Back to Question Center
0

Top 5 λόγοι για να μετεγκαταστήσετε τη μισθοδοσία σας στο σύννεφο

1 answers:
SaaS Payroll είναι μια τέλεια λύση για επιχειρήσεις που αναζητούν αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένη ακρίβεια. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα μισθοδοσίας το οποίο επιτρέπει στις εταιρείες να χρησιμοποιούν λογισμικό σχετικό με τις μισθοδοσίες στο διαδίκτυο ή μέσω του cloud. Παρέχει στις ΜΜΕ τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τις μισθοδοτικές τους πληροφορίες χωρίς εξωτερική υποστήριξη και πρόσθετες απαιτήσεις για ανθρώπινο δυναμικό μέσω ασφαλούς δικτυακής πρόσβασης σε ασφαλές δικτυακό τόπο. Τα δεδομένα μισθοδοσίας μπορούν να μεταφορτωθούν και να επεξεργαστούν άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει από οπουδήποτε και τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και χωρίς λάθη.

Υπάρχουν πολλοί εταιρικοί σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες μισθοδοσίας στην αγορά που παρέχουν υπηρεσίες επεξεργασίας μισθοδοσίας κορυφαίας κατηγορίας στις ΜΜΕ - gululu. Οι εταιρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες μισθοδοσίας είναι ενημερωμένες με την τελευταία νομοθετική συμμόρφωση και ενημερώνονται τακτικά καθώς και όταν υπάρχει αλλαγή στο σύστημα. Αυτή η επιχειρηματική λύση μισθοδοσίας των επιχειρήσεων εξασφαλίζει τη διαχείριση της επεξεργασίας μισθοδοσίας τους έτσι ώστε η διοίκηση να μπορεί να επικεντρωθεί στις βασικές δραστηριότητές της αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα.

Η μισθοδοσία με βάση το σύννεφο γίνεται ολοένα και περισσότερο η πιο περιζήτητη λύση για τις μικρές επιχειρήσεις , με πολλές εταιρείες να μετακινούν τις λύσεις μισθοδοσίας τους σε σύννεφα. Πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις γνωρίζουν τα διάφορα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του συστήματος μισθοδοσίας με βάση το σύννεφο πάνω από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Οι λύσεις μισθοδοσίας που βασίζονται σε σύννεφο δίνουν τη δυνατότητα στη διοίκηση να μειώσει το κόστος και να μειώσει κάθε μήνα ένα τεράστιο κομμάτι επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Προσφέρουν συνέπεια και ακρίβεια στον υπολογισμό και την αξιοπιστία στις πράξεις μισθοδοσίας. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς αυτοματοποιημένη και απαιτεί αμελητέα ανθρώπινη παρέμβαση στην επεξεργασία.

Η ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων ανοίγει το δρόμο για την απουσία σφαλμάτων και τον ελαχιστοποιημένο κίνδυνο φορολογικών κυρώσεων. Το εργαλείο ανάλυσης δεδομένων βοηθά επίσης στην υποβολή αναφορών χωρίς λάθη και στη γραφική ανάλυση των δεδομένων που καθιστά ευκολότερη την κατανόηση και εξαγωγή συμπερασμάτων. Η ευελιξία και η δυνατότητα κλιμάκωσης που προσφέρουν είναι πρόσθετα οφέλη που καθιστούν αυτή λύση μισθοδοσίας για μικρές επιχειρήσεις πιο προσοδοφόρα από ό, τι οι εσωτερικοί συνεργάτες της.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από υπηρεσίες μισθοδοσίας με βάση το σύννεφο . Μερικά από τα πιο δημοφιλή μεταξύ τους είναι:

1. Κόστος κοπής:

Αυτό είναι το πρώτο και κύριο όφελος της μετεγκατάστασης μισθοδοσίας στο σύννεφο. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις υλικού και τα μπαλώματα τα οποία αποδεικνύονται δαπανηρά στις παραδοσιακές διαδικασίες μισθοδοσίας. Το κόστος που συνεπάγεται η αγορά και η εγκατάσταση διακομιστών, δρομολογητών και διαφόρων άλλων συσκευών μαζί με το λογισμικό που εμπλέκεται στον υπολογισμό και την επεξεργασία μισθοδοσίας μπορεί να αποφευχθεί. Εκτός από αυτά, η τακτική αναβάθμιση και εγκατάσταση των μπαλωμάτων μπορεί να αποφευχθεί απλά με τη μετάβαση σε SaaS Payroll.

