Back to Question Center
0

Η τιμή Bitcoin πέφτει 40% χαμηλότερα - χάνοντας περισσότερο από την αξία της

1 answers:

Η τιμή Bitcoin μειώθηκε σε περίπου 8.000 δολάρια τις τελευταίες ημέρες, αφού σχεδόν έπληξε 10.000 δολάρια τον περασμένο μήνα και αυξήθηκε πάνω από 1.850% από το 2015. Όλα αυτά δείχνουν πόσο ευμετάβλητο είναι το νόμισμα, - gemelos camisa plata.

Η τιμή Bitcoin παρουσίασε έντονη υποστήριξη κατά τους τελευταίους μήνες, αλλά μια ξαφνική πτώση θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή. Καθώς η κρυπτογράφηση έπεσε από μια τιμή λίγο κάτω από 1.000 δολάρια τον Ιανουάριο μέχρι τα $ 20.000 το Δεκέμβριο, αισθάνεται ότι οι καλές εποχές θα μπορούσαν να συνεχιστούν και στο νέο έτος. Αν όμως οι άνθρωποι αρχίσουν να πανικοβάλλονται, θα ήταν δύσκολο να βγάλουν τα χρήματα εγκαίρως.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, όλα τα είδη των εθνικών νομισμάτων, όπως τα δολάρια ΗΠΑ, το ευρώ, το ιαπωνικό γεν είναι τα πραγματικά ποσά / νομίσματα διαφόρων χωρών. Έτσι, γενικά, το Bitcoin είναι τα πρώτα χρήματα που δεν ελέγχονται από οποιαδήποτε κεντρική οντότητα, χώρα, κυβέρνηση ή πρόσωπο.

Η κατανόηση των λειτουργιών του Bitcoin

Το Bitcoin έχει πολλές χρήσεις και λειτουργίες.

  • Δίκτυο πληρωμών - Bitcoin ως νόμισμα
  • .
  • Exchange Rate - Bitcoin ως μέσο αγοράς και εμπορεύματα (. 2)

Πώς λειτουργεί το δίκτυο πληρωμών Bitcoin;

. σε συνεχή βάση και όλο το εικοσιτετράωρο. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, κατά μέσο όρο 62.000 συναλλαγές Bitcoin διεξάγονται καθημερινά με μέσο όγκο 50 εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα.

Φυσικά, οι συναλλαγές μέσω του δικτύου Bitcoin δεν επηρεάζουν άμεσα την τιμή της Bitcoin στην αγορά. Με την έννοια ότι ένα ενεργό δίκτυο Bitcoin αντικατοπτρίζει ένα υγιές πρωτόκολλο που απολαμβάνει άφθονη χρήση και ζήτηση, υπάρχει έμμεση επιρροή. Μόνο όπου τα bitcoins αλληλεπιδρούν με άλλα νομίσματα - σε ανταλλαγές - υπάρχει άμεση επίπτωση στην τιμή του Bitcoin.

Κατανόηση της αγοράς Bitcoin

Κάθε συναλλαγή ανταλλαγής bitcoin που περιλαμβάνει την αγορά bitcoin μέσω άλλου νομίσματος. fiat ή cryptocurrency, έχει ως αποτέλεσμα να ωθεί την τιμή bitcoin προς τα πάνω. Επειδή τα bitcoins αλλάζουν τα χέρια - από το πορτοφόλι της ανταλλαγής στο πορτοφόλι του αγοραστή. υπάρχει συνοδευτική συναλλαγή δικτύου Bitcoin.

Εντούτοις,. είναι η συναλλαγή ανταλλαγής που μετράει προς την κατεύθυνση της αύξησης της συναλλαγματικής ισοτιμίας Bitcoin. Οι τακτικές αγορές γίνονται καθημερινά για διάφορους σκοπούς και συνήθως αυξάνονται προς το τέλος του μήνα μέσω:

  • Αμοιβές της εταιρείας
  • . αναπλήρωση
  • Αγορές αγοράς και αγοράς
  • Τυχαίες αγορές προοριζόμενες για πληρωμή εμπόρων
  • . Αγορές που προορίζονται για μετάδοση

Κατανόηση της πώλησης Bitcoin

. bitcoin, i. μι. η ανταλλαγή για fiat ή άλλο cryptocurrency προκαλεί ένα downtick στην τιμή του Bitcoin.

