Back to Question Center
0

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών δεν είναι διαπραγματεύσιμη για τις επιχειρήσεις

1 answers:
.
.
.
Γιατί τώρα

Στην ψηφιακή εποχή, η πρόσβαση σε όλα - website application development. είναι ευκολότερο, και η τιμή της ζωής και της διαπραγμάτευσης είναι ότι πολλές προσωπικές πληροφορίες είναι εκεί έξω. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άλλοι "έξω εκεί" που φαινομενικά έχουν βήματα μπροστά για να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες για δικούς τους ψευδείς σκοπούς.

Όμως, τα άτομα προσδοκούν επίσης περισσότερα στον τρόπο προστασίας - από την κυβέρνηση, τις τράπεζες και ναι, ακόμη και τις εταιρείες με τις οποίες ασχολούμαστε. Και στους πελάτες που προσδοκούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής, δεν έχει σημασία ούτε το μέγεθος ούτε το επίπεδο εκλέπτυνσης της επιχείρησης. Στο μυαλό τους, αν παίρνετε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως πιστωτικές κάρτες ή αριθμούς λογαριασμών, πρέπει επίσης να το προστατεύσετε. Περίοδος.

Η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής συχνά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά. Αλλά με μεγαλύτερη ακρίβεια, η ασφάλεια περιλαμβάνει τη διαφύλαξη των πληροφοριών της επιχείρησής σας, ενώ η προστασία της ιδιωτικής ζωής αναφέρεται στην προστασία των πληροφοριών των πελατών από κακή χρήση ή κλοπή. Η ασφάλεια περιλαμβάνει όλα τα βήματα που κάνετε για να μειώσετε την απειλή της κλοπής ταυτότητας, να προστατεύσετε από την μη εξουσιοδοτημένη επαφή με τον πελάτη και να αποφύγετε τις δόλιες ή ακατάλληλες χρήσεις των πληροφοριών τους. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής αφορά το σεβασμό του δικαιώματος των πελατών σας τόσο στην ιδιωτικότητα όσο και στην ανωνυμία, καθώς και τη δέσμευσή σας να διατηρήσετε την ειρήνη του μυαλού σας.

Είναι αυτονόητο ότι η μη τήρηση των υποχρεώσεων προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας είναι δαπανηρή, με συνέπειες που κυμαίνονται από αγωγές έως απολύσεις. Από την άλλη πλευρά, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η απόδειξη της δέσμευσής σας και των διαδικασιών για τους πελάτες σας είναι πιθανό να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την επιχείρησή τους. Ξεκινήστε με μια πολιτική απορρήτου. Δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερός ή περίπλοκος και, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι απλός και απλός. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

.
Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν θα μοιραζόμαστε ποτέ τις πληροφορίες σας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε αποθηκεύονται με κλειδαριά και κλειδί ή με εξελιγμένα ψηφιακά μέσα. Διαφορετικά, καταστρέφεται αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή αν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες.
.


Μην ξεχάσετε να αναθεωρήσετε τον δικηγόρο σας την πολιτική, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με το απόρρητο των πελατών σας.

Εάν δεν έχετε θεσπίσει επίσημες, ολοκληρωμένες διαδικασίες προστασίας προσωπικών δεδομένων ή δεν τις έχετε ελέγξει πρόσφατα, θα θέλετε να διαβάσετε το άρθρο του Darrell Zahorsky με τίτλο: Είναι το φιλικό προς το ιδιωτικό σας πνεύμα για μικρές επιχειρήσεις;. . σχετικά με. com . Ο συγγραφέας λέει ότι το πόσο προσεκτικά χειρίζεστε το απόρρητο των πελατών σας και πώς τους γνωστοποιείτε τη φροντίδα είναι καθοριστικός παράγοντας στην απόφασή τους να συνεργαστούν μαζί σας. Με άλλα λόγια, η προσέγγισή σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές αποφάσεις που μπορείτε να κάνετε.

