Back to Question Center
0

7 τρόποι για την αύξηση της μετατροπής μέσω προώθησης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

1 answers:

Παρόλο που είναι σημαντικό να δημιουργήσετε οδηγούς, είναι πιο σημαντικό να κλείσετε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς. Οι επιχειρήσεις συχνά αγωνίζονται με την ιδέα της μετατροπής των πιθανών πελατών. Ενώ υπάρχουν πολλές μέθοδοι και εργαλεία για την προσέλκυση πελατών, η προώθηση μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στην ηγεσία της πρακτικής ως μια αειθαλής προσέγγιση - australian super review.

Ένα επιβλητικό 86% των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως το κορυφαίο μέσο επικοινωνίας των επιχειρήσεων. Επιπλέον, το 59% των εμπόρων B2B λένε ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραμένει το πιο αποτελεσματικό κανάλι για τις επιχειρήσεις τους ως πηγή δημιουργίας εσόδων.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, μπορούν μόνο να είναι δυνατά μόνο με τη σωστή στρατηγική προώθησης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Εδώ είναι 7 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε την μετατροπή μολύβδου της επιχείρησής σας με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

1. Δημιουργία σελίδας προορισμού για την καμπάνια

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να συνοδεύονται από αφιερωμένες σελίδες προορισμού. Αυτό θα πρέπει με τη σειρά του να συνδεθεί με το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως CTA. Ενώ είναι δημοφιλές να συνδέετε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις αρχικές σελίδες του ιστότοπου ή με τις σελίδες προϊόντων / χαρακτηριστικών, το καλύτερο στοίχημα είναι να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού ειδικά για την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το μέγιστο ποσό πελατών.

Αυτό συμβαίνει επειδή μια αφιερωμένη σελίδα είναι πιο σχετική με την καμπάνια. Κάνει επίσης εύκολη την ανάλυση της εισερχόμενης κίνησης και των διαφορετικών οδηγών που δημιουργούνται από την εκστρατεία σε σύγκριση με άλλες προσπάθειες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να συμπεριλάβετε ένα βίντεο που περιγράφει την υπηρεσία / προϊόν.

Πηγή εικόνας

2. Συμπεριλάβετε και ενθαρρύνετε την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων

Ποτέ μην ξεχνάτε την εταιρεία που κρατούν οι πελάτες σας. Είναι εξαιρετικά πιθανό για το κοινό-στόχο σας να μεταδίδει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την καμπάνια, εάν χτυπήσει τη σωστή χορδή μαζί του, ειδικά όταν το branding έχει γίνει σωστά. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τουλάχιστον 3 κουμπιά κοινής χρήσης δημιουργούν έως και 55% περισσότερες αναλογίες κλικ / εμφανίσεων (CTR) από αυτές που τους λείπουν. Επιπλέον, οι ιστότοποι και οι σελίδες με κουμπιά Twitter οδηγούν περίπου 7 φορές περισσότερους συνδέσμους σε σχέση με τις σελίδες που τους λείπουν.

Αν και είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε κουμπιά κοινωνικών μέσων στις καμπάνιες προώθησης μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι συμπεριλαμβάνονται με τέτοιο τρόπο ώστε. δεν ανταγωνίζονται με τις πραγματικές CTAs.

Πηγή εικόνας

3. Δοκιμάστε το A / B Testing for Optimum Email Marketing Promotion

Δεν θα ξέρατε ποτέ ποιο e-mail είναι τέλειο μέχρι να αρχίσετε να δοκιμάζετε ένα φορτίο παραλλαγών κάδου. Ενώ οι έννοιες μπορεί να σχηματιστούν στο κεφάλι σας, οδηγώντας σας να είστε προκατειλημμένοι σε αυτό που νιώθετε σωστό, η πραγματικότητα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική.

Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε τα νερά είναι να αναπτύξετε παραλλαγές του ίδιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αποστείλετε κάθε έκδοση σε μια ενιαία ενότητα του κοινού-στόχου σας. Μπορείτε να ελέγξετε διάφορες προσφορές και διαφορετικούς τρόπους για να παρουσιάσετε αυτές τις προσφορές για να λαμβάνετε αποτελεσματικά αποφάσεις και να βελτιστοποιείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σύμφωνα με τον καλύτερο ρυθμό μετατροπής.

 • Τοποθέτηση της προσφοράς στη σελίδα προορισμού της εκστρατείας
 • Δωρεάν αποστολή. Vs% έκπτωση στο σώμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Διακυμάνσεις τιμών, όπως INR 1000 Vs 999
 • Μέγεθος της προσφοράς CTA
 • Παίζοντας με το μήκος των ελεύθερων δοκιμών
 • .

4. Εξατομίκευση Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Πηγαίνουν τις ημέρες που απλά χρειάζεστε για να πάρετε τα χέρια σας σε μια λίστα με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να έρθετε σε επαφή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μάρκετινγκ . και να στείλετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προσευχηθείτε στον Θεό ότι ένας μέγιστος αριθμός ανθρώπων το διαβάσει. Αυτό δεν λειτουργεί σήμερα.