Με το ηλεκτρονικό σύστημα μισθοδοσίας , μπορεί κανείς να αναμένει μείωση του λειτουργικού κόστους, η οποία περιλαμβάνει επίσης την ανθρώπινη δύναμη, εξοπλισμό και συντήρηση και ασφάλεια.

2. Προσβασιμότητα:

Μία από τις σημαντικότερες ανάγκες της σημερινής επιχειρηματικής οργάνωσης είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα από οπουδήποτε. Το σύστημα μισθοδοσίας on-premise δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα ευελιξίας στη διοίκηση. Αυτό θα σήμαινε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει ουσιαστικά να χρησιμοποιούν αυτό το συγκεκριμένο σύστημα το οποίο έχει εγκαταστήσει το συγκεκριμένο λογισμικό μισθοδοσίας, μειώνοντας έτσι την παραγωγικότητα. Με το σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο αυτό το πρόβλημα επιλύεται και οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού ή μιας εφαρμογής από οπουδήποτε.

Με τον αυξημένο αριθμό εταιρειών που παρέχουν εργασία από επιλογές στο σπίτι και απομακρυσμένες επιλογές εργασίας στους υπαλλήλους της, οι επιλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Αυτή η διαδικασία καθιστά την ασφάλεια των δεδομένων απλούστερη και λιγότερο περίπλοκη.

3. Ασφαλής αποθήκευση δεδομένων:

Σύστημα μισθοδοσίας με βάση το σύννεφο μειώνει το βάρος των συχνών μη αυτόματων εφεδρικών εργασιών και των ελέγχων ασφαλείας που απαιτούνται στο παραδοσιακό σύστημα μισθοδοσίας στο σπίτι. Συχνά, η διαχείριση αποθηκεύει τεράστιους όγκους δεδομένων προσωπικού και μισθωμένων εγγράφων στους διακομιστές της για τους οποίους υπάρχει κίνδυνος να χαθεί κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος και αδυναμιών διακομιστών. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι οργανώσεις έχουν χάσει ένα τεράστιο κομμάτι δεδομένων που είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια απώλεια χρόνου και πόρων τόσο στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όσο και στην αποκατάσταση των δεδομένων.

Το σύστημα SaaS Payroll διαθέτει ένα πολύπλοκο σύστημα αποκατάστασης καταστροφών, το οποίο εξασφαλίζει τα δεδομένα και εξασφαλίζει ταχεία ανάκαμψη με πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

4. Ασφάλεια δεδομένων

Το ηλεκτρονικό σύστημα μισθοδοσίας εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια και προστασία των ευαίσθητων δεδομένων μισθοδοσίας. Πολλές φορές, μια οργάνωση απαιτεί πρόσθετες παραμέτρους ασφαλείας και στοιχεία ελέγχου πρόσβασης για να ελέγχει το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων. Πρέπει να διαχειρίζονται ένα δωμάτιο διακομιστή με έλεγχο του κλίματος και ελέγχους υψηλής ασφάλειας σε αυτό. Αυτές είναι πρόσθετες εργασίες συντήρησης και τακτικοί έλεγχοι για να αποφευχθεί κάθε είδους παραβίαση της ιδιωτικής ζωής ή της ασφάλειας. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πρόσθετη άντληση και ενοικίαση. Για μια ΜΜΕ, το επιπλέον εργατικό δυναμικό σημαίνει μεγαλύτερο κόστος για την εταιρεία, το οποίο μπορεί να αποφευχθεί μετακινώντας το μισθό του σε σύννεφο. Υπάρχει επιπλέον ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων τείχη προστασίας, κρυπτογράφηση δεδομένων, έλεγχος ταυτότητας ασφαλείας και υποστήριξη κατά των ιών, όλα με αυτόματες ενημερώσεις και απαραίτητες διαβαθμίσεις για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια των δεδομένων.

