Back to Question Center
0

Κορυφαίες βιομηχανίες και τομείς μικρών επιχειρήσεων με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης

1 answers:
.
.
. Top Industries Small Business Sectors High Growth Potential

Τέλος!. Μπορούμε τελικά να μιλήσουμε για την οικονομία με κάποια αισιοδοξία; - apple computer repair san jose. Έχουμε προφανώς στρέψει τη γωνία και Η USA Today αναφέρει ότι η ανάπτυξη αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Το 2014, η οικονομία αναμένεται να αυξηθεί κατά 2,7%. για το 2015, η πρόβλεψη για άλλα 3,2%.

Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι κάθε πόλη, κράτος, βιομηχανία ή επιχείρηση να ανακάμπτει με τον ίδιο ρυθμό. Μερικοί έχουν έρθει πίσω, ενώ για άλλους, η ανάπτυξη έρχεται σταδιακά. Για ακόμα άλλους, ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.

Στο τέλος του 2013, Forbes. com ρίχτηκε μια ματιά στις βιομηχανίες που πρέπει να παρακολουθούμε το 2014 και τόνισε τα 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενα πεδία. Ένα από τα πιο συναρπαστικά σημεία: ".. όταν μια βιομηχανία ευνοεί, οι ξένοι συχνά βρίσκουν έναν τρόπο να αξιοποιήσουν αυτή την επιτυχία. "Αυτό είναι σπουδαία νέα: Όταν η βιομηχανία αναπτύσσεται, μπορεί να δημιουργήσει νέους προμηθευτές, διανομείς ή παρόχους υπηρεσιών και ακόμη και νέους ανταγωνιστές. Έτσι η επιτυχία και η ανάπτυξη μπορούν να εξαπλωθούν εκθετικά.

Η εταιρεία χρηματοοικονομικών πληροφοριών Sageworks προέβη σε ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων των ιδιωτικών εταιρειών προκειμένου να εντοπίσει τις βιομηχανίες που αναπτύσσονται ταχύτερα από τους τελευταίους 12 μήνες. Στην πραγματικότητα, βρήκαν δραματικά υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ των ηγετών, μερικοί από τους οποίους έχουν κάνει τον κατάλογο σε προηγούμενα χρόνια, και άλλοι που είναι νέοι και απροσδόκητοι. Ενώ η μελέτη Sageworks βασίστηκε σε προηγούμενες επιδόσεις, η Forbes αναφέρει ότι εξακολουθεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης των πωλήσεων τα επόμενα χρόνια.

Η προφανής ερώτηση για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή εκείνους που σκέφτονται να ξεκινήσουν μια εκκίνηση: Πώς μπορώ να χωρέσω σε αυτή την εικόνα;. Εάν είστε πάροχος υπηρεσιών, για παράδειγμα, μπορείτε να ειδικεύεστε σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία;. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες πάντοτε συμβούλευαν να εξετάζουν τις τάσεις με προσοχή. Ένα καλό παράδειγμα: Βιομηχανία , που βοήθησε στην ενίσχυση της ανάκαμψης, αλλά από τότε επιβραδύνθηκε. Και το πιστεύετε ή όχι, παρόλο που μια βιομηχανία παρουσιάζει ισχυρή αύξηση των πωλήσεων, μπορεί να μην είναι ακόμα κερδοφόρα. Κάντε το σπίτι σας!

Ο πίνακας Sageworks στο άρθρο Forbes περιλαμβάνει τις βιομηχανίες με την υψηλότερη ανάπτυξη, μαζί με τους κώδικες NAICS και τα ποσοστά ανάπτυξης τους τελευταίους 12 μήνες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για να δείτε τις λεπτομέρειες. Αλλά έχουμε περιγράψει σύντομες περιγραφές εδώ:


.
  • Δραστηριότητες ορυχείων / υποστήριξης
  • .

.
  • Ελαιουργία και σιτηρά
  • .

.
  • Παραγωγή ποτών
  • .

.
  • Κατασκευή μηχανημάτων γεωργίας, κατασκευών και εξορυκτικών βιομηχανιών
  • .

.
  • Άλλη καλλιέργεια
  • .

.
  • Συστήματα πληροφορικής - σχεδιασμός και συναφείς υπηρεσίες
  • .

.
  • Μεσιτικά γραφεία και μεσίτες
  • .

.
  • Χημικά και συναφή προϊόντα (έμποροι χονδρεμπόρων / διανομείς)
  • .

.
  • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και οικιακής χρήσης - επισκευή και συντήρηση
  • .

.
  • Υπηρεσίες απασχόλησης
  • .
Οι κλάδοι μικρών επιχειρήσεων με την υψηλότερη ανάπτυξη αντικατοπτρίζουν γενικά τις βιομηχανίες υψηλής ανάπτυξης;. Κοντά στο τέλος του περασμένου έτους, επιχειρηματίας. com διερεύνησε τους 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς μικρών επιχειρήσεων. Εξετάστηκε επίσης κάποια ανάλυση Sageworks, αλλά αυτή τη φορά, από εταιρείες με ετήσια έσοδα κάτω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων. (Τα στοιχεία αυτά αναφέρθηκαν στο τέλος του 2013, οπότε δεν είναι πιθανό να έχουμε δει από τότε τεράστιες αλλαγές.)

Η Sageworks διαπίστωσε ότι τέσσερις από τους 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του 2013 σχετίζονταν με τη στέγαση. Οι εργολάβοι του κτιρίου και οι αντιπρόσωποι των κτηματομεσιτικών γραφείων σημείωσαν αύξηση πωλήσεων σχεδόν 15% πέρυσι, ακολουθούμενη από αρχιτεκτονικές και μηχανικές υπηρεσίες (14,2%) και εξωτερικούς εργολάβους (10.

Ακολουθεί ο κατάλογος των ταχέως αναπτυσσόμενων τομέων μικρών επιχειρήσεων. Παρατηρήστε ότι υπάρχουν κάποιες κοινές βιομηχανίες με τον κατάλογο βιομηχανιών υψηλής ανάπτυξης.

.
  1. Ελαιούχοι σπόροι και κτηνοτροφία
  2. .

.
  1. Εργολάβοι τελικής επεξεργασίας
  2. .

.
  1. Μεσιτικά γραφεία και μεσίτες
  2. .

.
  1. Αρχιτεκτονικά, μηχανικά και συναφή υπηρεσίες
  2. .

.
  1. Συμβουλευτικές υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα επιστήμης και τεχνολογίας
  2. .

.
  1. Σχεδιασμός συστημάτων υπολογιστών και συναφείς υπηρεσίες
  2. .

.
  1. Άλλα προϊόντα μεταποίησης μεταλλικών προϊόντων
  2. .

.
  1. Κατασκευή συστήματος
  2. .

.
  1. Εξειδικευμένα καταστήματα τροφίμων
  2. .

.
  1. Εργολάβοι εξωτερικού χώρου, δομών και κατασκευών
  2. .Η εικόνα προσφέρθηκε από jscreationzs / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια άμεση πηγή χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
April 7, 2018