεν το γνωρίζετε, η Google θα λάβει γνώση!. Οι τοποθεσίες που παράγουν πολλή κοινωνική δραστηριότητα θα εμφανιστούν συχνότερα στις αναζητήσεις.

Εκτός από τα προαναφερθέντα υπάρχουν και άλλες συμβουλές SEO για την ενίσχυση της τοπικής επιχείρησής σας όπως: . ) Προσθήκη κειμένου σε όλες τις εικόνες σας

 • Δημιουργία τίτλου και περιγραφής για κάθε σελίδα
 • . ) Προσαρμόστε την πλοήγηση του ιστότοπού σας σύμφωνα με το SEO
 • Τοποθετήστε στρατηγικές λέξεις-κλειδιά
 • Βρες σπασμένους συνδέσμους και επιδιορθώστε το
 • Αναπτύξτε φυσικούς δεσμούς - μην τις αγοράζετε. 201)

  Winding Up

  Αν αισθάνεστε σαν να πρέπει να κλείσετε μια λέξη-κλειδί σε μια πρόταση, πλησιάζετε SEO. το μυαλό. Ενώ η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών ήταν μια δημοφιλής αντίληψη πριν από πέντε χρόνια, είναι άσχετη τώρα. Αντ 'αυτού, επικεντρωθείτε στη δημιουργία περιεχομένου που οι αναγνώστες σας θα βρείτε πολύτιμες.

  Εάν μια πρόταση ακούγεται αφύσικη γιατί προσπαθείτε να τη βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης, αλλάξτε την. Οι μηχανές αναζήτησης υποχωρούν σκληρότερα από ποτέ πριν στη λέξη-κλειδί γέμιση. Ως εκ τούτου;. τέτοιες τακτικές είναι πιθανό να προκαλέσουν πτώση της σελίδας Google . Επί πλέον;. ενοχλητικό που προσπαθεί να διαβάσει το περιεχόμενό σας, σκοτώνοντας την αξιοπιστία σας.

  Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε έναν ειδικό SEO για να βελτιώσετε δραματικά την προβολή της αναζήτησης. Απλά βήματα μπορούν να επιτύχουν σημαντικές αυξήσεις SEO. Στο τέλος, SEO έχει να κάνει με τη βελτίωση της χρηστικότητας και της εμπειρίας των χρηστών του ιστοτόπου σας. Οποιαδήποτε αλλαγή κάνει τους επισκέπτες σας πιο ευτυχείς είναι πιθανό να κάνει τις μηχανές αναζήτησης πιο ευτυχισμένες. Έτσι, χρησιμοποιώντας SEO Συμβουλές έχουν νόημα μόνο όταν εφαρμόζετε με σωστό τρόπο. Πρόκειται για την ευχαρίστηση των αναγνωστών σας, ώστε να συνεχίζουν να επιστρέφουν για περισσότερα.

  Top 7 SEO Success Tips That Will Help Boost Your Google Page Ranking And Web Traffic

  πηγή εικόνας: Ninja Outreach

 • April 12, 2018