Back to Question Center
0

Γιατί η μικρή επιχείρησή σας πρέπει να συνεργάζεται με εξωτερικούς προμηθευτές λογαριασμών;

1 answers:

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων χρειάζονται PEACE !!!!. Πολλές Μικρές Επιχειρήσεις δεν βρίσκουν ελκυστική όταν πρόκειται για εξωτερικούς λογαριασμούς λόγω του πρόσθετου κόστους. Ωστόσο, αποτυγχάνουν να υπολογίσουν την αξία των ευκαιριών που χάθηκαν επειδή έπεσαν πάρα πολύ χρόνο σε ενεργειακά υποσχόμενες εργασίες που άφησαν καλύτερα σε άλλους. Με απλά λόγια, εξοικονομούν χρήματα, αλλά δεν κάνουν χρήματα .

Ως επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, θα πρέπει να αφιερώσετε τους πολύτιμους πόρους σας σε πράγματα που είστε παθιασμένοι. Γιατί να μην μετατρέψουμε τα πιο κουραστικά και χρονοβόρα τμήματα της επιχείρησής σας σε εμάς, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο και τους πόρους σας; Οι επιχειρήσεις outsourcing λογαριασμών θα προετοιμάσουν - лав стори смотреть бесплатно. , ανάλυση της κερδοφορίας, διαχείριση εισπρακτέων / πληρωτέων λογαριασμών, παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μισθοδοσίας και άλλων.

Accounts Outsourced?. Είναι σωστή η απόφαση για την επιχείρησή σας;

Why Your Small Business Should Partner With Accounts Outsourced Firm? Top 5 Reasons To Do So

πηγή εικόνας: getapp. com

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής και μεσαίας επιχείρησης και ...

 • Σχεδιάζοντας να πραγματοποιήσετε 7 κύκλους εργασιών εντός ενός ή δύο ετών
 • Πολλαπλές ροές εσόδων ή τοποθεσίες
 • Έντονο ενδιαφέρον για ταχεία ανάπτυξη ... Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Γιατί οι μικρές επιχειρήσεις επιλέγουν να αναθέσουν τις λογιστικές τους λειτουργίες;.

Επειδή ......

 • Έλλειψη λογιστικών διαδικασιών & amp;.
 • Ανακριβής ή καθυστερημένη χρηματοοικονομική πληροφόρηση
 • Αδυναμία πρόβλεψης ή προϋπολογισμού .
 • Προσωπικό, έλλειψη εσωτερικής εμπειρογνωμοσύνης και ακόμη και κλοπής

Θέλετε να εξομαλύνετε την επιχείρησή σας;. )

Αναθέτουν τη λογιστική σας για αυτούς τους 5 κρίσιμους λόγους

Η λογιστική είναι μία από τις σημαντικότερες αλλά πολύπλοκες λειτουργίες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η πρόσληψη νέων υπαλλήλων γι 'αυτό μπορεί να είναι η βασική αλλά και δαπανηρή λύση. Ωστόσο, τρώει χρόνο και πόρους που θα μπορούσαν να διοχετευθούν σε δραστηριότητες παραγωγής εσόδων.

Η εξωτερική ανάθεση λογιστικής είναι ένας άλλος τρόπος επίλυσης αυτού του διλήμματος. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε τις δεξιότητες των εμπειρογνωμόνων χωρίς το υψηλό κόστος και τους χρονικούς περιορισμούς. Σήμερα, περισσότερες εταιρείες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης τις λογιστικές υπηρεσίες τους.

πηγή εικόνας: http: // sos. καθαρά. in / λογιστική-υπηρεσίες. php

Η λογιστική outsourcing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με:

1. Εμπειρογνωμοσύνη στο πλευρό σας

Η εξωτερική ανάθεση σας δίνει έναν πολύ καλό τρόπο να έχετε πλήρη γνώση της ομάδας σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για όλο το 24ωρο. Τοποθετώντας τα βιβλία σας στα χέρια ενός εξειδικευμένου προσωπικού που κατανοεί τις βέλτιστες πρακτικές και πώς να κάνει σωστά το προσωπικό για συγκεκριμένα καθήκοντα, η εργασία σας γίνεται πολύ πιο εύκολη.

2. Παραγωγικός χρόνος

Η εξωτερική ανάθεση των λογιστικών εργασιών της επιχείρησής σας απελευθερώνει πολύτιμο χρόνο που μπορεί να τεθεί σε βελτίωση της επιχείρησης. Οι λειτουργίες του γραφείου υποστήριξης μπορεί να είναι μια βαριά απόσπαση της προσοχής από την καθημερινή λειτουργία των πραγμάτων και η κατοχή της λογιστικής σας στο εσωτερικό μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση συμφερόντων. Όλοι αυτοί οι χρονομεταβλητές και οι περισπασμοί πρέπει να περάσουν.

3. Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη και δημιουργήστε περισσότερα έσοδα

Ανεπαρκείς εσωτερικές λογιστικές διαδικασίες μπορεί να είναι μια απώλεια χρόνου για όλους στον οργανισμό σας και ο χρόνος που χάνεται είναι ο χρόνος που δεν δαπανάται για την οικοδόμηση εσόδων. Η εξωτερική λογιστική ομάδα σας θα δημιουργήσει νέες βελτιώσεις αποτελεσματικότητας για να μειώσει τον αριθμό των σημείων επαφής με κάθε λογιστικό στοιχείο, όπως επιταγή, τιμολόγιο, λογαριασμός κλπ. Και θα επιτρέψει σε ολόκληρη την ομάδα σας να δαπανήσει περισσότερο χρόνο που εκτελεί δραστηριότητες που παράγουν έσοδα.

4. Αξιοπιστία

Η τεχνογνωσία της εξωτερικής ανάθεσης επιταχύνει τη διαδικασία και μειώνει το ανθρώπινο λάθος, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ακρίβεια των δεδομένων σας. Αυτοί οι επαγγελματίες είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη λογιστική ώστε να είστε σίγουροι για τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα.

5. Μειώστε το κόστος σας

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εξαλείφοντας τις δαπανηρές λογιστικές θέσεις. Τα εσωτερικά τμήματα λογιστικής μπορεί να είναι δαπανηρά όταν η επιχείρησή σας θέτει το λογαριασμό για παροχές σε υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης.

Πρόσθετα οφέλη που απολαμβάνει η επιχείρησή σας:

 • .
 • Η λογιστική εξωτερική ανάθεση σταματά τις σπαταλημένες ώρες διαχείρισης χρόνου που ασχολούνται με το προσωπικό
 • Η λογιστική εξωτερική ανάθεση παρέχει σε πραγματικό χρόνο.

  Οι εξωτερικοί λογαριασμοί ελευθερώνουν το χρόνο και την ενέργεια σας για την απόκτηση και μεταπώληση πελατών.

  Θα ήταν συνετό να ξεκινήσετε τις σχέσεις εξωτερικής ανάθεσης των λογαριασμών σας με τις πολύ βασικές εργασίες και να αναθεωρήσετε την υπηρεσία τοπικών λογιστών πριν τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν σε πιο προηγμένες υπηρεσίες.

  Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θέλουν να κάνουν τις συναλλαγές οι ίδιοι ή να το κάνουν ο / η σύζυγος επειδή φαίνεται εύκολο. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένα μικρό πράγμα πάει στραβά και ολόκληρο το σύνολο των βιβλίων είναι υπό αμφισβήτηση. Εστίαση στους πελάτες όχι πίσω γραφείο.

  Image result Image result

  • Η τοπική λογιστική επιχείρηση διαθέτει ήδη τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες. χρησιμοποιήστε πολλαπλούς υπαλλήλους για κάθε πελάτη με έναν εμπειρογνώμονα για πληρωτέους λογαριασμούς, ενώ κάποιος άλλος που γνωρίζει μισθοδοσία παίρνει αυτό το πρόβλημα. Παίρνετε το καλύτερο προσωπικό για το χαμηλότερο κόστος όταν αναθέτετε τη λογιστική και τη λογιστική.

  • Go χωρίς χαρτί. Οι περισσότερες εταιρείες λογιστικής που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες διαθέτουν έναν εξορθολογισμό της εμπειρογνωμοσύνης για τη διαχείριση των εγγράφων και της ροής εργασίας. Αυτό θα μειώσει το κόστος back office και θα βελτιώσει τα επιχειρησιακά σας συστήματα. Στο βαθμό που μπορούμε να το πούμε, είναι το καλύτερο σύστημα διαχείρισης εγγράφων για μια λογιστική outsourcing μικρών επιχειρήσεων και άλλες εργασίες χαμηλού επιπέδου.

  • Όταν αναθέτετε outsourcing στη λογιστική σας, θα αξιοποιήσετε το λογισμικό, την κατάρτιση, τις δεξιότητες,. ήταν εδώ και αρκετό καιρό. Θέτοντας όλα αυτά στην επιχείρησή σας, από μόνοι σας μπορεί να διαρκέσει χρόνια προσπάθεια - ότι δεν χρειάζεται να χάσετε χρόνο.

  • Παρόλο που θα πληρώσετε μια εξωτερική λογιστική επιχείρηση περισσότερο ανά ώρα, στη συνέχεια, στο προσωπικό του σπιτιού, παίρνει γενικά περίπου το μισό χρόνο. η δουλειά σας ως εσωτερικός υπάλληλος παίρνει. Λογιστική & amp;. Λογαριασμοί Οι εταιρείες που αναλαμβάνουν εξωτερική ανάθεση χρησιμοποιώντας συστήματα διαχείρισης εγγράφων και συνδεσιμότητα on line μπορούν να κάνουν το ίδιο έργο μέσα σε 3 έως 7 λεπτά.

  Σκεφτείτε την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για

  Εξωτερικών Λογιστικών Υπηρεσιών;. 3)

  Image result

April 7, 2018