Back to Question Center
0

Πάρτε ένα δάνειο μικρής επιχείρησης μέχρι το INR 1 Crore σε 3 ημέρες

1 answers:

Αποκτήστε Γρήγορα Επιχειρηματικά Δάνεια με Έκπτωση Τέλη Επεξεργασίας

. επιχειρηματικά δάνεια . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δάνειο ύψους έως 1 Crore για την μικρή σας επιχείρηση σε 3 ημέρες. Η Quikrupee προσφέρει τώρα 25% επιστροφή χρημάτων για το τέλος επεξεργασίας.

Get A Small Business Loan Up To INR 1 Crore in 3 Days

Η Quikrupee επιδιώκει να ολοκληρώσει την έλλειψη ζεύξης στην πυραμίδα της χρηματοπιστωτικής αλυσίδας για να ικανοποιήσει την πίστωση και - бескаркасная мебель тюмень. επιχειρηματικές ανάγκες του τομέα αυτοαπασχολούμενων / μισθωτών. Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο επιχειρηματικό δάνειο υψηλής αξίας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η Quikrupee προσφέρει τώρα ένα ελκυστικό cashback ύψους 25% για το κόστος επεξεργασίας σας. Πολλές αιτήσεις επιχειρηματικών δανείων μπορούν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούνται από έναν μόνο πωλητή. επανειλημμένες παρακολουθήσεις .

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να αντλήσουν κεφάλαια για τη λειτουργία τους με δύο διαφορετικούς τρόπους: Χρηματοδότηση χρέους και χρηματοδότηση με μετοχικό κεφάλαιο.

Η χρηματοδότηση του χρέους είναι ένα άλλο όνομα για ένα επιχειρηματικό δάνειο . Μπορείτε να δανειστείτε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για μια ορισμένη διάρκεια και να επιστρέψετε σε τακτά χρονικά διαστήματα με τόκους. Αυτά τα είδη δανείων μπορεί να είναι με ή χωρίς εξασφάλιση.

Με τη χρηματοδότηση Equity, δημιουργείτε νέες μετοχές της κοινής μετοχής της εταιρείας σας και την πουλάτε σε επενδυτές που σας παρέχουν χρηματοδότηση για την εκτέλεση της επιχείρησής σας. Εφόσον πωλείτε το κοινό σας απόθεμα, παραιτείστε επίσης από ένα ορισμένο ποσοστό της μετοχής της εταιρείας και επομένως τον έλεγχο της απόφασης. Ο επενδυτής θα λάβει μια περικοπή από τα κέρδη σας, εφόσον επενδύεται στην επιχείρησή σας. Ορισμένοι επενδυτές μπορούν επίσης να παρέχουν μια συγκεκριμένη στρατηγική εξόδου, η οποία αναφέρει ότι θα εξέλθουν από την εταιρεία σας (δηλαδή πωλούν τις μετοχές σας) αφού έχουν κερδίσει ένα επιθυμητό ποσό ή αφού η εταιρεία φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο . 20) , τα κέρδη ή / και τα έσοδα.

Από την άποψη των συναλλαγών, τα επιχειρηματικά δάνεια περιλαμβάνουν συχνά εκταμίευση ενός προκαθορισμένου ποσού με τη μία. Οι μετοχές μπορούν να αγοραστούν από πολλούς επενδυτές σε πολλαπλούς γύρους. Σε μια συναλλαγή επιχειρηματικού δανείου, συνήθως εμπλέκονται δύο μέρη - η τράπεζα και η εταιρεία δανειοληπτών.

Ενώ η χρηματοδότηση του χρέους απαιτεί ασφάλεια και πιστωτικό ιστορικό, σας δίνει επίσης την ευελιξία στη λειτουργία της επιχείρησής σας . δεν υπάρχει παρέμβαση των εταίρων. Επίσης, εάν καταφέρετε να εξοφλήσετε με επιτυχία το δάνειο, αυξάνετε την πιστοληπτική ικανότητα που μαλακώνει τα μελλοντικά χρεωστικά και ασφαλιστικά επιτόκια.

Απαιτήσεις για τη χρηματοδότηση του χρέους

Οι τράπεζες ζητούν συνήθως ορισμένες πληροφορίες που τους βοηθούν να εκτιμήσουν την ικανότητά σας να εξοφλήσουν το δάνειο και τη δύναμη της εταιρείας σας για τη διατήρηση των κερδών. Ορισμένες κοινές απαιτήσεις των τραπεζών είναι:

 • Διάρκειας λειτουργίας δύο ετών και . Κύκλος εργασιών άνω του 1 CR
 • Σχέδιο χρησιμοποίησης δανείου
 • Τυχόν εξασφάλιση - με τη μορφή περιουσιακών στοιχείων, μετοχών, μονάδων MF κ.λπ.
 • .

