Back to Question Center
0

7 λόγοι για να χτυπήσετε τις παραδοσιακές πρακτικές HR σας και να μεταβείτε στο HRMS Cloud

1 answers:

Πότε πρέπει μια επιχείρηση να αναθεωρήσει ή να αλλάξει την παραδοσιακή πρακτική HR;. Αυτή η ερώτηση έχει στοιχειώνει τους διευθυντές επιχειρήσεων και τους ηγέτες από δεκαετίες. Συχνά, παρατηρείται ότι οι επιχειρήσεις φθάνουν σε σημείο κρίσης πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης σχετικά με τη μεταφορά της υφιστάμενης πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού σε HRMS Cloud

(. 1) Ενώ οι ηγέτες των επιχειρήσεων και οι διευθυντές εργάζονται σκληρά για να αντιμετωπίσουν αυτό το δίλημμα, συχνά το τμήμα ανθρωπίνων πόρων πρέπει να αντέξει σε εκτεταμένη πίεση σε αυτή την αναζήτηση. Επιπλέον, οι καθυστερήσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και οι ανακριβειές στον υπολογισμό των μισθών είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν τραυματισμό των εργαζομένων - tour peru. Στην πραγματικότητα, ανακολουθίες ή απολύσεις αναφέρονται ως ένας από τους κοινούς λόγους που οδηγούν σε δυσαρεστημένους και δυσαρεστημένους υπαλλήλους.

Παρακάτω είναι Οι αιτίες που σας λέει Loud & amp;. Διαγράψτε ότι οι παραδοσιακές πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι καλοί

1. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Με κάθε ημέρα πληρωμής έρχεται η δυσκίνητη εργασία και η ευθύνη της περιήγησης σε τόνους υπολογιστικών φύλλων ή συλλογής για το ανθρώπινο δυναμικό σας.

Επίσης, εάν οι άνθρωποι του ανθρώπινου δυναμικού σας αναλαμβάνουν συνεχώς το κουραστικό καθήκον της χειροκίνητης πληκτρολόγησης δεδομένων, η οποία συχνά καταναλώνει ώρες, ακολουθούμενη από χειρονακτικούς υπολογισμούς μισθών και ωφελημάτων σε κάποια κληρονομιά ή αυτόνομη αριθμομηχανή,. , είναι καιρός να προχωρήσουμε σε όπλιση του πληρώματος HR με ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό HRMS που βασίζεται σε σύννεφο.

Μέσα σε όλη αυτή την αταξία, είναι η δική σας ΥΕ. Τμήμα συχνά αποτυγχάνει στην τήρηση των προθεσμιών για την κατάθεση των φόρων και των επιστροφών των εργαζομένων μαζί με όλες τις εκθέσεις;. Επιπλέον, η υπεράσπιση του τηλεφώνου με την αρμόδια φορολογική υπηρεσία δεν αποφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Περαιτέρω, όταν οι εργαζόμενοι τρέχουν μετά το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για φορολογικές λεπτομέρειες, μισθολογικές καταβολές, σφάλματα μισθοδοσίας, κλπ., Είναι υποχρεωμένοι να ασκήσουν πίεση επί της καθυστερημένης πληρωμής. τμήμα. Αν το τμήμα ανθρώπινων πόρων βρίσκετε πάντα κολλημένο στην εκκαθάριση ανακολουθιών από την κατάσταση μισθοδοσίας του προηγούμενου μήνα ενώ εξακολουθείτε να επεξεργάζεστε την επόμενη ημέρα πληρωμής, είναι ένα ανησυχητικό σημάδι για να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης της μισθοδοσίας ή της χρήσης του συστήματος.

2. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Αν και η οργανική ανάπτυξη και ανάπτυξη είναι μια εξαιρετική αρετή για κάθε επιχείρηση, σημειώστε ότι αυξάνει τις πιθανότητες μιας επιχείρησης να ξεπεράσει τα υπάρχοντα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε περισσότερους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αιχμής. Εδώ, εκτός από την πρόσληψη νέων ανθρώπων, ίσως προκύψει επίσης η ανάγκη δημιουργίας μιας νέας ομάδας στο τμήμα HR.

