Back to Question Center
0

Γιατί οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να χειρίζονται επαγγελματικά τη λογιστική;

1 answers:

Οι σύγχρονες παγκόσμιες αγορές καθίστανται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. σύμφωνα με τις οποίες οι επιχειρήσεις αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τις λογιστικές συναλλαγές τους μια σοβαρή ιεράρχηση για να τυποποιηθούν, να εξορθολογιστούν και να λειτουργήσουν πλήρως οι εσωτερικές λογιστικές λειτουργίες τους.

Αναθέτουν ή ΝΑΙ

Στις μικρές επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες συχνά τείνουν προς εσωτερικές λογιστικές λειτουργίες . Μπορεί να είναι αρκετά ένα δίλημμα να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναθέσει σε τρίτους τη λειτουργία αυτή. Δυστυχώς, πολλές μικρές επιχειρήσεις θεωρούν μόνο το κόστος κατά τη λήψη αυτής της απόφασης και όχι τα οφέλη - windows vps hosting canada. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πολύ θετικές πτυχές που σχετίζονται με την εξωτερική ανάθεση, οι οποίες πρέπει να σταθμιστούν έναντι του κόστους.

πηγή εικόνας: ljtcpa. com

Την εξωτερική ανάθεση ή όχι: Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να σκεφτούμε είναι: «τι μπορείτε να κάνετε με το επιπλέον χρόνο που θα έχετε,.

 • Μπορεί αυτός ο χρόνος να χρησιμοποιηθεί καλύτερα, για να φέρει περισσότερα έσοδα από τη συνάντηση, τη δικτύωση και την οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες σας;. ) Έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να κάνετε τη δουλειά ή θα ήταν καλύτερα να αναθέσετε σε κάποιον με τις κατάλληλες δεξιότητες που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά σε λιγότερο χρόνο και με πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο;. )

  Αφήστε τους εμπειρογνώμονες του βιβλίου να απομακρύνουν το άγχος σας ... Αίτηση για εμπειρογνώμονα

  Μάρτυρας Τα οφέλη της εξωτερικής λογιστικής

  . πηγαίνοντας στον οδοντίατρο - κανείς δεν θέλει πραγματικά να πάρει το χρόνο να το κάνει, αλλά η παραμέληση του θέματος μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις. Ως επί το πλείστον, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θέλουν απλώς να προσλάβουν κάποιον για να το κάνουν και δεν πρέπει να το σκεφτούν οι ίδιοι μέχρι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

  πηγή εικόνας: blog. aixsol. Οι διαδικασίες απλούστευσης και τυποποίησης λογιστικών βιβλίων αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό των εταιρειών που λειτουργούν σωστά και με την πρόσληψη επαγγελματικών λογιστικών υπηρεσιών . θα βοηθήσει την εταιρεία σας να επιτύχει μια ποικιλία καλών αποτελεσμάτων.

  Υπάρχουν συγκεκριμένες φράσεις, όπως η μείωση του κόστους, η βελτιωμένη διαδικασία, η πρόσβαση σε καλύτερους πόρους ταλέντων, η επικέντρωση στις βασικές ικανότητες και ο ταχύτερος χρόνος ανακύκλωσης. :

  Μείωση κόστους - Οι βιομηχανίες απέδωσαν εδώ και καιρό ανακριβείς και δαπανηρές πτυχές των λογιστικών λειτουργιών στην αδυναμία τους να κατανοήσουν τη σημασία της τήρησης λογιστικών βιβλίων. Για να δηλώσουν διαφορετικά, οι επιχειρήσεις πιστεύουν ότι αν είχαν εξωτερικές διαδικασίες λογιστικής σε πρώιμο στάδιο της επιχείρησής τους, θα είχαν πιθανώς μειωμένο λειτουργικό κόστος και βελτιωμένο επίπεδο επιχειρηματικής παραγωγικότητας.