Παρακάτω είναι ένας τυποποιημένος κατάλογος εγγράφων:

 1. Επιχειρηματικό σχέδιο
 2. . της λειτουργίας
 3. Κέρδη &.
 4. Έσοδα, Προβλέψεις εσόδων και ζημιών
 5. Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου.

Τύποι χρηματοδότησης χρέους

Οι τράπεζες συνήθως προσφέρουν επιχειρηματικά δάνεια σε δύο ποικιλίες. Ένας εξασφαλισμένα δάνεια οπότε ο δανειολήπτης πρέπει να υποβάλει εγγύηση στην τράπεζα προτού επωφεληθεί από το δάνειο. Αυτή η εγγύηση μπορεί να είναι με τη μορφή περιουσιακών στοιχείων, πιστοποιητικών μετοχών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων κ.λπ. Συνήθως αυτή η εγγύηση ή εξασφάλιση είναι τουλάχιστον 1. 5 - 2 φορές το αρχικό κεφάλαιο που δανείστηκε. Δεδομένου ότι αυτά τα δάνεια είναι εξασφαλισμένα με ασφάλεια, τα επιτόκια είναι χαμηλότερα από τα ακάλυπά δάνεια και το ποσό του δανείου μπορεί επίσης να είναι σημαντικά υψηλότερο.

Τα ακάλυπά δάνεια , όπως υποδεικνύει το όνομα, δεν απαιτούν από τον δανειολήπτη να παράσχει οποιαδήποτε εγγύηση. Λόγω αυτού, τα επιτόκια είναι πολύ υψηλότερα και ο τελικός βασικός δανεισμός θα είναι επίσης πολύ μικρότερος. Η δομή αυτή επιτρέπει στις τράπεζες να καλύψουν την έλλειψη ασφάλειας με τη μορφή υψηλότερων επιτοκίων.

Πηγές χρηματοδότησης χρέους

Ας το παραδεχτούμε - οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές, τρέχουν με χρήματα. Οι αρχάριοι χρήστες χρειάζονται ιδιαίτερα σημαντικά ποσά για να εγκαταστήσουν και να προχωρήσουν. Εκτός αν βρίσκεστε σε ένα μεγάλο σωρό προσωπικών μετρητών, πρέπει να είστε επάνω στα δάχτυλα των ποδιών σας και να ψάχνετε ενεργά τους επενδυτές από τη λέξη go - όταν τελικά φτάσετε σε μια απόφαση να ξεκινήσετε!

(133. ) Οικογένεια & amp;. Φίλοι - Ο πιο άτυπος τύπος επιχειρηματικού δανείου

Η οικογένεια και οι φίλοι είναι συνήθως οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά στην επιχειρηματική σας ιδέα. Σας έχουν δει να αγωνίζεστε να αναπτύξετε την ιδέα και να την δημιουργήσετε από τη βάση, γνωρίζουν το ταξίδι σας και σας συμπαθούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, γνωρίζουν και εντυπωσιάζονται από την ιδέα. Αυτό τους καθιστά ένα άτυπο είδος δανείου. Η απαίτησή τους για όρους εξασφάλισης και αποπληρωμής είναι συχνά ευκολότερο να εκπληρωθεί από άλλα είδη επιχειρηματικών δανείων .

Παρά πολλά θετικά στοιχεία, ένα μεγάλο τμήμα των επιχειρηματιών θεωρεί ότι είναι δύσκολο να συνδυάσουν τις επιχειρήσεις με την οικογένεια και την προσωπική τους ζωή. Μια μικρή διαφορά έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τη φιλία ή να τραβήξει τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Ως εκ τούτου, συνιστάται να επιλέγετε με προσοχή αυτό το είδος επένδυσης και να έχετε τις πιο κατάλληλες επιλογές αποπληρωμής που αναφέρονται λεπτομερώς με τη μορφή μιας σωστής οικονομικής συμφωνίας .

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που μόλις ξεκίνησαν και χρειάζονται γρήγορα χρήματα για την αρχική απαίτηση, όπως η εγκατάσταση εταιρικών ή γραφείων, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παράγουν. οποιαδήποτε ασφάλεια ή ιστορικό εταιρείας. Τέτοιες εταιρείες μπορούν να κοιτάξουν σε απευθείας σύνδεση δανειστές που συχνά παρέχουν τα μικρά, αστραπιαία δάνεια.

