Back to Question Center
0

10% έκπτωση για νεοσύστατες επιχειρήσεις και ΜΜΕ στις εξωτερικές υπηρεσίες CFO Από την Radisson Consulting

1 answers:

Η Radisson Consulting είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών CFO εξωτερικής ανάθεσης της Ινδίας, προσφέροντας 10. % έκπτωση στις υπηρεσίες εξωτερικού χρηματοοικονομικού συμβούλου σε όλες τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις ΜΜΕ- !!. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες έκπτωσης περιλαμβάνουν υπηρεσίες CFO εξωτερικού καθώς και λογιστική / φορολογία.

Οι εξωτερικοί οικονομικοί διευθυντές έχουν μεγαλύτερο ρόλο από τους λογιστές, οι οποίοι παρακολουθούν κυρίως τα βιβλία της εταιρείας. Συνεργάζονται με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να διαχειρίζονται τα τμήματα χρηματοδότησής τους, να τα συνδέουν με επιχειρηματικές πηγές που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να παρέχουν οικονομικά στοιχεία για να βοηθήσουν στη λήψη στρατηγικών μακροπρόθεσμων ή καθημερινών αποφάσεων - high pr dofollow backlinks.

Παραδοσιακά, ένας CFO είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων μιας ολόκληρης εταιρείας, αναλύοντας τα οικονομικά πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της εταιρείας και υποδεικνύοντας σχέδια βελτίωσης. Στη σημερινή οικονομία, πολλές αναδυόμενες εταιρείες ανακαλύπτουν την ανάγκη για έναν έμπειρο CFO για πρώτη φορά.

10% Off For Start-ups and SMEs On Outsourced CFO Services From Radisson Consulting

Θέλετε κάτι σπουδαίο και ασφαλές !!!.

10% Off For Start-ups and SMEs On Outsourced CFO Services From Radisson Consulting

Γιατί πρέπει οι πελάτες να προσλαμβάνουν λύσεις παροχής υπηρεσιών CFO σε εξωτερικούς συνεργάτες της Radisson Consulting

(. 13)

 • Υψηλή εξειδίκευση στον τομέα
 • Εξαιρετικά πεπειραμένη ομάδα παραδόσεων με αποδεδειγμένο ιστορικό
 • . 46) Διαφανείς και δεοντολογικές πρακτικές
 • Ικανότητα και πόροι για την ταχεία κλιμάκωση των απαιτήσεων του πελάτη
 • Σύστημα παράδοσης προσανατολισμένο στη διαδικασία
 • Δυνατότητα παροχής πολλαπλών υπηρεσιών κάτω από μια ομπρέλα.

  Image result for 10% discount on services icon

  Εκτός υπηρεσίας πρώτου μήνα

  (. Η προσφορά είναι ζωντανή μέχρι 31 Ιανουαρίου)

  Εξωτερικός Οικονομικός Διευθυντής . 9) που προσφέρεται από την Η Radisson Consulting είναι Boutique Boutique με αντίκτυπο. Παρέχουν τεχνικές και οραματικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικής διαχείρισης σε ιδιωτικές εταιρείες. Το Radisson Consulting επικεντρώνεται στις νεοσύστατες επιχειρήσεις και στις ΜΜΕ που αναγνωρίζουν ολοένα και περισσότερο την ανάγκη πρόσβασης σε επαγγελματικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς . υπηρεσιών . Ασχολούνται με τους πελάτες μας ως Στρατηγικός Συνεργάτης, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες ποιότητας CFO , σε συνεχή συνεχή βάση και με συχνότητα που επιθυμούν. Έτσι, ανάλογα με την ανάγκη, το μέγεθος και το στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας-πελάτη, αφήνουμε την εταιρεία να σχεδιάσει ένα ευέλικτο μοντέλο δέσμευσης.