  Αποτελέσματα με γνώμονα την αποτελεσματικότητα - Για παράδειγμα, οι βελτιωμένες λογιστικές συναλλαγές οδηγούν στην αποτελεσματικότητα και τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων σε κάθε οργανισμό. Λόγω της όλο και πιο σκληρής εξωτερικής ανάθεσης στην αγορά παγκοσμίως, οι εταιρείες outsourcing αντιμετωπίζουν την πιεστική ανάγκη να υιοθετήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις επιχειρηματικές στρατηγικές που βασίζονται στην ικανοποίηση των πελατών. Λαμβανομένων υπόψη των περιστάσεων, οι εταιρείες-πελάτες μπορούν να αναμένουν αποτελέσματα με γνώμονα την αποτελεσματικότητα των έργων τους που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς οι πωλητές δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον κίνδυνο να χάσουν πελάτες παρέχοντάς τους υπηρεσίες κακής ποιότητας. Αναμφισβήτητα, εάν αναθέτετε τη διαδικασία λογιστικής ανάθεσης σε έναν πωλητή, έχετε πάντα πρόσβαση σε ένα τεράστιο ταμιευτήριο ταλέντων, αποτελεσματικό και χρήσιμο για την επιχείρησή σας. επιχειρήσεις να αυξάνονται. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συνήθως δημιουργούν μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική στρατηγική, έτσι ώστε να εξομαλύνουν τις λογιστικές λειτουργίες τους.

  Ταχύτερος χρόνος ανακύκλωσης: Εν συντομία, η εξωτερική ανάθεση επιτρέπει σε μια οργάνωση να λαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες εντός της προθεσμίας, βοηθώντας έτσι πολλούς τρόπους. Ένας πελάτης λαμβάνει υπηρεσία εντός της προθεσμίας δεδομένου ότι ο συνεργάτης του σε εξωτερικούς συνεργάτες διαθέτει όλους τους απαιτούμενους πόρους που είναι απαραίτητοι για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λογιστικής που έχει καθοριστεί από τον πελάτη με ταχύτερο χρόνο ανάληψης. Έτσι, εξοικονομείται άφθονος χρόνος για να επικεντρωθεί στις βασικές του ικανότητες. Εξοικονόμηση κόστους: Δεδομένου ότι οι διαδικασίες λογιστικής είναι πολύ περίπλοκα αλλά πολύ σημαντικά μέρη σε έναν οργανισμό, η στελέχωση ολόκληρου του τμήματος λογαριασμών με νέο εργατικό δυναμικό θα περιλαμβάνει τη στρατολόγηση στρατιωτικών εκροών και. κατάρτισης. Για να αποφευχθεί αυτό, ένας οργανισμός αναθέτει ολόκληρη ή εν μέρει όλες τις λειτουργίες της λογιστικής για να εξοικονομήσει σημαντικό ποσό στις λειτουργικές δαπάνες.

  Να επωφεληθούν τα οφέλη ... Αίτηση για εμπειρογνώμονα

  Τώρα που είστε πεπεισμένοι για την εξωτερική ανάθεση των λογιστικών σας συναλλαγών σε επαγγελματίες υπεργολάβους,. άλλα ερωτήματα στο μυαλό σας σχετικά με τη λογιστική.

  _____________________________________________________________________________

  Παρακάτω αναφέρονται σημαντικά ερωτήματα που θα σας δώσουν τη σαφήνεια στις υπηρεσίες λογιστικής outsourcing:.

  Σκέφτομαι να ξεκινήσω μια νέα επιχείρηση, γιατί πρέπει να αναθέσω τις υπηρεσίες λογιστικής;

  . πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν με τη βοήθεια κάποιον που έχει εμπειρία σε πολύπλοκα λογιστικά και λογιστικά θέματα. Για παράδειγμα, η προετοιμασία των οικονομικών προβολών που πρέπει να συμπεριληφθούν στο επιχειρηματικό σχέδιο. Αυτές οι προβλέψεις χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής χρηματοδότησης και για τη χρηματοδότηση μιας φορολογικής στρατηγικής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι φόροι. Μετά τη χρηματοδότηση, υπάρχουν πολλά άλλα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, όπως η κατάρτιση προϋπολογισμών, η εφαρμογή πολιτικών, διαδικασιών και εγκρίσεων, η εγγραφή της επιχείρησης στις αρμόδιες τοπικές, κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες και η καθιέρωση χρονοδιαγράμματος κλεισίματος για το τέλος του μηνός. και ακριβείς δηλώσεις λογιστικής.

  Έχω μόλις ξεκινήσει την εκκίνηση, γιατί χρειάζομαι επαγγελματικές υπηρεσίες outsourcing λογιστικών βιβλίων;

  . που πρέπει να συζητηθούν και τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν μετά την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τις σχετικές πολιτικές και διαδικασίες, καθορίζοντας τα χρονοδιαγράμματα κλεισίματος του τέλους μηνός για την εξασφάλιση έγκαιρων, ακριβών οικονομικών καταστάσεων, στρατηγικών αποζημίωσης, δημιουργίας συστήματος αρχειοθέτησης (πιστεύουμε ότι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό).