Οι μικροπιστώσεις παρέχουν συνήθως μικρά δάνεια μικρής διάρκειας σε μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις για τις αρχικές απαιτήσεις . ). Δεδομένου ότι πρόκειται για επαγγελματικούς οργανισμούς, διεξάγουν συχνά και μακροχρόνια διαδικασία επιμέλειας.

Οι τράπεζες παρέχουν επίσης ένα μεγάλο επιχειρηματικό δάνειο για νεοσύστατες επιχειρήσεις . Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα δάνεια, τις πιστωτικές διευκολύνσεις (τακτική εκταμίευση ενός σταθερού ποσού κάθε φορά που φτάνει μια απαίτηση) και υποθήκες για αγορά ακινήτων. Αλλά οι τράπεζες μπορούν επίσης να δουν την προσωπική πιστωτική ιστορία των ιδιοκτητών και των συνεργατών μαζί με το λεπτομερές ιστορικό λειτουργίας της εταιρείας. Λόγω αυτών των παραγόντων, η λήψη επιχειρηματικών δανείων από τις τράπεζες μπορεί να διαρκέσει έως δύο έως έξι μήνες.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανοδική πορεία με δάνεια τραπεζικών επιχειρήσεων είναι ότι πρόκειται για καθαρές επιλογές χρηματοδότησης χρέους, εστιάζονται αποκλειστικά στην ικανότητά σας να επιστρέψετε επιχειρηματικά δάνεια . 68) πώς τρέχετε την επιχείρηση . Πρέπει να εξοφλήσετε το δάνειο σε σταθερά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν ζητάτε να είστε εταίρος στην εταιρεία σας ή ένα μερίδιο κερδών όταν η εταιρεία πωληθεί.

Η εμπορική πίστωση είναι ένα μεγάλο όφελος για τις μικρές επιχειρήσεις

Όταν ένας πωλητής δίνει μια συγκεκριμένη περίοδο στην εταιρεία για να εξοφλήσει το λογαριασμό, ονομάζεται "Εμπορική πίστωση". Ο πωλητής δεν ζητά από την εταιρεία να πληρώσει αμέσως, αλλά ως χειρονομία καλής θέλησης ή ως συνάρτηση αποδεδειγμένου ιστορικού των πληρωμών έγκαιρης πληρωμής, η εταιρεία λαμβάνει το λογαριασμό για τις υπηρεσίες ως "πίστωση". Η ιδέα είναι πολύ απλή - Η εταιρεία δεν έχει τα χρήματα αρχικά όταν αγοράζει υπηρεσίες από τον πωλητή, αλλά υπόσχεται να επιστρέψει μόλις τα κέρδη αρχίσουν να κυμαίνονται . Έτσι, η εταιρεία πρέπει να πληρώσει το λογαριασμό στον πωλητή, μετά την περίοδο πίστωσης έχει τελειώσει. Όταν η επιχείρηση έχει ορισμένους πελάτες που δεν έχουν πληρώσει τα τιμολόγιά τους, οι εισπρακτέοι λογαριασμοί τους (δηλαδή οι λογαριασμοί που καταβάλλονται από τους πελάτες) καταβάλλονται από μια εταιρεία πρακτόρευσης. Εάν η επιλεγείσα επιλογή είναι η χρηματοδότηση προσφυγής, η δανειοδοτική επιχείρηση φέρει το κύριο βάρος των πελατών της που αθετούν τις πληρωμές τους. Σε περίπτωση χρηματοδότησης χωρίς προσφυγή, η εταιρεία factoring λαμβάνει την απώλεια.

Είτε είστε μια μεγάλη επιχείρηση ή μια μικρή επιχείρηση, τα χρήματα είναι αυτό που τελικά οδηγεί την επιχείρησή σας . ) !. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν γνωρίζουν καν από πού να αρχίσουν να αναζητούν έναν πάροχο χρηματοδότησης χρέους .

Όταν ψάχνετε να χρησιμοποιήσετε επιχειρηματικά δάνεια, είναι σημαντικό να μην πηδήσετε το όπλο. Ακόμη και όταν χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση, η δέουσα επιμέλεια πρέπει να διεξαχθεί αυστηρά. ή αλλιώς μπορεί να παραλείψετε μια αποτελεσματική συμφωνία .