Τώρα το ερώτημα παραμένει, μπορεί να αντιμετωπίσει τις αναδυόμενες ανάγκες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού ;. Η έλλειψη ενός κλιμακούμενου λογισμικού HRMS θα μπορούσε να προσγειώσει την επιχείρησή σας σε ζεστά νερά. μπορεί να καλύψει όλες τις αυξανόμενες ανάγκες μισθοδοσίας μιας επιχείρησης.

Μια βελτιωμένη και πλούσια σε σύνθετα HRMS λύση . Επιπλέον, η λύση θα διασφαλίσει ότι δεν πληρώνετε επιπλέον για λειτουργίες ή ενότητες που δεν χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

3. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Είναι το τμήμα ανθρωπίνων πόρων σας προσδεδεμένο σε ενιαία επιφάνεια εργασίας για πρόσβαση σε αυτόνομο σύστημα HR;. Οι άνθρωποι του ανθρώπινου δυναμικού σας δεν έχουν την ευκολία να έχουν πρόσβαση στο σύστημα εν κινήσει από τα smartphone, τα tablet κ.λπ .;.

Αν ναι, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τον εξοπλισμό του τμήματος HR σας με ένα κινητό τηλέφωνο και . Λογισμικό μισθοδοσίας Clouds HRMS που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε βασικά στοιχεία HR και μισθοδοσίας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

4. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Λαμβάνοντας υπόψη το ρυθμό με τον οποίο η κυβέρνηση κάνει τροποποιήσεις στους νόμους και τους κανονισμούς για την απασχόληση, έχει καταστεί σημαντικό τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού να βρίσκονται στα δάχτυλα των ποδιών τους.

Εντούτοις, η συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κανονιστικές διατάξεις σχετικά με την απασχόληση και τις φορολογικές επιβαρύνσεις είναι συχνά ένα φοβερό πράγμα για κάθε οργανισμό, ιδιαίτερα για το τμήμα ανθρωπίνων πόρων.

Image result for free quotes button

Η διατήρηση καθηκόντων ανθρώπινου δυναμικού σε τακτική βάση είναι αναμφισβήτητα ένα κουραστικό έργο αν εκτελεστεί με το χέρι ή πάνω. μερικά παραδοσιακά λογισμικά ανθρώπινου δυναμικού.

Ευτυχώς, με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχετε λογισμικό HRMS που βασίζεται σε σύννεφο (cloud based HRMS). από Interbiz Solutions LLP για να φροντίσετε όλες τις πολύπλοκες σας διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού.

Αυτό το blog θα συζητήσει για τους Top 7 Λόγοι για να χαλαρώσετε τις παραδοσιακές μεθόδους μισθοδοσίας και να στραφείτε. HRMS στο Cloud.

1. διευκολύνει την εύκολη και άμεση πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα HR από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό παρέχει εκπληκτική ευελιξία στους διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού και στο προσωπικό ενώ είναι σε εξέλιξη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης των εργαζομένων επιτρέπει στους υπαλλήλους να ενημερώνουν και να διατηρούν τα προσωπικά τους στοιχεία, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους.

2. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Με τα πάντα που αποθηκεύονται με ασφάλεια στο σύννεφο, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ακριβό εξοπλισμό ή να εγκαταστήσετε συστήματα on premise, απελευθερώνοντας έτσι το προσωπικό πληροφορικής σας. Εύρηκα!. Καμία εγκατάσταση δεν σημαίνει μηδενικό κόστος συντήρησης επίσης. Μιλώντας για αναβαθμίσεις λογισμικού και ενημερώσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές, καθώς οι ενημερώσεις ενεργοποιούνται αυτόματα από διακομιστές σύννεφων που σώζουν το πληρώμα πληροφορικής σας από τους πόνους της μη αυτόματης ενημέρωσης.

3. Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε χέρι

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματικό χρόνο είναι κάτι το κρίσιμο για τους διευθυντές HR και το ανώτερο προσωπικό να βάζουν τα χέρια τους. Αυτό τους βοηθά να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του τρόπου με τον οποίο το ανθρώπινο δυναμικό τους εκτελεί. Με ένα παραδοσιακό λογισμικό HR, γίνεται δύσκολο να αποκτηθούν αυτά τα δεδομένα όπως απαιτείται. Παρ 'όλα αυτά, με μια ενοποιημένη λύση βασισμένη στο σύννεφο HRMS , έχετε άμεση πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου 24 × 7.

4. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Το HR αναμφισβήτητα είναι μια σύνθετη διαδικασία, καθώς ρυθμίζεται από πολυάριθμους κανονισμούς και κανόνες. Είναι σημαντικό να αμείβετε το εργατικό δυναμικό σας με πλήρη συμμόρφωση με διάφορους φορολογικούς κανονισμούς. Μια λύση HRMS βασισμένη σε σύννεφο μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό αβίαστα, καθώς το λογισμικό αναβαθμίζεται αυτόματα με νέους κανονισμούς και κανόνες.

5. Image result for automation icon Αυτοματισμοί

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της λύσης μισθοδοσίας που προσφέρει η Interbiz Solutions LLP. και απλοποιεί τις βασικές πτυχές της επεξεργασίας μισθοδοσίας σας. Για παράδειγμα, το λογισμικό αυτοματοποιεί όλο το μισθό σας, τους φόρους και τους υπολογισμούς TDS, εξοικονομώντας σας μεγάλο χρόνο από τις ενοχλήσεις των επίπονων και χειρωνακτικών υπολογισμών. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να προσφέρετε adieu σε αυτές τις ενοχλητικές μισθολογικές απολύσεις και ανακρίβειες. Μήπως αναφέρω: χωρίς σφάλματα και απρόσκοπτη HR επεξεργασία είναι εδώ.

6. Image result for reliability icon Αξιοπιστία

Είναι ένα αποθαρρυντικό έργο για να χειριστείτε όλες τις ευθύνες σας για πολλαπλές τοποθεσίες και με πολλαπλά συστήματα. Εάν τα δεδομένα σας είναι διάσπαρτα σε πολλαπλά σημεία και συστήματα, θα υπάρξει σίγουρα ανακριβές αποτέλεσμα και αναποτελεσματικότητα. Αυτό δεν θα συμβεί με λύσεις HRMS βασισμένες σε σύννεφο από την Interbiz Solutions LLP , επειδή έχετε μια ενιαία και ενοποιημένη πλατφόρμα για να φροντίσετε όλες τις μισθοδοσίες σας. για σφάλματα και ασυνέπειες.

7. 7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη να εγκαταστήσετε ακριβό υλικό και ρυθμίσεις, το λογισμικό μισθοδοσίας που βασίζεται σε cloud γίνεται οικονομικά προσιτό και φιλικό προς την τσέπη. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι ΜΜΕ μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα λύσεων HRMS που βασίζονται σε σύννεφο που προσφέρονται Interbiz Solutions LLP χωρίς να βομβαρδίζουν τους προϋπολογισμούς τους.

Η εύρεση του τέλειου Cloud Based HRMS Soulmate

Κάθε εκκίνηση και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν έναν κοινό στόχο i. μι. , μια φλογερή επιθυμία να είναι αποτελεσματική και ευκίνητη σχεδόν σε όλα όσα κάνει.

7 Reasons To Dump Your Traditional HR practices and Move To HRMS Cloud

Τούτου λεχθέντος, οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις σήμερα,. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν περιθώρια βελτίωσης σε σχεδόν κάθε τμήμα και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, αυτό περιλαμβάνει το τμήμα ανθρώπινων πόρων.

Εάν βρεθείτε περπατώντας μέσα από σωρούς υπολογιστικών φύλλων που κάνουν χειροκίνητους υπολογισμούς HR, είναι καιρός να χαλαρώσετε την παραδοσιακή HR πρακτική και να στραφείτε στη λύση HRMS που βασίζεται σε σύννεφο . τώρα. Η διαισθητική, ευέλικτη και απρόσκοπτη HR βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη γωνία.

Image result for free quotes button

April 7, 2018