  Εξωτερικοί εμπειρογνώμονες λογιστικής σε όλα αυτά τα θέματα και μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικές, προσιτές απαντήσεις και λύσεις.

  Έχω ήδη προσλάβει έναν λογιστή - Γιατί πρέπει να αναθέσω εξωτερικά;

  Οι περισσότεροι από τους λογιστές κάνουν μεγάλη δουλειά. Θυμηθείτε όμως ότι συνήθως δεν έχουν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν πολλά από τα πολύπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρές επιχειρήσεις. Πολλά από αυτά τα ζητήματα δεν εκτείνονται μέχρι να γίνουν πρόβλημα. Αυτά τα θέματα, τα οποία είναι άπταιστα, αναπόφευκτα θα "στρέψουν το άσχημο κεφάλι τους" στην άσχημη στιγμή, αν αγνοηθούν ή δεν αντιμετωπιστούν σωστά.

  Οι λογιστές καταγράφουν τις συναλλαγές, αλλά συχνά δεν γνωρίζουν τις πλήρεις επιπτώσεις των συναλλαγών για λόγους οικονομικής κατάστασης και φορολογικούς σκοπούς. Επίσης, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν το υπόβαθρο για σωστή εκπαίδευση και εποπτεία ενός λογιστή.

  Οι βιβλιοπωλεία μπορούν να κάνουν κακές αποφάσεις αν δεν υπάρχει κάποιος που να απαντά σε περίπλοκα οικονομικά ερωτήματα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες λογιστικής outsourcing σας βοηθούν από τέτοιες παρενοχλήσεις, καθώς έχουν λογιστές λογιστικής για να εργάζονται στις λογιστικές σας συναλλαγές.

  Μπορώ να αναθέσω σε εξωτερικούς συνεργάτες λίγα καθήκοντα λογιστικής ή πρέπει να αναθέσω σε τρίτους ολόκληρο το βιβλίο μου

  . μόνο ένα μέρος του έργου ή ολόκληρου του έργου σας αφήνεται τελείως. Μόλις ο πάροχος υπηρεσιών λογιστικής outsourcing λάβει τις απαιτήσεις σας, θα σχεδιάσουν μια προσαρμοσμένη ροή εργασιών και θα ορίσουν μια ομάδα για να εργαστούν στο έργο σας.

  Δεδομένου ότι οι επαγγελματικές υπηρεσίες λογιστικής outsourcing διαχειρίζονται μόνο τις πληροφορίες σας σε χαρτί (δεν έχουν εξουσιοδότηση ή πρόσβαση, να μεταφέρουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας) τα χρήματά σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή και υπό τον έλεγχό σας. Ως εξωτερική λογιστική λύση σας, κάνουν όλες τις καταχωρήσεις δεδομένων, παρέχουν την κατάλληλη ανάλυση και δημιουργούν όλα τα δεδομένα για να τα ελέγξετε και να τα εγκρίνετε.

  Τι γίνεται με την ασφάλεια των οικονομικών μου δεδομένων;

  Οι πάροχοι υπηρεσιών επαγγελματικών βιβλίων διαθέτουν ασφαλές δίκτυο δεδομένων. Χρησιμοποιούν ασφαλή εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) και τείχη προστασίας για να διατηρούν την ασφάλεια των οικονομικών σας δεδομένων. Επίσης, υπογράφουν με τους υπαλλήλους τους μια συμφωνία περί μη αποκάλυψης πληροφοριών (NDA). Υπάρχει αυστηρή αποφυγή οποιωνδήποτε εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης όπως μονάδες CD, μονάδες δισκέτας, θύρες USB κ.λπ. στους σταθμούς εργασίας των υπολογιστών. Η τακτική ενημέρωση κατά των ιών είναι μία από τις πολιτικές τους για τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

  Πόσο κοστίζει η εξωτερική ανάθεση λογιστικών βιβλίων;

  . )

 • Εξοικονόμηση χρόνου ασφάλισης υγείας, σύνταξης ή άλλων παροχών
 • . Εξασφαλίζει την ευθύνη των εργαζομένων ή άλλα νομικά προβλήματα
 • Εξασφαλίζει τον απαιτούμενο χώρο γραφείων.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων σε τηλεφωνικές γραμμές, υπολογιστές, λογισμικό ή άλλα γενικά έξοδα
 • .
 • Εξοικονόμηση χρόνου σπατάλη σε δραστηριότητες που δεν δημιουργούν έσοδα
 • Εξαλείφει τους πονοκεφάλους των δραματικών στελεχών και της διαχείρισης.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων για διακοπές, διακοπές ή αρρώστιες ημέρες

Περισσότερα ερωτήματα ???. Διαφορετικοί τύποι υπηρεσιών λογιστικής που εξηγούνται συνοπτικά και ευρέως:

.