 • Η υπηρεσία Outsourced CFO της Radisson Consulting στελεχώνεται από μια ικανή ομάδα CFO και επιχειρηματικών αναλυτών, οι οποίοι χρησιμεύουν ως οικονομικοί εμπειρογνώμονες για διάφορα έργα. Η ομάδα τους, λόγω της βαθιάς γνώσης της γνώσης τους, κατανοεί την ακριβή φύση των απαιτήσεων των πελατών τους και μπορεί να προμηθεύσει τα κατάλληλα ποιοτικά CFO ταλέντα.
 • Επομένως, αυτό βοηθά στην αποτελεσματική βαθμονόμηση των απαιτήσεων του πελάτη / οικονομικού διευθυντή μέχρι το σημείο ακρίβειας. Αρκεί να πείτε ότι με την Radisson Consulting στη διάθεσή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για τους ανώτερης ποιότητας στελεχιακούς χρηματοοικονομικούς επαγγελματίες για να βοηθήσετε τις απαιτητικές οικονομικές και λογιστικές σας υποχρεώσεις του οργανισμού σας. έχει προσφερθεί σε ποικίλο χαρτοφυλάκιο πελατών, σε διάφορες βιομηχανίες όπως Λιανική, Πληροφορική, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Εκπαίδευση. , Προσωπικό, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Φύλαξη, Μέσα &. Διασκέδαση, Διαχείριση Εγκαταστάσεων, Analytics και BPO, μεταξύ άλλων. Έχουν ασχοληθεί με μερικές από τις πιο ελπιδοφόρες εταιρείες εκκίνησης που προωθούν καινοτόμα προϊόντα, ενώ παράλληλα έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό χώρο (PE) και στον χώρο των επιχειρηματικών κεφαλαίων.
 • Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι πολύ έντονες σε γρήγορους χρόνους ανάκαμψης και θέτουν εξαιρετικούς ποιοτικούς CFO και δημοσιονομικούς ελεγκτές, εκμεταλλευόμενοι την ποικίλη και ευρεία βάση δεδομένων μας, ισχυρή παρουσία στα ζωτικά δίκτυα κοινωνικών μέσων και στην εγγενή τους εμπειρία.
 • Ο υγιής οικονομικός σχεδιασμός και διαχείριση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, ενώ η έλλειψή τους είναι πάντα βασικός λόγος αποτυχίας. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες κατανοούν τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα οικονομικά στην επιτυχία μιας επιχείρησης.
 • Δεδομένου ότι οι νέες και νεότερες εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να διορίσουν έναν επαγγελματία με τα κατάλληλα προσόντα για την πλοήγηση σε αυτήν την πτυχή της επιχείρησής τους, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις τεχνικές οικονομικές δεξιότητες που θα μπορούσαν να προσφέρουν. 10) προσφέρει τη λύση.

Πρόσφατες μελέτες περιπτώσεων της Radisson Consulting

1. Θέματα: Απουσία τυποποιημένων διαδικασιών, Καμία ανάλυση πελάτη, Τα ζητήματα εντοπίζονται μόνο μετά την πρόκληση βλάβης,. Προβλήματα κεφαλαίου εργασίας, έλλειψη δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων σε Λογιστική Ομάδα Προστιθέμενη αξία μας: Αναλάβαμε κριτική εξέταση των διαδικασιών, εντοπίσαμε κρίσιμα κενά στις διαδικασίες και καταρτίσαμε τις SOPs. Πραγματοποιήσαμε εκ νέου κατάρτιση και επανατοποθέτηση της ομάδας Λογαριασμών και Οικονομικών με βάση τα νέα SOPs που συντάχθηκαν. Κάναμε την ανάλυση πελατών και κατατάξαμε τον πελάτη από 1 έως 5 (από δημοσιονομικές προοπτικές). Σχεδιάσαμε επίσης το πλαίσιο για ταυτόχρονο έλεγχο. Επιπλέον, καθορίστηκε το πλαίσιο για τη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, η εταιρεία έχει αποτελεσματική, αποτελεσματική και καλά εκπαιδευμένη λογιστική και χρηματοοικονομική ομάδα.