Για παράδειγμα;. κάποιος που εργάζεται στις ΗΠΑ και πληρώνει σε δολάρια ΗΠΑ, θέλει να στείλει χρήματα στην οικογένειά τους στη Ζάμπια. Αντί να χρησιμοποιούν τη λαμπρή Western Union, επιλέγουν το δίκτυο πληρωμών Bitcoin. Δεν υπάρχουν ουρές, δεν υπάρχουν φόρμες για να συμπληρώσετε, δεν υπάρχουν παροιμιώδη γάντια από καουτσούκ και καμία αμοιβή αποζημίωσης. Αγοράζουν το bitcoin μέσω ανταλλαγής που προσφέρει BTC / USD, στέλνει τα bitcoins στη διεύθυνση Bitcoin ενός συγγενή και 30 λεπτά αργότερα ο συγγενής στη Ζάμπια εξαγοράζει το bitcoin για το Kwacha μέσω μιας τοπικής αγοράς που προσφέρει το BTC / ZMK. Κανονισμοί και πολιτικές διαφορές διαφόρων κυβερνήσεων

Κάθε φορά που διάφορες κυβερνήσεις τυχαίνουν να δημοσιεύουν επίσημες δηλώσεις σχετικά με τη ρύθμιση των ψηφιακών νομισμάτων , η τιμή Bitcoin επηρεάζεται κανονικά. Ακόμη και αν οι ενέργειες της κυβέρνησης αυτής δεν σχετίζονται άμεσα με τα εικονικά νομίσματα, η επίπτωση θα εξακολουθήσει να γίνεται αισθητή.

Υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού που μπορεί να προκύψει από την τραπεζική κρίση στην Κύπρο, όπου η κυβέρνηση κατέσχεσε κεφάλαια. Ως εκ τούτου;. αυτό οδήγησε σε συζητήσεις σχετικά με το αν η Κύπρος πρέπει να υιοθετήσει το Bitcoins ως νέο νόμισμα. Οποτεδήποτε υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση bitcoins, οι τιμές τους αλλάζουν δραστικά. Ωστόσο, λόγω της ανωνυμίας των συναλλαγών bitcoin, οι περισσότερες κυβερνήσεις προτείνουν ορισμένους κανόνες για την εξάλειψη αυτής της ανωνυμίας.

2. Η προσφορά και η ζήτηση Bitcoin

Η τιμή Bitcoin εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη ζήτηση και την προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι η υψηλή ζήτηση και η χαμηλή προσφορά οδηγούν συχνά σε αύξηση της τιμής. Σημειώστε ότι οι bitcoins έχουν ελεγχόμενη τροφοδοσία, οπότε ο συνολικός αριθμός των bitcoins στην κυκλοφορία δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει τα 23 εκατομμύρια. Λόγω της περιορισμένης προσφοράς, υπάρχουν οι εικασίες ότι η τιμή bitcoin θα συνεχίσει να αυξάνεται με το χρόνο.

. 14) 3.

Δεδομένου ότι τα bitcoins δεν είναι ευρέως αποδεκτά ως μέσο συναλλαγών ή πληρωμής, οι επιχειρήσεις διστάζουν να τις αποδεχθούν. Επειδή τα περισσότερα πράγματα πρέπει να πληρώνονται στα αντίστοιχα νομίσματα, πολλές επιχειρήσεις συχνά πωλούν μεγάλες ποσότητες bitcoins έτσι ώστε να πληρώσουν για τις επιχειρηματικές τους δαπάνες.

Ως εκ τούτου?. αυτός είναι ένας άλλος πρωταρχικός λόγος για την αξία και την τιμή του Bitcoin παραμένει σε καταθλιπτική κατάσταση. Με βάση τον αριθμό των bitcoins και τον αριθμό των εταιρειών που τα πωλούν ανά πάσα στιγμή, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια πανικού πώλησης, η οποία θα μπορούσε να είναι ο πρωταρχικός λόγος συντριβής της τιμής του bitcoin.

4.

Αυτός είναι άλλος σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την τιμή bitcoin. Για παράδειγμα, οι έμποροι μπορούν μερικές φορές να αγοράσουν τεράστιες ποσότητες bitcoins από την αγορά, ώστε να καταστήσουν την τιμή να εμφανίζεται σαν να αυξάνεται πριν να τα βγάλετε πίσω στην αγορά, κάνοντας έτσι ανήκουστα κέρδη από την ίδια.

Τα μέσα μπορούν επίσης να επηρεάσουν σημαντικά την τιμή του bitcoin. Η διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής, ενώ τα αρνητικά νέα μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της τιμής.

5. Επίδραση των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Τα μέσα ενημέρωσης μπορούν επίσης να επηρεάσουν σημαντικά την τιμή bitcoin. Η διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής, ενώ τα αρνητικά νέα μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της τιμής.

Για παράδειγμα, οι ειδήσεις σχετικά με την πτώχευση ή τα ατυχήματα σε δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες που σχετίζονται με το bitcoin μπορούν να προκαλέσουν πανικό και διαταραχή στους χρήστες bitcoin,.

April 7, 2018