14)

 • Διατήρηση του γενικού μητρώου

Η συμφωνία των γενικών βιβλίων αναφέρεται στη διαδικασία διατήρησης των τελικών καταχωρίσεων. των χρεώσεων και των πιστώσεων των λογαριασμών ενός οργανισμού. Όροι όπως οι υποχρεώσεις, τα πάγια περιουσιακά στοιχεία, τα έσοδα, τα έξοδα, οι ζημίες και τα κέρδη αποτελούν μέρος της συμφιλίωσης του γενικού βιβλίου. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να ταξινομηθούν με ακρίβεια είτε με τη μορφή χρεωστικών ή πιστωτικών συναλλαγών, ανάλογα με το συναλλακτικό ποσό. Η ακρίβεια της ευθυγράμμισης του γενικού ημερολογίου είναι κρίσιμη για κάθε επιχείρηση και ως εκ τούτου η πρόσληψη εξωτερικών εμπειρογνωμόνων λογιστικών βιβλίων έχει νόημα.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • . Ανάλυση οικονομικών καταστάσεων

Η διατήρηση λογαριασμών χωρίς σφάλματα είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, καθώς αυτό βοηθά τα ενδιαφερόμενα μέρη να παρακολουθούν τη ροή των επιχειρηματικών συναλλαγών για αποτελεσματική. λήψη αποφάσης.
Η διατήρηση των κατάλληλων λογαριασμών επιτρέπει επίσης στην επιχείρηση να αποφεύγει τα βιαστικά της τελευταίας στιγμής, ιδίως κατά τη διάρκεια της φορολογικής περιόδου και των τριμηνιαίων καταθέσεων. Οποιαδήποτε επαγγελματική λογιστική outsourcing παρέχει την προετοιμασία και την ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν γενικά τη συμφιλίωση των μη συμφιλιωμένων, ταξινομημένων στοιχείων στη σωστή κατηγορία. αναθεωρήστε την ανάλυση των φόρων και των επιδόσεων για να διασφαλίσετε ότι οι τάσεις αντιπροσωπεύουν το πραγματικό επιχειρηματικό σενάριο.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • . )

Οι οργανισμοί πρέπει να συμμορφώνονται με κανονιστικές ανάγκες που είναι πολύ περίπλοκες, εκτός από την προσπάθεια να επιτευχθεί η υψηλότερη αξία από τις δαπάνες και να μειωθεί το κόστος. Το χαμηλότερο κόστος επεξεργασίας, οι καλύτεροι έλεγχοι, τα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης και η μεγαλύτερη επιχειρηματική ευφυΐα μπορούν να επιτευχθούν μόνο ακολουθώντας όλους τους επιχειρηματικούς κανονισμούς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Λόγω αυτού του λόγου, η εξωτερική ανάθεση λογιστικών υπηρεσιών μπορεί να προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να αλλάξουν τις διαδικασίες τους για λογαριασμούς πληρωτέους σε ένα αποτελεσματικό και διαρθρωμένο πλαίσιο. Είναι ένα τρέχον περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας και αντιπροσωπεύει το ποσό που οι πελάτες οφείλουν σε μια επιχείρηση. Οι εισπρακτέοι λογαριασμοί καταβάλλονται από τους πελάτες εντός ενός έτους από την ημερομηνία πώλησης αγαθών / υπηρεσιών.

Η υπηρεσία εισπρακτέων λογαριασμών είναι τεράστια και περιλαμβάνει:

 • Αναγνώριση εισπρακτέων λογαριασμών
 • . 1) Αποτίμηση εισπρακτέων λογαριασμών
 • Διάθεση εισπρακτέων λογαριασμών

Οι διαδικασίες αυτές μπορεί να είναι δυσκίνητες και χρονοβόρες,. ή την εξωτερική ανάθεση της διαδικασίας σε επαγγελματικές εταιρείες λογιστικής. Αυτό βοηθά να το διαχειριστείτε με έναν καλύτερο τρόπο. Η εξωτερική ανάληψη των εισπρακτέων λογαριασμών παρέχει τα ακόλουθα Οφέλη όπως εξασφάλιση εσωτερικού ελέγχου, αποτελεσματική διαχείριση εξόδων, έγκαιρη εναρμόνιση εισπρακτέων λογαριασμών, εξοικονόμηση χρόνου και ανθρωποωρών και αποτροπή δόλιων τιμολογίων.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • . )

