Back to Question Center
0

Το Boost Capital συμπληρώνει το χάσμα επιχειρηματικής χρηματοδότησης στο Ηνωμένο Βασίλειο

1 answers:
.
.
- certificates for kids. Boost Capital Fills the Business Funding Gap in the UK

Η αδυναμία πρόσβασης στο κεφάλαιο κίνησης δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΜΜΕ στο U. K. αντιμετωπίζουν τα ίδια εμπόδια στην εξασφάλιση χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις τους ως Αμερικανοί ομολόγοι τους.

Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το Boost Capital . Από το περασμένο καλοκαίρι, προσφέραμε τις λύσεις χρηματοδότησης στις ΜΜΕ στο U.K. σε δοκιμαστική βάση μέσω της Boost Capital. Είδαμε μια ανάγκη και ήθελε να βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το ένα τρίτο των 5 εκατομμυρίων ΜΜΕ του U. K. αναμένουν να χρησιμοποιήσουν το εξωτερικό κεφάλαιο για να αυξήσουν τις επιχειρήσεις τους φέτος. Και με το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ απορρίφθηκαν για κεφάλαια στην πρώτη αίτησή τους για τραπεζικό δανεισμό, αποφασίσαμε να εισέλθουμε στην αγορά για να προσπαθήσουμε να κλείσουμε το χάσμα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και να παράσχουμε στις ΜΜΕ το κεφάλαιο κίνησης που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Με συντριπτική υποστήριξη, αντλώντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε την αξίωσή μας στο χώρο χρηματοδότησης του U. K. Εξάλλου, οι ΜΜΕ στο U.K. έχουν τον ίδιο στόχο με τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στην Αμερική - την ανάπτυξη - καθώς και την κοινή πρόκληση - την εξασφάλιση του κεφαλαίου.

Όταν ξεκινήσαμε το BFS το 2002, ξεκινήσαμε με την παροχή χρηματοδότησης σε επιχειρήσεις που στερούνταν δάνεια από παραδοσιακούς δανειστές. Από εκείνη τη στιγμή, έχουμε δει μια μετατόπιση των τύπων των εμπόρων που χρηματοδοτούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους λόγους για τους οποίους χρειάζονται χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Όλο και περισσότερο, βλέπουμε επιχειρήσεις που μπορούν και μπορούν να τύχουν τραπεζικών δανείων, αλλά απλώς δεν μπορούν να περιμένουν μήνες για το κεφάλαιο που χρειάζονται.

Οι αμερικανικές επιχειρήσεις που χρηματοδοτούμε χρησιμοποιούν το κεφάλαιό μας για την ανακαίνιση, την ανανέωση του αποθέματος, την επένδυση στο μάρκετινγκ ή απλώς την παροχή ταμειακής ροής σε ένα μαξιλάρι κατά τη διάρκεια πιο αργών περιόδων. Και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δούμε παρόμοια αποτελέσματα στο U. K.

Μια εισροή κεφαλαίου κίνησης μπορεί μερικές φορές να κάνει ή να σπάσει μια επιχείρηση. Εάν μια ΜΜΕ δεν είναι σε θέση να λάβει ένα συμβατικό δάνειο από την τράπεζα ή χρειάζονται ταχύτερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση από ό, τι μπορούν να παρέχουν οι τράπεζες, η χρηματοδότηση από την Boost Capital μπορεί να είναι ακριβώς η λύση χρηματοδότησης που χρειάζεται ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον Marc Glazer, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Boost Capital και της Business Financial Services ,

.
"Τόσες από τις ΜΜΕ του U. Κ. Αγωνίζονται να πάρουν χρηματοδότηση μέσω των παραδοσιακών δανειστών. Παρά τις κυβερνητικές προτάσεις που αποσκοπούν να βοηθήσουν, δεν έχουμε ακόμα να δούμε κανένα σημαντικό αντίκτυπο. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι ΜΜΕ με αναπτυξιακό δυναμικό να έχουν πρόσβαση στη χρηματοδότηση - χωρίς μια παρατεταμένη και δύσκολη διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο στόχος μας είναι να παρέχουμε κεφάλαια σε μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες. "
.


Εξετάστε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε τον Marc Glazer να μιλήσετε για την Boost Capital:Ενώ καμία εταιρεία δεν χρηματοδοτεί νεοσύστατες επιχειρήσεις,. επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης που βρίσκονται στα αρχικά στάδια των επιχειρήσεων. Οι τράπεζες, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρούν συνήθως αυτούς τους τύπους επιχειρήσεων υψηλού κινδύνου, είτε πρόκειται για έλλειψη πίστωσης είτε για έλλειψη σημαντικού οικονομικού ιστορικού. Οι τράπεζες ενδιαφέρονται για το πώς μπορούν να προστατεύσουν τις απώλειες τους. Εκεί βρίσκεται η διαφορά. Τόσο στην Boost Capital όσο και στις Επιχειρηματικές Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, εξετάζουμε τη συνολική χρηματοοικονομική υγεία και τη σταθερότητα μιας επιχείρησης και ποιες είναι οι ευκαιρίες ανάπτυξής τους.

Εξετάζουμε πραγματικά τους εμπόρους που χρηματοδοτούμε, ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται, ως επιχειρηματικοί εταίροι μας. Εάν μια επιχείρηση χρειάζεται πρόσβαση σε κεφάλαια για να αναπτυχθεί, τότε μπορούμε να είμαστε ένας μεγάλος συνεργάτης για αυτούς. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε πρωταθλητές μικρών επιχειρήσεων, και κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Boost Capital ή για τις Επιχειρηματικές Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Αφήστε μας μια γραμμή ή να μας καλέσετε. ένα μέλος της ομάδας μας είναι διαθέσιμο για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan Chase, η Capital One και η Bank One, η Alison κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χρηματοδότηση στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το περιεχόμενό της επικεντρώνεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στους πόρους για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλές για τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για οποιαδήποτε επιχειρηματική δαπάνη. Συνδεθείτε με το Alison στο LinkedIn και Google+ .

.
April 12, 2018