Back to Question Center
0

Είστε έτοιμοι να μεγαλώσετε;

1 answers:
.
.
. registrations uk.4475&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725930000000" alt="New Markets Small Business Growth">

Είτε πρόκειται για μια φυσική αντίδραση στην άνοιξη, για μια μικρή αύξηση της επιφυλακτικής αισιοδοξίας, είτε αν σχεδιάσατε τα σχέδιά σας για την οικοδόμηση των μικρών επιχειρήσεων εδώ και μήνες, η ανάπτυξη και η επέκταση είναι. για το ραντάρ για πολλές μικρές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με inc. com , ένας από τους καλύτερους τρόπους να αναπτύξετε την επιχείρησή σας είναι ένας από τους πιο αγνοημένους, διευρύνοντας την εμβέλειά σας σε νέες αγορές.

Ακριβώς όπως θα περιμένατε, θα πρέπει να ξεκινήσετε με κάποια έρευνα αγοράς, και αυτό μπορεί να ξεκινήσει με τους υπάρχοντες πελάτες σας. Τα εργαλεία όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να παραδώσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε νέες αγορές. Είναι σημαντικό να είστε βέβαιοι να συμπεριλάβετε το μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα στη στρατηγική επέκτασης των επιχειρήσεων . Για να αρχίσετε να εκμεταλλευτείτε την πραγματική δύναμη του στόματος σε στόμα, βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με τους πελάτες σας σε τακτική βάση. Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, θα χαρούν να σας προτείνουν προοπτικές. Από αυτές τις παραπομπές, τουλάχιστον ορισμένοι πρέπει να πέσουν έξω από τα κανονικά κανάλια και τα όρια εμπορίας σας. Θα χρειαστεί να διεξαγάγετε εμπεριστατωμένη έρευνα ή / και due diligence σε αυτές τις νέες ευκαιρίες. Θυμηθείτε ότι η συζήτηση με τους πελάτες είναι κάτι που κάνετε σε τακτική βάση, ανεξάρτητα από τις προθέσεις σας να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Άλλοι τρόποι για την επέκταση των αγορών σας μπορεί να περιλαμβάνουν τη δέσμευση προϊόντων και υπηρεσιών και τη σύναψη κοινοπραξιών με άλλες εταιρείες.

Ο Ian Lurie, ιδρυτής και της εταιρείας Portent Inc., μιας υπηρεσίας μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο που παρέχει υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ , γράφει marketingprofs. com σχετικά με το πώς μια ενδιαφέρουσα τεχνική στο Επεκτείνετε την αγορά και το κοινό σας: Χρησιμοποιήστε το 'Idea Graph. ' Ξεκινά με την περιγραφή ενός κλασικού προβλήματος "σύμπαντος" που ξεπερνά τους τύπους και τα μεγέθη των επιχειρήσεων: Μπορεί να έχετε δημιουργήσει ένα ευαίσθητο, υψηλής μετατροπής κοινό αλλά δεν μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθός του. Η κοινή λογική λέει ότι αν δεν μπορείτε να επεκτείνετε το σύμπαν σας πέρα ​​από τον σημερινό πληθυσμό του όλου που γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να πουλήσετε, η επιχείρησή σας θα παραμείνει στάσιμη.

Ο Lurie λέει ότι τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προσφέρουν μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να εντοπίσει και να ανασκάψει το αδρανές ακροατήριό σας δημιουργώντας ένα ιδεατό γράφημα. Το κλειδί για την έννοια του Lurie Idea Graph είναι να βρει πρώτα τις "τυχαίες συγγένειες", ή τις σχέσεις μεταξύ οντοτήτων που φαίνεται να είναι άσχετες.

Η Nevada Small Business ( nevadasmallbusiness.com ) προσφέρει διάφορους λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις ενδέχεται να επιθυμούν να επεκταθούν σε νέες αγορές:. την αύξηση των εσόδων και των προϊόντων, τη μείωση του συνολικού κινδύνου και τη δημιουργία ενός πιο σταθερού επιχειρηματικού μοντέλου.

Αλλά όταν έχετε εντοπίσει γιατί θέλετε να μετακινηθείτε σε νέες αγορές, η επόμενη ερώτηση είναι, Θα πρέπει εσείς;. Ακόμη και αν η απάντησή σας είναι μια ανεπιφύλακτη "ναι", κάντε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πριν σπεύσετε στο άγνωστο. Να είστε πολύ συγκεκριμένοι σχετικά με την υποδομή ή τις διαδικασίες που έχετε ήδη στη διάθεσή σας, οι οποίες μπορούν να επεκταθούν και τα νέα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε για να χτίσετε ή να δημιουργήσετε. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας: Οι νέες αγορές σας παρέχουν μερικές εξαιρετικές συμβουλές σχετικά με δύο πολύ διαφορετικές διαδρομές για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε νέες αγορές: Γεωγραφική επέκταση και επέκταση των πελατών. Κάντε κλικ στο εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.


Η εικόνα προσφέρθηκε από τον / την Marco Torresin / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στα 50 κράτη. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία A +

April 12, 2018