Back to Question Center
0

Θέλετε περισσότερη επισκεψιμότητα;

1 answers:

Μπορεί να είναι ένα πλήρες ναρκοπέδιο όταν προσπαθείτε να καταλάβετε ποιο είδος καμπάνιας ψηφιακού μάρκετινγκ πρόκειται να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας. Σε αυτό το διαγωνισμό cut-throat, η απόκτηση φρέσκων ευκαιριών για την επιχείρησή σας και η οικοδόμηση της επίγνωσης στο διαδίκτυο είναι μια δύσκολη δουλειά και το πιο σημαντικό να μείνετε μπροστά. να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας είναι κάτι που κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης επιθυμεί - it firmen.

Τα πάντα ακούγονται καταπληκτικά, συχνά υποσχόμενα. αλλά ποιος τύπος εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ θα είναι κατάλληλος για εσάς;. Σε αυτό το blog, ελπίζω να λάμψει λίγο φως στο θέμα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας.

1. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

SEO είναι ένας από τους πρώτους και ακόμα ισχυρότερους τύπους εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ που θα συναντήσετε. Το 95% όλων των κλικ στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταβείτε σε οργανικές καταχωρίσεις - όχι στη ΔΕΗ. Ωστόσο;. οι μέθοδοι έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών, αλλά. ο στόχος εξακολουθεί να είναι γενικά ο ίδιος. Βγείτε πιο ψηλά στη λίστα όταν οι πελάτες σας πραγματοποιούν αναζητήσεις από την Google.

Τι είναι;

SEO είναι ένας τύπος μάρκετινγκ με κύριο στόχο. για να φτάσετε πιο ψηλά στις αναζητήσεις Google.

Ποιοι είναι;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις θα το χρειαστούν -.

Μπορείτε να μάθετε αν αξίζει τον κόπο για την επιχείρησή σας κάνοντας μια μικρή έρευνα λέξης κλειδιού - χρησιμοποιήστε δωρεάν το εργαλείο Google Adwords Keyword Planner και μάθετε πόσες αναζητήσεις γίνονται για λέξεις-κλειδιά. γύρω από την επιχείρησή σας. Εάν είστε τοπική επιχείρηση, ίσως μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Πόσο είναι;

Εξαρτάται από τον ανταγωνισμό στον κλάδο σας. ένα καλό πρακτορείο SEO είναι πιθανό να χρεώσει πάνω από 15000 / -σε μήνα.

Τι πρέπει να προσέξω;

Ψάξτε για μερικά πράγματα -. μεγάλο ίδιο το blog;. Οι πρακτικές τους περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ περιεχομένου;. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε SEO αυτές τις μέρες - να είστε προσεκτικοί σε όποιον προσφέρει εγγυήσεις και ισχυρισμούς για να είναι σε θέση να ταξινομήσει τον ιστότοπό σας εξαιρετικά χωρίς την προσθήκη σελίδων και κειμένου. Ωστόσο;. μπορεί να χρησιμοποιούν τεχνικές μαύρου καπέλου.

2. Pay Per Click Advertising (PPC)

Όταν οι άνθρωποι αναφέρονται σε αμοιβή ανά κλικ διαφήμιση, μάλλον μιλούν για τους «χορηγούς» συνδέσμους που βλέπετε συχνά στις αναζητήσεις Google. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αναφέρονται σε διαφημίσεις σε άλλες μηχανές αναζήτησης, όπως το Yahoo ή το Bing.

Είναι ένας από τους μοναδικούς τύπους καμπανιών ψηφιακού μάρκετινγκ που είναι εντελώς βραχυπρόθεσμοι - όταν σταματήσετε να πληρώνετε, η διαφήμιση παύει να υπάρχει.

Είναι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας που πληρώνετε για να κατατάσσονται πάνω ή κατά μήκος των "οργανικών" λιστών που εμφανίζονται σε μια αναζήτηση. SEO είναι σχετικά με την κατάταξη πολύ μακροπρόθεσμα στις οργανικές καταχωρήσεις - ΔΕΗ είναι συνήθως για απλά πληρώνουν μια μηχανή αναζήτησης άμεσα για να είναι εκεί πάνω.

Want More Traffic? Digital Marketing Campaigns To Boost Your Web Traffic

Τι είναι;

Είναι ένα από τα πιο συζητημένα και κερδοφόρα. ψηφιακή εκστρατεία μάρκετινγκ, όπου θα δείτε τους συνδέσμους που υποστηρίζονται σε πολλά αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.