 • Η εμπειρία:. Ένας καλά εδραιωμένος πάροχος επιχειρηματικών δανείων έχει συνήθως καλές σχέσεις με πολλούς δανειστές μέσω της πολυετούς εμπειρίας του. Αναζητήστε έναν έμπειρο πάροχο , καθώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να λάβουν περισσότερες εκπτώσεις μόνο λόγω των ισχυρών σχέσεών τους.
 • Γρήγορη διαδικασία εφαρμογής: Κατά τη λήψη επιχειρηματικών δανείων αναζητήστε έναν πάροχο που υπόσχεται μια γρήγορη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Όσο ταχύτερη είναι η διαδικασία, τόσο πιο δύσκολη θα είναι. Ένα επιχειρηματικό δάνειο με επιστροφή που συνδέεται με τα έσοδά σας είναι καλύτερο για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αθέτησης. ή χάθηκαν EMIs.

.. Σηκώστε μια κόκκινη σημαία όταν βλέπετε ένα επιχειρηματικό δάνειο σαν αυτό

 • (. 112) Άπειρος πάροχος: Όταν ο πάροχος επιχειρηματικών δανείων είναι νέος ή άπειρος, οι διαδικασίες τους δεν είναι αρκετά ώριμες. Ακόμα και ένα ελαφρύ λάθος θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρό . Έτσι, αποφύγετε έναν πάροχο με λιγότερη εμπειρία.
 • Συμπληρωματική διαδικασία υποβολής αιτήσεων: Ορισμένες διαδικασίες υποβολής αιτήσεων δανείων αποσκοπούν στην απόκρυψη των ελαττωμάτων τους. Έτσι, εάν ο πάροχος ασχολείται με πολλές περιττές στρατηγικές μάρκετινγκ και αρνείται να αποσαφηνίσει ή να αποφύγει τις αμφιβολίες σας, αποτελεί ένδειξη ότι κάτι είναι σκιερό. Συχνά οι τράπεζες ή οι πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δίνουν κάποιες ελευθερίες στις εταιρείες, εφόσον οι εταιρείες έχουν καλύτερη πιστωτική ιστορία με. ή εκτός της τράπεζας / ινστιτούτου τους. Έτσι, ελέγξτε με τις αναφορές τους σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής του δανείου τους και το πώς ο πάροχος ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε θέματα στη διαδικασία.

  Πρόσφατη έρευνα για τις ΜΜΕ των οικονομικών ομάδων αποκαλύπτει ότι η πρόσβαση σε πιστώσεις ήταν συμβατικά μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις,. Το 92% των ΜΜΕ στην Ινδία, παρά τις τράπεζες που υιοθετούν μια πιο φιλελεύθερη προοπτική δανεισμού προς τις ΜΜΕ. Οι επιχειρηματίες σπανίως έχουν χρόνο να διαχειριστούν τις επιχειρηματικές τους οντότητες μαζί με τη διαδικασία χορήγησης δανείων επιχειρηματικών δανείων, η οποία μπορεί να γίνει ακατάλληλη αν έχετε αποφασίσει να συμπεριλάβετε πολλαπλούς οργανισμούς δανεισμού ή τράπεζες.

  Η Quikrupee επιδιώκει να ολοκληρώσει τον ελλείποντα κρίκο στην πυραμίδα της χρηματοπιστωτικής αλυσίδας για να ικανοποιήσει τις πιστωτικές και επιχειρηματικές ανάγκες του τομέα των αυτοαπασχολούμενων / μισθωτών.

  Quikrupee Υπηρεσίες - με λίγα λόγια

  Quikapply - . παρακολούθησης πολλαπλών αιτήσεων . Υποβάλετε και παρακολουθήστε την εφαρμογή σας online.

  Quiksupport - Πλήρης υποστήριξη από φιλική ομάδα Quiksupport.

  Quiksanction - Εσείς εστιάζετε στην κύρια δραστηριότητά σας, οι ομάδες Quikrupee ακολουθούν τις τράπεζες για τη διαδικασία.

  Quikguarantee - Τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή με Quikrupee . Quiksave - Όταν χρησιμοποιείτε Quikrupee υπηρεσίες , μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό λόγω των προτιμησιακών συντελεστών που μπορούν να αναπροσανατολίζονται στις βασικές απαιτήσεις.

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα υπηρεσιών Quikrupee

  Ενημερωμένες αποφάσεις - . και να προσαρμόσετε τα προϊόντα.

  Πλήρης Υποστήριξη - Χειρολαβή μέσω δανεισμού και βοήθεια μέσω τεκμηρίωσης.

  Μηδενικός κίνδυνος - Πλήρης διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές.

  Προνομιακές Τιμές - Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας διατίθεται με προτιμησιακούς συντελεστές σε πελάτες που είναι επίσης SMEJoinup. com μέλη.