. Αυτοματοποίηση Λογιστικής:

Για πολλούς οργανισμούς η λογιστική διαχείριση και η διαχείριση των ταμειακών ροών αποτελεί πρόσθετη επιβάρυνση για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Για τέτοιες εταιρείες, οι εταιρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες μισθοδοσίας είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Αυτές οι λύσεις επεξεργασίας μισθοδοσίας που βασίζονται σε σύννεφο αυτοματοποιούν τις λειτουργίες μισθοδοσίας, όπως διαχείριση αδειών δεδομένων, διαχείριση εκπτώσεων, φοροαπαλλαγές και καταθέσεις, εκτύπωση και αποστολή μισθολογίων κ.λπ. των οργανώσεων όπως το Ανθρώπινο Δυναμικό, οι Πωλήσεις και οι Επιχειρήσεις μπορούν να μεταφορτωθούν απλά στο σύννεφο και να έχουν πρόσβαση χωρίς καμία ταλαιπωρία. Θα θέσει τέρμα στην έντονη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο ανθρώπινων λαθών.

Υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα της χρήσης υπηρεσιών μισθοδοσίας με βάση το cloud. Ένα τέτοιο όφελος είναι η επεκτασιμότητα του. Για μια ΜΜΕ στη φάση ανάπτυξης, αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και κρίσιμος για την ανάπτυξή του. Ο πάροχος της υπηρεσίας επεξεργασίας μισθοδοσίας μπορεί να προσφέρει περισσότερη υποστήριξη διακομιστή και μεγαλύτερο εύρος ζώνης για να υποστηρίξει κάθε ξαφνική ανάπτυξη στην οργάνωση, τόσο σε προσωρινή όσο και σε μόνιμη βάση.

Η αμοιβή ανά επιλογή κλίμακας είναι ένα άλλο όφελος που είναι επωφελές για μια αναπτυσσόμενη εταιρεία. Σε αντίθεση με την εσωτερική μισθοδοτική διαδικασία, στην οποία πρέπει κανείς να πληρώσει για το σύνολο του πακέτου λογισμικού και την υποστήριξη υλικού που απαιτείται για την εγκατάστασή τους, σε μια υπηρεσία μισθοδοσίας με βάση το σύννεφο , . να προσαρμόσει τις προσφορές του σύμφωνα με τις ανάγκες της και μπορεί να αυξηθεί όσο αυξάνεται η ζήτηση. Η εταιρεία πρέπει να πληρώσει μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί και όχι για το σύνολο του πακέτου. Αυτό μειώνει το κόστος και εξασφαλίζει εξοικονόμηση.

Η Saas Payroll Solutions είναι μια ανόητη λύση για τις ανάγκες επεξεργασίας μισθοδοσίας των επιχειρήσεων και αξίζει να επενδύσουν σίγουρα. φορτίο εργασίας στο μισό και αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητα της εταιρείας. Η διοίκηση πρέπει να κάνει μια εις βάθος μελέτη του είδους της υποστήριξης μισθοδοσίας που απαιτεί και του προϋπολογισμού που μπορεί να διατεθεί εξετάζοντας τους καλύτερους σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες μισθοδοσίας για την καλύτερη ανάλυση της επιλογής. το καλύτερο για αυτό.

Top 5 Reasons To Migrate Your Payroll To Cloud

Πηγή εικόνας . )

April 7, 2018