Back to Question Center
0

Ακόμη Υπολογισμός Χρόνου &

1 answers:

Η μισθοδοσία στο σύννεφο είναι εξοπλισμένη με χρόνο & amp;. η παρακολούθηση παρακολούθησης δεν απαιτεί πολύ ανθρώπινη αλληλεπίδραση, καθώς λειτουργούν στο παρασκήνιο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα λογισμικά παρακολούθησης χρόνου και παρακολούθησης που βασίζονται σε σύννεφα έχουν άλλα οφέλη.

Η παρακολούθηση χρόνου και παρουσίας είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Τα ακριβή δεδομένα είναι κρίσιμα για την ταχεία διεκπεραίωση της μισθοδοσίας και εγγυώνται την επιβολή πολιτικών και κανονισμών - melhores hospedagem de sites. Αν η επιχείρησή σας εξακολουθεί να παρακολουθεί το χρόνο και τη συμμετοχή χειροκίνητα, τότε πιθανότατα έχετε ήδη συνειδητοποιήσει την αναποτελεσματικότητα και την ανακρίβεια του.

Ίσως αναρωτήσατε γιατί πρέπει να εξετάσετε μια μηνιαία λύση παρακολούθησης χρόνου συνδρομής αντί του αγορασμένου / εγκατεστημένου λογισμικού παρακολούθησης και χρόνου. Το χαρακτηριστικό χρόνου και παρουσίας της μισθοδοσίας στο σύννεφο προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα για πολλές επιχειρήσεις.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ορισμένα από τα οφέλη της μισθοδοσίας στο χρόνο σύννεφων & amp;.

1. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τεράστιους πόρους πληροφορικής

Η μετάβαση στη μισθοδοσία σε εφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για την εγκατάσταση λογισμικού, τη διαμόρφωση υλικού ή τη συντήρηση ενός συστήματος.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Το λογισμικό διαχείρισης εργατικού δυναμικού που βασίζεται σε σύννεφα λειτουργεί σε ένα διακομιστή τρίτου μέρους, οπότε δεν χρειάζεστε έναν ειδικό IT πόρο για τη λειτουργία του συστήματος. Η υποστήριξη είναι απλώς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια κλήση μακριά.

2. Μπορείτε να κάνετε αναβαθμίσεις αμέσως

Όταν αγοράζετε λογισμικό που δεν βασίζεται σε σύννεφο, προσφέρεται μόνο η παρούσα έκδοση. Όταν εκδοθεί αναβάθμιση, ο προμηθευτής μπορεί να σας ζητήσει να πληρώσετε επιπλέον για να λάβετε την ενημερωμένη έκδοση και θα πρέπει να περάσετε τον έλεγχο χρόνου και να τον εγκαταστήσετε. Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της δυνατότητας εγκατάστασης της αναβάθμισης και της απελευθέρωσής της, πράγμα που σημαίνει ότι αφήνετε να λειτουργήσετε ένα παλιό σύστημα.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου και παρακολούθησης σε σύννεφα προσφέρει αυτόματες αναβαθμίσεις, οι οποίες εγκαθίστανται χωρίς πρόσθετο κόστος πέρα ​​από την εγγραφή.

3. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ώρα που βασίζεται σε σύννεφα και & amp;.

Οι επόπτες μπορούν να εγκρίνουν φύλλα χρόνου, οι υπάλληλοι μπορούν να εισέλθουν και να απομακρυνθούν, και το προσωπικό μισθοδοσίας μπορεί να εξάγει δεδομένα στο σύστημα διαχείρισης μισθοδοσίας οπουδήποτε έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ορισμένα συστήματα χρόνου και παρακολούθησης που βασίζονται στο σύννεφο προσφέρουν επίσης επιλογές συλλογής δεδομένων για τον εντοπισμό του χρόνου των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των βιομετρικών ρολογιών, των εφαρμογών για κινητά και των επιλογών τηλεφωνίας.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Αυτές οι επιλογές καθιστούν το χρόνο που βασίζεται στο σύννεφο και τα συστήματα παρακολούθησης τέλειες για εταιρείες με απομακρυσμένους ή διανεμημένους εργαζομένους.

4.