  Συχνές ερωτήσεις Από Quikrupee

  Q1. Η εκκίνηση μου είναι πολύ μικρή, έχω όλα τα σχέδια έτοιμα, ψάχνω για γρήγορη χρηματοδότηση. Πώς μπορώ να εφαρμόσω και να συντονίσω με πολλές τράπεζες χωρίς να χάσω το μυαλό μου;

  Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Με το Quikrupee, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να παρακολουθήσετε το δάνειο σας στο διαδίκτυο , η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Quikrupee φροντίζει για τυχόν επακόλουθα και διαπραγματεύσεις μετά από διαβούλευση με εσάς. Σε αντίθεση με άλλες ηλεκτρονικές χρηματοοικονομικές πύλες, η Quikrupee αναπτύσσεται αποκλειστικά για να βοηθήσει τις ΜΜΕ να επωφεληθούν από την έγκαιρη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας τον ισχυρό μας κινητήρα και το δίκτυο δανειστών.

  Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι

  • Ιδιωτικός μηχανισμός πιστωτικών προφίλ για την αξιολόγηση της επιλεξιμότητας
  • Προσαρμοσμένη. πιστωτικές λύσεις

  Όχι μόνο αυτό, οι πελάτες της Quikrupee παίρνουν ειδικά προτιμησιακά επιτόκια από τους δανειστές.

  Q2. Ποιο είναι το επίπεδο της έκθεσης λογισμικού για το Quikrupee;

  Στην Quikrupee, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνολογία ανοίγει την πόρτα για το μέλλον. Έχουμε έναν ιδιόκτητο μηχανισμό πιστωτικών προφίλ για να βοηθήσουμε στην αξιολόγηση της επιλεξιμότητας. Έχουμε επίσης αναπτύξει τον δικό μας εσωτερικό αλγόριθμο για την αξιολόγηση του πιστωτικού αποτελέσματος των ΜΜΕ μαζί με μια εσωτερική μηχανή που συνδέει έναν κατάλογο δανειστών για μια ΜΜΕ με βάση το πιστωτικό τους προφίλ.


  Q3. Ποια είναι η τυπική εξοικονόμηση που οι πελάτες σας κατάφεραν να επιτύχουν μετά την αξιοποίηση των υπηρεσιών σας;.

  Δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την επιλεξιμότητα και την πιστοληπτική ικανότητα των ΜΜΕ σε απευθείας σύνδεση , ο δανειστής ξοδεύει πολύ λιγότερο χρόνο για τη δημιουργία προφίλ των πελατών. Αυτό οδηγεί σε μείωση του χρόνου περιστροφής κατά περίπου 50%.

  Ομοίως, τα έγγραφα μπορούν επίσης να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην πύλη μας. Ως εκ τούτου, πολύς χρόνος σώζεται επίσης η συλλογή των εγγράφων.

  Επίσης, οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα προτιμησιακό επιτόκιο είτε ως μείωση του επιτοκίου είτε ως έκπτωση στο τέλος επεξεργασίας.

  Quikrupee Επιτυχημένες ιστορίες

  Χάρη στην Quikrupee, ήμουν σε θέση να πάρω το δάνειό μου τη στιγμή της ανάγκης. - Palaniswamy, (διαθέσιμο δάνειο έναντι ιδιοκτησίας)

  Το επιχειρηματικό μου δάνειο εξυπηρετήθηκε γρήγορα. Όλα τα έγγραφά μου έγιναν online χωρίς παρενοχλήσεις . - Mohd Raheez (Availed Επιχειρηματικό Δάνειο)

  Προσπάθησα να πάρω δάνειο από διάφορες πηγές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Quikrupee με βοήθησε να πάρω το δάνειο μέσω του συνεργάτη του καναλιού. Σίγουρα θα τα συνιστούσα.

  Γνωρίστε την ομάδα Quikrupee

  (. 19) HD Sheriff, Διευθύνων Σύμβουλος

  Επαγγελματικός Διευθυντής Επιχειρήσεων με πάνω από 15 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε λιανικές πωλήσεις και εμπορικές λειτουργίες στον τραπεζικό τομέα & amp;. 5 χρόνια στη διαχείριση των νεοσύστατων επιχειρήσεων στη διαχείριση δικτύων μετρητών & amp;. διεθνές ταμείο λογιστικής.

  Jyotsna Vasudevan - COO

  . των τραπεζών στο δημόσιο & amp;. τράπεζες του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένου του λιανικού εμπορίου, των ΜΜΕ και του χώρου χορηγήσεων των επιχειρήσεων .

  Ευγένεια εικόνας: plutofin. com, businessloanwiki. ga,

April 12, 2018