Back to Question Center
0

Top Outsourcing Υπηρεσίες Μισθοδοσίας - Επιλέξτε το σωστό για μισθοδοσία

1 answers:

Δεν είναι πιο ακριβό να πληρώσω κάποιον άλλο να κάνει τα καθήκοντα μισθοδοσίας μου;. Δεν είναι σίγουρα πιο ακριβό να μισθώσετε την επεξεργασία μισθοδοσίας σας. Όταν ένας επιχειρηματίας ρωτάει: "Πρέπει να αναθέσω την υπηρεσία μισθοδοσίας", απαιτεί συχνά μια μακρόχρονη ματιά σε πολλές διαφορετικές παραμέτρους προκειμένου να προσδιοριστεί η βέλτιστη πρακτική για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται επεξεργασία της μισθοδοσίας. Αν η εξωτερική ανάθεση της μισθοδοσίας της επιχείρησής σας είναι κάτι που σκέφτεστε, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε ποιος θα έπρεπε να αναθέσετε σε τρίτους την εργασία μισθοδοσίας;

Η μισθοδοσία είναι από καιρό μια από τις πιο εξωτερικές λειτουργίες. επιχειρηματικός κόσμος. Τώρα που οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν αυξήσει όλο και περισσότερο το μερίδιο αγοράς, οι εταιρείες μισθοδοσίας είχαν υιοθετήσει τις υπηρεσίες τους για να καλύψουν τις ανάγκες αυτών των μικρότερων πελατών - umzugsofferte zürich.

Τα αποτελέσματα ???. Σήμερα, οι ΜΜΕ διαθέτουν ευρύ φάσμα επιλογών μισθοδοσίας. Από τη μία πλευρά, οι επιχειρηματίες έχουν εσωτερικούς μισθούς επαγγελματίες για να κάνουν τη δουλειά?. από την άλλη, θα βρείτε μεγάλες υπηρεσίες μισθοδοσίας που είναι πρόθυμες να σας βοηθήσουν στο έργο μισθοδοσίας σας.

Χρειάζομαι ένα;

Πριν επενδύσετε σε outsourcing μισθοδοσίας, το πρώτο ερώτημα που πρέπει να κάνετε εσείς είναι αν χρειάζεστε ένα. Χωρίς καλή γνώση της λογιστικής και των νόμων, εξετάστε την εξωτερική ανάθεση μισθοδοσίας εργασίας.

Η διαχείριση μισθοδοσίας είναι κάτι παραπάνω από απλά εγγραφή πληρωμών. Η διαχείριση των καθηκόντων μισθοδοσίας περιλαμβάνει:

  • παρακράτηση φόρων εργαζομένων
  • Υποβολή τριμηνιαίων εκθέσεων
  • Πληρωμή παρακράτησης σε κυβερνητικές υπηρεσίες
  • .

Εάν αισθάνεστε ότι είστε εκτός των προαναφερθέντων στοιχείων, πρέπει να εξετάσετε μια εξωτερική βοήθεια.

Η εξωτερική ανάθεση της μισθοδοσίας θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και χρειάζεται περισσότερη σύγκριση των τιμών για να επιλέξετε τον σωστό πάροχο. Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι ΜΜΕ αναθέτουν την ανάθεση μισθοδοσίας:

  • Συμμόρφωση και ακρίβεια
  • . )
  • Οικονομικά αποδοτικά

Οφέλη της διατήρησης μισθοδοσίας στο σπίτι

Η πρόσληψη υπηρεσιών μισθοδοσίας outsourcing μπορεί να προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:. ) Είναι φθηνότερο: Όταν συγκρίνετε το εξωτερικό κόστος με ένα εσωτερικό κόστος μισθοδοσίας, μαζί με το χρόνο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δραστηριότητες, η εξωτερική ανάθεση μισθοδοσίας είναι πιθανότερο να σας εξοικονομήσει χρήματα,. θα χειριστεί όλα αυτά τα πράγματα για σένα.

Μειώνει τον φόρτο εργασίας: Η μισθοδοσία είναι χρονοβόρα ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Η παρακολούθηση των νέων προσλήψεων, των νόμων, των τερματισμών και άλλων νομικών διατυπώσεων μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Η μισθοδοσία outsourcing επιτρέπει στους εργοδότες να επικεντρωθούν στην κύρια δραστηριότητά τους.

Αποφεύγει τις κυρώσεις : Οι κυρώσεις για παραλείψεις, λάθη ή καθυστερημένες πληρωμές φόρων μισθοδοσίας μπορεί να είναι δαπανηρές. Ένας αξιόπιστος πάροχος μισθοδοσίας με εξωτερικούς συνεργάτες διαθέτει προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στη συνεχή ενημέρωση για όλες τις αλλαγές που διασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε σε συμμόρφωση.

Εξαλείφει τον πόνο μισθοδοσίας και την ανησυχία: Οι υπηρεσίες μισθοδοσίας outsourcing φροντίζουν για κάθε λεπτό λεπτομέρεια και με την εγγύηση της δωρεάν καταβολής μισθοδοσίας και φόρων και πληρωμών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξαλείψετε την ανησυχία που αντιμετωπίζετε πολλές φορές όταν πρόκειται να πληρώσετε τους υπαλλήλους και τους φόρους σωστά και εγκαίρως.

Για να έχετε τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών μισθοδοσίας outsourcing, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω πίνακα σύγκρισης:

(. 9) Εδώ είναι ο γύρος των καλύτερων επιλογών των παρόχων υπηρεσιών PAYROLL Outsourcing για την επιχείρησή σας:

Paysquare: Η Paysquare είναι ειδικός στον τομέα της outsourcing μισθοδοσίας. παρέχει τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ινδία. Με έδρα το Pune της Ινδίας, η Paysquare ενσωματώθηκε το 2000.

Topsource: Η Topsource παρέχει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο φάσμα μισθοδοσίας και άλλες συναφείς υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν: διαχείριση αδειών, παρακολούθηση παρακολούθησης, διαχείριση εγγράφων μισθοδοσίας, επενδύσεις και υπολογισμοί Κ - και πολλά άλλα. Με την εμπειρία μας στη Διαχείριση Μισθοδοσίας, ο οργανισμός σας μπορεί να κερδίσει με έγκαιρες αποδόσεις χωρίς λάθη. Allsec SmartPay: Η Allsec προσφέρει πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα της μισθοδοσίας για τη διαχείριση των πιο περίπλοκων μισθολογικών και φορολογικών σεναρίων, υποστηριζόμενων από τον αυτόχθονα και ισχυρό επεξεργαστή μισθοδοσίας Oracle - SmartPay ™. Αυτή η σουίτα λύσεων περιέχει όλα όσα θα χρειαζόταν ένας οργανισμός για να συνεχίσει αποτελεσματικά τις λειτουργίες του.

Εύκολη πηγή: Εύκολη πηγή έχει εσωτερική μισθοδοσία & amp;. Ομάδα διαχείρισης συμμόρφωσης με την τελευταία τεχνολογία & amp;. λογισμικό. Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη μισθοδοσίας, εσωτερικούς συμβούλους για τη συμμόρφωση με τους νόμους, επαγγελματίες λογιστών για να εξασφαλίσουν έναν ομαλό και χωρίς λάθη μηνιαίο κύκλο μισθοδοσίας. Η ομάδα μας Help Desk είναι διαθέσιμη on-line για οποιαδήποτε βοήθεια ή ερωτήσεις 24 * 7 * 365 με χρόνο απόκρισης ρεκόρ.

April 7, 2018