Όταν αγοράζετε λογισμικό που δεν βασίζεται σε σύννεφα, πρέπει να είστε βέβαιος να αγοράσετε αρκετή χωρητικότητα για να χειριστείτε τη ζήτηση αιχμής των εργαζομένων. Χρησιμοποιώντας χειρόγραφα φύλλα χρόνου, το εγχειρίδιο φόρτου εργασίας μπορεί να ξεπεράσει τον έλεγχο αν το εργατικό δυναμικό σας επεκταθεί. Με τη μισθοδοσία στο χρόνο σύννεφων και το λογισμικό παρακολούθησης, πληρώνετε μόνο για τη χωρητικότητα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εποχή εκείνη.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Μπορείτε να κλιμακώσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με την ανάγκη αυτού του χρονικού πλαισίου. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εταιρείες που έχουν κυμαινόμενο ή εποχικό εργατικό δυναμικό.

5. Η εταιρεία σας έχει διαφανή διαδικασία τώρα

Η κατοχή ενός αυτοματοποιημένου και βασισμένου σε σύννεφο λογισμικού παρακολούθησης χρόνου και παρακολούθησης επιτρέπει έναν πιο διαφανή χώρο εργασίας. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο ίδιο σύστημα, καθιστώντας το ορατό σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Οι υπάλληλοι μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να δουν τα χρονοδιαγράμματα τους, να δουν πόσες ώρες έχουν εργαστεί εκείνη την εβδομάδα, να ζητήσουν ελεύθερο χρόνο κλπ. εποπτών, δεν χρειάζεται να καθίσουν και να περιμένουν τις αναφορές να γνωρίζουν ποιος εργάστηκε εκείνη την εβδομάδα και πόσες ώρες έχουν εργαστεί. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα μπορούν να βλέπουν τις αναφορές όποτε θέλουν, όπου κι αν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

6. Όταν πηγαίνετε με μια λύση χρόνου παρακολούθησης και παρακολουθήσεως παρακολούθησης σε σύννεφο, δεν έχετε πλέον την ευθύνη για τη φύλαξη των δεδομένων σας.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Αντ 'αυτού, μεταβιβάζετε αυτή την ευθύνη σε τρίτο μέρος. Κατά την επιλογή του παροχέα σας, βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστα και ότι είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κανονικά, ο παροχέας σας θα διαθέτει τείχη προστασίας, προστασία από ιούς, κρυπτογράφηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων εκτός τοποθεσίας.

7. Παίρνετε καλύτερη παραγωγικότητα στην εργασία

Πείτε αντίο στη συλλογή καρτών χρόνου και στην εισαγωγή δεδομένων με μη αυτόματο τρόπο. Με το αυτοματοποιημένο λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο, το τμήμα ανθρωπίνων πόρων θα μπορεί να ξοδεύει το χρόνο να ολοκληρώσει άλλες εργασίες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το χρόνο και τη συμμετοχή. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις εταιρείες που παρακολουθούν το χρόνο και την παρακολούθηση χειρωνακτικά να ξοδεύουν ώρες μισθοδοσίας στο τέλος κάθε περιόδου πληρωμής. Είτε πρόκειται για ένα μόνο άτομο είτε για πολλαπλούς, στο τέλος της ημέρας ο χρόνος αυξάνεται σε πολλές ώρες παραγωγικότητας με άμεση δαπάνη.

Still Calculating Time & Attendance? Go Paperless With Payroll On Cloud

Η αυτοματοποιημένη ώρα και η παρακολούθηση της μισθοδοσίας σας στο λογισμικό cloud εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα είναι ηλεκτρονικά, γεγονός που διευκολύνει την αυτόματη μεταφορά των δεδομένων στο λογισμικό μισθοδοσίας. Τα περισσότερα αυτοματοποιημένα λογισμικά παρακολούθησης ενσωματώνονται με μισθοδοσία.

Li ked τι έχετε διαβάσει ???. Εάν εξετάζετε διαφορετική μισθοδοσία στις επιλογές σύννεφου, επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε υποβολή λογισμικού χωρίς υποχρέωση

. 3)

κύρια πηγή εικόνας

April 7, 2018