Back to Question Center
0

Η τεχνολογία οδηγεί νέα προγράμματα αφοσίωσης για μικρές επιχειρήσεις

1 answers:
.
.
. Small Business Customer Loyalty Programs

Ακούστε «προγράμματα πιστότητας» και όλοι σκεφτόμαστε τα μεγάλα εμπορικά σήματα, όπως οι αεροπορικές εταιρείες, οι πιστωτικές κάρτες και οι εθνικές αλυσίδες λιανικής. Αλλά, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από το San Francisco Chronicle , αρκετές εταιρείες εκκίνησης προσφέρουν τώρα εξελιγμένα προγράμματα αφοσίωσης ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις - ssl unblock.

Αυτές οι εταιρείες περιλαμβάνουν τα FiveStars, Perkville, SpotOn και Belly. Και άλλα, πιο γνωστά ονόματα, όπως το Foursquare, το Yelp και το Facebook, έχουν κάνει κάποιες κινήσεις στο χώρο της πίστης των μικρών επιχειρήσεων.

Μέχρι στιγμής, οι μικρές επιχειρήσεις έχουν δοκιμάσει απλά προγράμματα όπως οι κάρτες διάτρησης απλά επειδή κάτι πιο εκτεταμένο έχει απαγορευτεί ως προς το κόστος. Όμως, αυτές οι νέες προσφορές επιτρέπουν στις μικρές επιχειρήσεις να μάθουν περισσότερα για τους υπάρχοντες πελάτες τους, να τους εμπορευθούν και να ανταμείψουν τους πιο πιστούς. Το κόστος κυμαίνεται από $ 29 έως $ 150 το μήνα.

Μία από τις μεγάλες ερωτήσεις, φαίνεται να είναι εάν οι καταναλωτές βρίσκονται σε υπερβολική επιβάρυνση του προγράμματος πίστης. Πρόσφατες μελέτες αναφέρουν ότι το μέσο νοικοκυριό του Ηνωμένου Βασιλείου έχει υπογράψει 18 προγράμματα πιστότητας, αλλά χρησιμοποιεί μόνο οκτώ. Λιγότεροι από τους μισούς πελάτες που ερωτήθηκαν από τη Forrester θεώρησαν ότι τα προγράμματα πιστότητας τους εξοικονομούσαν χρήματα. Μόνο το 26% δήλωσε ότι τα προγράμματα πίστης επηρεάζουν αυτό που αγοράζουν και μόνο το 22% δήλωσε ότι τα προγράμματα πιστότητας επηρεάζουν το ποσό που δαπανούν.
Αλλά τα προγράμματα μικρών επιχειρήσεων ενδέχεται να είναι σε θέση να εμπλέκουν τους πελάτες περισσότερο, δεδομένων των νέων τρόπων με τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία, όπως το κινητό και το cloud storage, καθώς και το γεγονός ότι οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές σε πολλές επιχειρήσεις.

Ο συνδρομητής του Yahoo Small Business Advisor, Jodi Beuder, παρέχει μια άλλη προοπτική Είναι το πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών σας ακολουθώντας την τάση; Υποστηρίζει ότι τα προγράμματα πιστότητας αποτελούν μέρος της παροχής εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και αναφέρουν διάφορες προοδευτικές ιδέες. από μεγαλύτερες μάρκες, όπως η Παταγονία. Η Punchh, μια εταιρεία λογισμικού, δημιούργησε μια εικονική κάρτα διάτρησης (την επίλυση του προβλήματος της πλαστικής πλαστικής κάρτας!) Και ανταμείβει τους πελάτες όχι μόνο για την επιχείρησή τους, αλλά και για πράγματα όπως παραπομπές και κριτικές για τα social media.

Η Beuder λέει ότι οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν οποιοδήποτε πρόγραμμα αφοσίωσης μπορούν να μάθουν από αυτά και από άλλα επιτυχημένα προγράμματα που έχουν κάποιες κοινές βάσεις. Αυτές περιλαμβάνουν την εστίαση στην εμπειρία των πελατών, όχι μόνο την αγορά τους. μια ποικιλία τρόπων για τους πελάτες να κερδίζουν ανταμοιβές?. και ευκολία και απλότητα.

Ένας εξαιρετικός πόρος είναι ένα άρθρο στον ιστότοπο της SBA που ονομάζεται
7 Συμβουλές για την εκκίνηση ενός επιτυχημένου προγράμματος αφοσίωσης πελατών . Αυτό το άρθρο καλύπτει τις πληροφορίες από το πιο βασικό πρόγραμμα - μια κάρτα διάτρησης - σε άλλες επιλογές, όπως τα opt-in προγράμματα και τα προγράμματα premium. Σε όλο το πλάνο, ο ενδελεχής σχεδιασμός, η καλή εκτέλεση, η συνεχής παρακολούθηση και η μέτρηση θα συμβάλουν στην επιτυχία του προγράμματος σας. Επίσης περιλαμβάνονται στις συμβουλές για την έναρξη ενός προγράμματος: Να είστε βέβαιος να συμπεριλάβετε τα ψηφιακά στοιχεία, να επιλέξετε τα κίνητρά σας προσεκτικά και να επικοινωνείτε τακτικά με τα μέλη.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο συγγραφέας επιχειρήσεων Heather Clancy προσφέρει κάποια άριστη γνώση σχετικά με τα προγράμματα αφοσίωσης μικρών επιχειρήσεων. Το νέο κύμα προγραμμάτων αφοσίωσης ειδικά σχεδιασμένα για τις μικρές επιχειρήσεις, λέει η Clancy, ενσωματώνει μία από τις πιο καυτές τάσεις που εμφανίζονται φέτος: τη διασταύρωση της διαχείρισης σχέσεων με πελάτες (CRM) και των κινητών πληρωμών. Αυτά τα νέα προγράμματα προσφέρουν ενότητες που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προσαρμόζουν ή να διαμορφώνουν προσφορές για επαναλαμβανόμενους πελάτες ή για άτομα με υψηλό δυναμικό επανάληψης. Αναφέρει τα προγράμματα Swipely και CARDFREE ως προγράμματα παρακολούθησης, μαζί με τέσσερα άλλα:

.
  • Λύσεις συγγένειας
  • .
  • Κοιλιά (αναφέρεται επίσης παραπάνω)
  • .
  • Η Perka
  • .
  • RewardLoop
  • .

Πάρτε λίγο χρόνο για να διαβάστε περισσότερα εδώ .Η εικόνα προσφέρθηκε από Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
. Jose Terrier
.
.

Ο Jose Terrier είναι ο Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ της BFS Capital. Γράφει για SEO, ΔΕΗ, Κοινωνικά Μέσα, Περιεχόμενο Μάρκετινγκ και άλλα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ που σχετίζονται με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Συνδεθείτε με τον / την Jose στο Twitter και Google+ .

.
April 12, 2018