Συμφωνία αποθέματος & amp;. η διαχείριση είναι απαραίτητη για να υπάρχει καλά οργανωμένος έλεγχος των οικονομικών που σχετίζονται με την επιχείρηση. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι ταμειακές ροές και οι οικονομικές καταστάσεις τους δίνουν την πραγματική θέση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε κυκλική βάση. Με την εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών συμβιβασμού αποθεμάτων σε εμπειρογνώμονες λογιστικής μπορεί να είναι πραγματικά επωφελής.

Με τη βοήθεια της εξωτερικής ανάθεσης λογιστικών απογραφών εμπειρογνωμόνων & amp;. η λογιστική διαχείριση μαζί με την εκτεταμένη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση αποθεμάτων εταιρειών διαφορετικής θέσης και μεγέθους.

 • Προετοιμασία φόρου εισοδήματος (. 11)

Οι υπηρεσίες λογιστικής για τις μικρές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν επίσης την προετοιμασία των περιοδικών οικονομικών καταστάσεων, οι οποίες είναι κρίσιμες για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς πρέπει να λάβουν πολλές σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις κατά την αρχική φάση. Επίσης, έχουν εξουσιοδοτηθεί από τις ρυθμιστικές αρχές να έχουν στη διάθεσή τους οικονομικές καταστάσεις βασισμένες σε γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές και απεικονίζουν επίσης την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων σε διαφορετικό χρονικό σημείο.
Προετοιμασία εξωτερικής ανάθεσης & amp;. η ανάλυση των περιοδικών οικονομικών καταστάσεων μπορεί να σας εξοικονομήσει πόρους και σας δίνει το χρόνο να εστιάσετε περισσότερο σε άλλες κρίσιμες πτυχές της επιχείρησής σας.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • Διαχείριση ταμειακών ροών . 32)

Οι αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης των ταμειακών ροών είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των μικρών επιχειρήσεων. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες λογιστικής outsourcing προσφέρουν ευέλικτες και βολικές λύσεις διαχείρισης μετρητών που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και σας δίνουν το μέγιστο έλεγχο στα οικονομικά της επιχείρησής σας.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • . )

Ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) είναι ένα πολύ συντριπτικό έργο που χρειάζεται ένας οργανισμός να χειριστεί, απαιτώντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Οι υπηρεσίες επιστροφής φόρου εξωτερικής ανάθεσης θα είναι επωφελείς καθώς η εξειδικευμένη ομάδα λογιστικών υπηρεσιών τους μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες ειδικής επιστροφής ΦΠΑ με οικονομικά αποδοτική τιμή.

Αίτηση για εμπειρογνώμονα

 • Bank & amp;. Συμφωνίες πίστωσης

Η εναρμόνιση των δηλώσεων πιστωτικών καρτών με τις τραπεζικές δηλώσεις σας στο τέλος κάθε μήνα μπορεί να είναι κουραστική, χρονοβόρα και περίπλοκη. και μπορεί ακόμη και να σας αφήσει απογοητευμένοι. Χωρίς ακριβείς και σύγχρονες συμφωνίες τραπεζικών πιστωτικών καρτών, διατρέχετε τον κίνδυνο είτε να ανατιμήσετε τον λογαριασμό σας είτε να υποτιμήσετε τα οικονομικά σας. Οι ακριβείς υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης τραπεζικών συμβιβασμών θα παρακολουθήσουν την τρέχουσα οικονομική σας θέση και θα αποκτήσουν μια σαφή προοπτική για το πού βρίσκεται ο οργανισμός σας οικονομικά. Οι διαβουλεύσεις τους έχουν ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή, επομένως μπορείτε να τηλεφωνείτε κάθε φορά που έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία.

Η MS Joinup μπορεί να υπερηφανεύεται για την ύπαρξη εμπειρογνωμόνων και έμπειρων φορέων παροχής υπηρεσιών λογιστικής, οι οποίοι σας παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να συνδεθείτε με τους κορυφαίους εξωτερικούς προμηθευτές λογιστικών υπηρεσιών - Request for an Expert

Πηγή εικόνας: hmfrs. com

April 12, 2018