2. Θέματα: Ο πελάτης είχε τρία λειτουργικά τμήματα, αλλά τα έσοδα και το κόστος δεν καταλογίστηκαν από το Τμήμα. Επίσης, ο πελάτης δεν ήταν σε θέση να βρει κερδοφορία για μήνα σε μήνα. Τα ήδη υπάρχοντα συστήματα εκτελέστηκαν σε κομμάτια και τμήματα, λόγω των οποίων οι λογαριασμοί δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η προστιθέμενη αξία μας: Σχεδιάσαμε ένα τμήμα MIS για τον πελάτη, το οποίο λύθηκε δύο προβλήματα: α. Καθορίστηκε η κερδοφορία του τμήματος β. Η διοίκηση έλαβε ένα σαφές μήνα προβολής για λήψη αποφάσεων Μετά την εκπόνηση του σχεδιασμού του MIS, οι SOP σχεδιάστηκαν στον τομέα της λογιστικής και της χρηματοδότησης και η κατάρτιση δόθηκε στην ίδια ομάδα με 10 μέλη λογαριασμών. Ο πελάτης έχει επίσης μια σαφή βάση για την χρέωση των τελών.

3. Μια κορυφαία εταιρεία ακίνητης περιουσίας:

Περιοχή: Outsourcing λογαριασμών Θέματα: α. Υψηλό κεφάλαιο και υψηλό κόστος μισθοδοσίας και ως εκ τούτου ήθελε να μειώσει τον αριθμό κεφαλών και το κόστος μισθοδοσίας β. Προσοχή στο συντονισμό (Πολλαπλά σημεία επαφής για διαφορετικές πληροφορίες) Η προστιθέμενη αξία μας: Καταφέραμε να μειώσουμε σε λογικό βαθμό τον αριθμό κεφαλαίων και το κόστος μισθοδοσίας με αναδιάταξη και αντικατάσταση του χρησιμοποιούμενου ανθρώπινου δυναμικού. Δημιουργήσαμε μια γέφυρα για τη διαχείριση και έγινε ένα σημείο επαφής για όλες τις απαιτήσεις τους. 4. Μια εταιρεία Leading Telecom που παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ινδία: Περιοχή: Συμφιλίωση Θέματα: Δεδομένα του λογαριασμού εισπρακτέων TDS έναντι του τύπου 26AS δεν συμφιλιώθηκε Η διαδικασία ακολουθείται από διαφορετικά κράτη. δεν ήταν ομοιόμορφα. Η περαιτέρω λογιστική και τήρηση αρχείων είχε κάποιες αδυναμίες. Η Προστιθέμενη Αξία μας: Εκτός από την εξυγίανση του εισπρακτέου λογαριασμού TDS, έχουμε ορίσει τις διαδικασίες που ακολουθούνται τώρα σε όλα τα κρατικά γραφεία

Γνωρίστε την ομάδα Dyanamic Radisson Consulting. 4)

Ο κ. Sunil Sharma, ιδρυτής FCA, MFM

Ο Sunil Sharma, ο ιδρυτής της Εταιρείας, εγγράφηκε ως μέλος του ICAI το 1988. Είναι στρατηγικός στρατηγικός. να θέσει μια θέση για το "Radisson Group" ως σημαντικός παράγοντας στην εταιρική χρηματοδότηση, τη φορολογική συμβουλευτική επιχειρήσεων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα κινδύνου στην Ινδία και παγκοσμίως. Com

Η εμπειρογνωμοσύνη της Viral περιλαμβάνει εξασφαλίσεις εμπλοκής πελατών και Πληροφοριακό Δελτίο, Συμμετοχή σε διάφορες συναντήσεις με τραπεζίτες και Πελάτες.

Ο κ. Amit Sonecha, Financial Services - ACA, B. Com

Η Amit είναι υπεύθυνη για την εταιρική χρηματοδότηση &. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Κινδύνου. Ειδικεύεται στο Corporate Finance, Risk Advisory & amp;. Έλεγχοι βάσει των ΔΠΧΠ, περιλαμβανομένων συγχρόνων, εσωτερικών, λογιστικών ελέγχων και ειδικών καθηκόντων.

Πηγή εικόνας: preferredcfo. com

April 11, 2018