Back to Question Center
0

Πώς να επιλέξετε καλύτερες πωλήσεις &

1 answers:

OUTSOURCING Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ είναι μια τέχνη της παράδοσης των συνολικών απαιτήσεων πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας στο τρίτο μέρος. Το Outsourcing προσφέρει 3 ξεχωριστά οφέλη, όπως η πρόσβαση στο ταλέντο υψηλής ποιότητας και αναιρεί την ανάγκη για μια εσωτερική ομάδα και μειώνει τα γενικά έξοδα.

Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων παίρνουν μια αμηχανία εμφάνιση στο πρόσωπό τους όταν ακούν τον όρο "OUTSOURCE SALES & amp;. ΕΜΠΟΡΙΑ" - биллинг под. Η εξωτερική ανάθεση πωλήσεων και μάρκετινγκ φωτίζει το φορτίο για τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές της εταιρείας που φορούν ήδη πολλά καπέλα μέσα στην οργάνωσή τους.

Αντί να εκτρέπονται τα χρήματα και ο χρόνος σας προσπαθώντας να μάθετε τα απαραίτητα εργαλεία και στρατηγικές, πολλοί οργανισμοί αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες καθήκοντα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Οι βέλτιστες πρακτικές είναι ότι τώρα οι εταιρείες αναθέτουν σε τρίτους την αποστολή. Η επιχείρησή σας παραλείπει την επιχείρησή σας;. Αγωνίζεται με την επιθυμητή ανάπτυξη που πρέπει να φτάσει;. Διαβάστε αυτές τις ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι OUTSOURCING πωλήσεις και μάρκετινγκ είναι καλές.

Το μάρκετινγκ, όπως γίνεται κατανοητό στην επιχειρησιακή γλώσσα, είναι ένα καζάνι των δραστηριοτήτων που εκτείνεται σε όλη την Branding, Positioning, Pricing. , Επικοινωνία, Προώθηση, GTM et al. Απαιτεί άτομα με διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες να έρθουν μαζί για να μπορέσουν να χαρακτηριστούν ως ομάδα μάρκετινγκ. Και, οι πόροι αυτοί έρχονται με κόστος !!!. Για κάθε κεφάλαιο εκκίνησης ή αναδυόμενου κεφαλαίου είναι ένα σπάνιο πράγμα που τους εμποδίζει να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα μάρκετινγκ και να μπει στην αγορά.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση που η Outsourcing της Διαδικασίας Μάρκετινγκ, μία από τις ναυαρχικές υπηρεσίες στο 366Pi Consulting, μπαίνει στο παιχνίδι. Δραμόμαστε ως εξωτερική ομάδα μάρκετινγκ για τους πελάτες μας και διαχειριζόμαστε τις καθημερινές δραστηριότητες μάρκετινγκ. Και, όταν λέμε μάρκετινγκ, εννοούμε ολόκληρο το φάσμα του ίδιου και όχι μόνο ένα ή δύο τυχαία πράγματα.

Δεύτερον, το μάρκετινγκ συχνά συγχέεται με τις πωλήσεις. Στην πραγματικότητα, το μάρκετινγκ είναι ένας παράγοντας που δίνει τη δυνατότητα στις πωλήσεις και κατά συνέπεια, όταν αναθέτετε το μάρκετινγκ, πραγματοποιείτε και εξωτερική ανάθεση του πωλητή σας, αν και έμμεσα. Δεν φροντίζουμε για άμεσες δραστηριότητες πώλησης στο δρόμο.

Το κόστος της MARKETING PROCESS OUTSOURCING είναι άμεσα αναλογικό με τον τύπο επιχείρησης, την εσωτερική ικανότητα, την αγορά στόχου,. βασική διαδικασία στη θέση της και λίγες άλλες κρίσιμες παραμέτρους. Δεν είναι υπηρεσία ενιαίου μεγέθους και το παραδοτέο καθώς και το κόστος προσαρμόζονται ανά συγκεκριμένο πελάτη. Αλλά ναι, είναι σίγουρα πολύ φθηνότερο από τη διατήρηση μιας εσωτερικής ομάδας μάρκετινγκ.

Ποια είναι μια καλή επιλογή, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ στο εσωτερικό της επιχείρησής σας ή το Outsourcing το ίδιο;. τις δυνατότητες στο σπίτι ή αν η επιχείρησή σας είναι αρκετά υγρή ώστε να απορροφήσει την επένδυση κεφαλαίου σε μια τέτοια ομάδα τότε η εσωτερική μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Διαφορετικά, η εξωτερική ανάθεση είναι το αποδεδειγμένο και κερδοφόρο μοντέλο. Μερικοί μεγάλοι οργανισμοί αναθέτουν ακόμη και κάποια τμήματα του μάρκετινγκ να αντιμετωπίζονται από ειδικούς παρά να προσπαθούν να κατασκευάσουν τα πάντα στο σπίτι. Το μάρκετινγκ πρέπει να νοείται ως κέντρο κερδών και να μην διαχειρίζεται ως κέντρο κόστους.


Ποια είναι τα οφέλη μιας εξωτερικής ανάθεσης υπηρεσιών πωλήσεων και μάρκετινγκ;.

Η OUTSOURCING των πωλήσεων και του μάρκετινγκ είναι μια καλή επένδυση για οργανισμούς που δεν απασχολούν μια μεγάλη, εσωτερική ομάδα. Πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Εδώ είναι τα οφέλη που μπορεί να απολαύσει η επιχείρησή σας με την πρόσληψη μιας ομάδας πωλήσεων και μάρκετινγκ outsourcing.

 • Ομάδα εμπειρογνωμόνων
 • Πραγματική διαχείριση της διαδικασίας μάρκετινγκ
 • ROI
 • Πρόστιμο μίγμα ανθρώπων με την κατάλληλη τεχνολογία. , κλπ.
 • Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός οργανισμού που βρίσκεται σε εξωτερικές πωλήσεις ή / και μάρκετινγκ;. η αγορά προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Μερικά από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός οργανισμού είναι:

  • Εμπειρία
  • Ιστορίες επιτυχίας
  • Προσέγγιση
  • .

   Διαδικασία

  Σχετικά με την 366Pi Consulting How To Choose Best Sales & Marketing Outsourcing Agency- Answers By 366Pi For Small Business

  366Pi είναι μια μπουτίκ συμβουλευτική εταιρεία που συνεργάζεται με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Οδηγημένος από αξίες, παθιασμένος για να πετύχει και όρεξη για ανάπτυξη?. είναι μια ενιαία ομάδα με δεκαετία επιτυχημένης συμβουλευτικής εμπειρίας.

  Sushant Bharti είναι συνιδρυτής και σύμβουλος διαχείρισης της 366Pi Consulting. Το Sushant επικεντρώνεται κυρίως σε τομείς όπως ο Στρατηγικός Σχεδιασμός, ο Επιχειρηματικός Σχεδιασμός, η Διαχείριση Προϊόντων και η Στρατηγική Αγοράς.

  April 11, 2018