Οι ειδικοί λένε ότι οι πελάτες εν γένει εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η πλειοψηφία (πάνω από το 60%) θέλει σαφείς κανόνες απορρήτου και αποκάλυψη από τις εταιρείες. Ένα άλλο τρίμηνο θέλει περισσότερους νόμους περί απορρήτου και επιλογές επιλογής. Και λίγο περισσότερο από το 10 τοις εκατό είναι πρόθυμοι να ανταλλάσσουν την ιδιωτικότητα για τα οφέλη της αγοράς πρόσβασης, ευκολία και ευκολία.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι προφανώς τώρα μη διαπραγματεύσιμη για κάθε μικρή επιχείρηση - αλλά αυτή που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν λειτουργεί online. Δύο συνιστώμενοι πόροι: Ο Γενικός Διευθυντής Δηλώσεων Πολιτικής Απορρήτου του ΟΟΣΑ ( www. Oecd.org ) και ο Γενικός Διαχειριστής Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Direct Marketing ( http: // thedma.org/37). Δεδομένου ότι οι νόμοι και οι κατευθυντήριες γραμμές ποικίλλουν ανάλογα με τη βιομηχανία και τη γεωγραφία, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει με τις ενώσεις του κλάδου, καθώς και τις τοπικές και ομοσπονδιακές οδηγίες.

Επιχειρηματίας. Το com παρέχει έναν οδηγό επτά βημάτων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Όλο και περισσότερες μικρές επιχειρήσεις μαθαίνουν αυτό το δύσκολο δρόμο μέσω διαφορών, αγωγών και χαμένων επιχειρήσεων.

Αλλά ο Richmond λέει επίσης ότι οι καλές πρακτικές απορρήτου δεν χρειάζεται να απομακρύνουν το ταμείο της επιχείρησής σας - και στην πραγματικότητα, εάν γίνει σωστά, μπορεί να δημιουργήσει καλή θέληση και να ενισχύσει τις πωλήσεις μειώνοντας ταυτόχρονα τους επιχειρηματικούς και νομικούς κινδύνους. Ο Richmond περιγράφει επτά διαφορετικά βήματα για την οικοδόμηση ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού σχεδίου προστασίας της ιδιωτικής ζωής για την επιχείρησή σας:

.
 1. Διενέργεια ελέγχου ιδιωτικού απορρήτου δεδομένων . Αρθρώστε τι χρειάζεται πραγματικά η επιχείρησή σας και πώς θα χρησιμοποιηθεί. Βάλτε κάποιον υπεύθυνο για τα δεδομένα που είναι τελικά υπεύθυνος.
 2. .
 3. Ελαχιστοποίηση της συλλογής και διατήρησης δεδομένων . Οι ειδικοί λένε ότι αυτό που δεν έχετε δεν μπορεί να σας βλάψει!
 4. .
 5. Ασφαλίστε τα δεδομένα που διατηρείτε . Εξασφαλίστε όλες τις προσωπικές πληροφορίες, όχι μόνο τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή λογαριασμών.
 6. .
 7. Δημοσίευση πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων . Ο Richmond προτείνει επιπλέον πόρους (μερικοί δωρεάν, άλλοι έναντι αμοιβής), όπως εργαλεία από το PrivacyChoice και το TRUSTe ( www. Truste. Com ).
 8. .
 9. Επικοινωνήστε με τους πελάτες . Να είστε άμεσα και εκ των προτέρων σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγετε και τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε.
 10. .
 11. Δώστε στους πελάτες σας μια επιλογή . Περισσότεροι πελάτες αναμένουν ρυθμίσεις και λειτουργίες που τους επιτρέπουν να επιλέγουν αν θα κάνουν κοινή χρήση δεδομένων.
 12. .
 13. Παρέχετε ένα φόρουμ καταγγελιών . Αυτό που δεν θέλετε είναι οι δυσαρεστημένοι πελάτες που δημοσιεύουν στο Facebook ή το Twitter για τα προσωπικά σας ζητήματα. Παρέχετε σαφείς πληροφορίες επικοινωνίας - και απολύτως, θετικά απαντήστε σε κάθε μήνυμα, ερώτηση ή καταγγελία που λαμβάνετε.
 14. .

Το κατώτατο όριο για όλες τις επιχειρήσεις -η μικρότερη συμπεριλαμβανόμενη- είναι ότι το παροιμιώδες άλογο της ιδιωτικής ζωής είναι έξω από τον αχυρώνα, χωρίς να επιστρέψει ποτέ. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε και ακόμη και να το καταστήσετε αποτελεσματικό για εσάς. Η SBA είναι πάντα μια καλή πηγή πληροφοριών και καθοδήγησης. Ανατρέξτε στις συστάσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του οργανισμού εδώ .

Η εικόνα προσφέρθηκε από τον David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos. καθαρό

.

Πώς χειρίζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία των πελατών σας;. Έχετε εντείνει τις δραστηριότητές σας προστασίας προσωπικών δεδομένων τα τελευταία χρόνια;. Πώς επικοινωνείτε με τους πελάτες σχετικά με την ιδιωτική τους ζωή; .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια άμεση πηγή χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στα 50 κράτη. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
April 11, 2018