Μπορούν επίσης να είναι διαφημίσεις με εικόνες που εμφανίζονται σε άλλους ιστότοπους.

Ποιος είναι για;

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη ΔΕΗ και το κέρδος.

Προσέξτε με εξαιρετική προσοχή - μπορεί να είναι ένα αδίστακτο λάκκο χρήματος αν δεν ξέρετε τι κάνετε.

Ζεύγος γρήγορων συμβουλών - επιλέξτε λέξεις-κλειδιά που πιστεύετε ότι είναι πολύ συναφείς αναζητήσεις στα προϊόντα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο της σελίδας σας για αυτές τις λέξεις-κλειδιά - αυτό μπορεί να μειώσει το κόστος των διαφημίσεών σας. Παρακολουθήστε την κυκλοφορία που έρχεται και οι πωλήσεις οδηγούν πολύ στενά. ώστε να μπορείτε να αποκόψετε τυχόν διαφημίσεις ή λέξεις-κλειδιά που σας χάνουν χρήματα.

Πόσα είναι;

Ποικίλλει σημαντικά. Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα ΔΕΗ διαθέσιμα ξεκινώντας από 200 / - ανά μήνα έως 500 / - ανά μήνα. Μια αντιπροσωπεία θα σας δώσει το κόστος οπουδήποτε από μερικές εκατοντάδες το μήνα έως μερικές χιλιάδες, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και την πολυπλοκότητα των εκστρατειών σας.

Θα ήθελα να αναζητήσω μια υπηρεσία πιστοποιημένη από την Google αν είστε. ακολουθώντας τη διαδρομή Google. Θα αποφύγει μεγάλες εταιρείες όπως η Γιέλ. com που προσφέρουν φθηνή εγκατάσταση και παρακολούθηση και ισχυρίζονται ότι είναι συνεργάτες της Google Certified.

3. Κοινωνική Media Marketing

Κοινωνική μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει έκθεση και να συνδεθείτε με τους πελάτες σας. Μιλώντας απευθείας με τους πελάτες σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους γνωρίσετε, να τους εμπιστευτείτε και να τους εμπιστευτείτε. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια πώληση, και ίσως ακόμη και ένας συνήγορος μάρκας.

Εάν σκέφτεστε διαφορετικούς τύπους καμπάνιας ψηφιακού μάρκετινγκ - αυτό είναι πιθανό αυτό που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας ταχύτερα.

Τι είναι;

. εκστρατείες που καλύπτουν τα πάντα που μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Από το Facebook και το Twitter στο Snapchat και το LinkedIn. Όπου συνδέεστε με τους πελάτες σας κοινωνικά - είναι μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν αλλά ειδικά εάν είστε μια επιχείρηση B2C ή είστε. μόλις αρχίζει γενικά. Τώρα μια μέρα, η πλειονότητα των επιχειρήσεων είναι σε αυτό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρηματικών στόχων που να περιγράφουν αυτές τις εκστρατείες.

Πόσο είναι ;.

Και πάλι, εάν θέλετε η καμπάνια σας για ψηφιακό μάρκετινγκ να γίνει καλά, θα χρειαστεί να ξοδέψετε τουλάχιστον λίγες χιλιάδες και περισσότερο ανά μήνα. Ωστόσο, εάν είστε μια μικρή επιχείρηση και έχετε 20-30 λεπτά την ημέρα - μπορεί να είναι πολύ πιο κερδοφόρο να το κάνετε μόνοι σας.

Συμμετέχετε στις συνομιλίες που συμβαίνουν και θυμηθείτε να μην είστε πλήρως προωθητικοί - κανείς δεν αρέσει να ακολουθεί μια διαφήμιση.

Τι πρέπει να προσέξω;

. - βασικά υπάρχουν κάποιες βρώμικες τακτικές που μπορείτε να παίξετε, όπως αγοράζοντας οπαδούς, που θα μπορούσαν να προτείνουν έναν έμπορο κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι καλό όταν πραγματικά έχουν πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς που τους ακολουθούν. Λέγοντας αυτό, θα ήμουν νευρικός να προσλάβω κάποιον που είχε μόνο 20 οπαδούς οι ίδιοι.

Αντ 'αυτού, θα ελέγξω τους λογαριασμούς των πελατών τους - θα δούμε τους παρακάτω και θα προσπαθήσουμε να δούμε αν το περιεχόμενό τους αλληλεπιδρά με. Μπορείτε επίσης να βρείτε κριτικές εάν έχουν από πραγματικούς πελάτες. Θα είναι πολύ καλύτερος δείκτης για το αν η δουλειά τους έχει φέρει πωλήσεις και οδηγεί.