Σε έναν κόσμο όπου η άγνοια είναι δύσκολο να έρθει, οι αναγνώστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πρέπει να αισθάνονται ότι το περιεχόμενο δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπιστεί ως μέρος ενός πλήθους.

Πηγή εικόνας

Για να υλοποιήσετε αυτό πρέπει να αρχίσετε να συλλέγετε περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες σας από τη στιγμή που θα εγγραφούν. Αυτό σίγουρα θα δώσει ώθηση στην αναλογία κλικ / εμφανίσεων (CTR) της καμπάνιας σας και στα ποσοστά μετατροπής.

5. Κάντε τον τίτλο ακαταμάχητο

Μπορεί να έχετε παραβλέψει αυτό. Πολλοί έμποροι κάνουν. Αλλά ρωτήστε τον εαυτό σας, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι αναγνώστες σας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας;. Ο τίτλος φυσικά. Αυτό το καθιστά το σημαντικότερο στοιχείο για τη βελτιστοποίηση για μια επιτυχημένη καμπάνια προώθησης μάρκετινγκ προώθησης . Εδώ είναι μερικοί δείκτες που μπορείτε να φροντίσετε να βρείτε τον τέλειο τίτλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 • Χρησιμοποιήστε ισχυρές λέξεις. Δεν έχει σημασία αν είναι θετικά ή αρνητικά εάν προσελκύσουν τον αναγνώστη να κάνει κλικ. Για παράδειγμα, λέξεις όπως Awesome, Never, Amazing, κλπ.
 • Μην υπερβείτε ποτέ τις λέξεις με τις πωλήσεις. Δίνει την αύρα ενός spam.
 • Προσπαθήστε να ρωτήσετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις
 • Κρατήστε τον τίτλο σύντομο. Περίπου το ήμισυ της κυκλοφορίας θα προέρχεται από το κινητό.
 • Κάντε τον αναγνώστη περίεργο για την προσφορά
 • Κάντε τις επικεφαλίδες πιο ελκυστικές μέσω των emoji και των συμβόλων

.

6. Δημιουργία πολλαπλών εκδόσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αυτό δεν είναι το ίδιο με την εξατομίκευση. Η ιδέα είναι να ταξινομήσετε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια δέσμη μικρών ενοτήτων που βασίζονται σε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας, όπως η ηλικία, το φύλο και η τοποθεσία. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα με την τροφοδοσία σε, για παράδειγμα, την ώρα κατά την οποία τα λαμβάνουν. Επιπλέον, μπορεί να αναπτυχθεί διαφορετική έκδοση του ίδιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει των διαφορετικών αγοραστικών συνηθειών διαφόρων ηλικιακών ομάδων.

Μια τέτοια κατάτμηση θα κάνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα πιο εξατομικευμένο, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα των συσσωρευμένων και μετατραπομένων οδηγών . Το μόνο που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε είναι ότι το περιεχόμενο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλο για τους αναγνώστες σας.

Πηγή εικόνας

7. Βελτιώστε τα CTA σας

Δεν έχει νόημα να σχεδιάζετε την καμπάνια σας με άψογη ακρίβεια, μόνο για να συμπεριλάβετε το CTA με τέτοιο τρόπο ώστε οι αναγνώστες σας να μην το βρίσκουν καν. Ταυτόχρονα, κάνοντας το CTA μεγάλο και φανταστικό δεν λειτουργεί, καθώς αισθάνεται ενοχλητικό και ανεπιθύμητο.

Πρέπει να χτυπήσετε ένα γλυκό σημείο εδώ και αυτό είναι δυνατό μόνο όταν A / B δοκιμή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το καλύτερο στοίχημα είναι να καταλήξουμε σε μια ιδέα 5-10 τύπων CTA και να τα δοκιμάσουμε με ένα δείγμα της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να καθορίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Image Source

Συμπέρασμα

Η προώθηση ηλεκτρονικού μάρκετινγκ παραμένει ως μία από τις καλύτερες μεθόδους. προσγειώνονται νέοι πελάτες. Μπορεί να αλλάξει τη φόρμα της από καιρό σε καιρό, αλλά η βασική ιδέα παραμένει η ίδια - να μπείτε στα εισερχόμενα των προοπτικών και να τα πείσετε να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία / το προϊόν σας. Ό, τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει στις ανάγκες των πελατών σας.

Η παροχή γνήσιας αξίας μέσω του περιεχομένου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα σας προσγειώσει μόνο σε νέους πελάτες, αλλά θα σας φέρει και πάλι τις δραστηριότητές σας, αφού οι πελάτες σας γνωρίζουν πώς να διαφοροποιούν τα άδεια σκάφη από τα ταλαντούχα πακέτα.

April 7, 2018