4. Περιεχόμενο Marketing

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια μέθοδος ψηφιακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί καλό περιεχόμενο που οι πελάτες σας θέλουν να διαβάσουν για να ενθαρρύνουν νέες πωλήσεις και οδηγεί σε απευθείας σύνδεση. Μπορεί να είναι ευχαρίστηση οπουδήποτε - από το YouTube σε podcasts, tweets σε γραφικά πληροφοριών αλλά πιο συχνά είναι περιεχόμενο blog στον ιστότοπό σας, οδηγώντας νέα κίνηση μέσω μηχανών αναζήτησης όπως SEO.

Image result for ppc gif

Ποιοι είναι αυτοί;. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό προτού να αξιοποιήσετε τα μυστικά μάρκετινγκ περιεχομένου σας, πηγαίνετε τώρα. Ίσως να είναι ήδη πολύ αργά.

Πόσο είναι;

Ειλικρινά όμως χρειάζεται κάποιο σοβαρό χρόνο, δεξιότητα και αφοσίωση. κάνετε μίσθωση έξω, το μηνιαίο κόστος είναι το ίδιο με τις εταιρείες SEO - οτιδήποτε ξεκινά από 15000 / - ανά μήνα.

Τι πρέπει να προσέξω;

Προσωπικά πιστεύω ότι είμαι ειλικρινής και ανοιχτός. οπότε κάπου που εμφανίζεται η τιμολόγησή τους είναι πάντα μια καλή ένδειξη ότι δεν θα ξεπεραστείτε. Μπορεί να είναι δύσκολο να τιμολογήσει, καθώς η εργασία μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας σας.

Ψάξτε για ένα πρακτορείο που μπορεί να προσφέρει καλά ενημερωτικά blogs, καθώς και θέσεις κοινωνικών μέσων και άλλα τέτοια για την επιχείρησή σας σε θέσεις τακτικά.

5. Affiliate Marketing

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι όπου τοποθετείτε πίσω και χαλαρώνετε και αφήστε κάποιον άλλο να κάνει το μάρκετινγκ για εσάς. Το μόνο αλιευμάτων είναι, αν φέρνουν μια πώληση που μοιράζεστε τα κέρδη. Το μεγάλο πράγμα για αυτό το μάρκετινγκ είναι σε αντίθεση με τους άλλους τύπους ψηφιακού μάρκετινγκ δεν υπάρχει κόστος εκ των προτέρων.

Want More Traffic? Digital Marketing Campaigns To Boost Your Web Traffic

Τι είναι;

. θυγατρικών εταιρειών "για την επιχείρησή σας, και αντλούν οδηγούς. Οι θυγατρικές είναι σαν τους πωλητές που πληρώνετε με προμήθεια. Ως εκ τούτου;. η «προμήθεια» καθορίζεται εξ ολοκλήρου από εσάς. ορισμένοι οργανισμοί προσφέρουν ένα ποσοστό της πώλησης που πραγματοποιήθηκε, άλλοι προσφέρουν ένα κατ 'αποκοπή ποσό ανά προϊόν.

Ποιος είναι για;

Η κύρια θεωρείται ότι χρησιμοποιείται για B2C, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου,. πρέπει να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις άμεσες πωλήσεις και από πού προέρχεται για να λειτουργήσει καλά. Οποιοσδήποτε ιστότοπος με απευθείας πώληση που γίνεται online θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Πόσο είναι;

Αυτό είναι το τρομερό πράγμα -.

Να είστε επιφυλακτικοί αν και?. αυτό σημαίνει να δώσετε τον έλεγχο του εμπορικού σας σήματος σε ξένους. Είναι συνήθως μόνο ένα καλό πράγμα, αλλά μπορεί να εξαρτάται από το προϊόν σας. Θέλετε να αποφύγετε την κατάχρηση του συστήματος.

Τι πρέπει να προσέξω;

. ) Βεβαιωθείτε ότι ορίζετε τα όρια του τι είναι και δεν επιτρέπεται. τι συμβαίνει όταν υπάρχει μια επιστροφή;. Πόσο συχνά θα καταβληθεί η θυγατρική;.

Προφανώς θέλετε να κάνετε τη συμφωνία να αξίζει τον κόπο να συμμετάσχετε - αλλά δεν το κάνετε. θέλουν να επωφεληθούν από τα δύο.

April 12, 2018