Back to Question Center
0

5 Συνιστώμενες εταιρείες προώθησης μάρκας στην Ινδία

1 answers:

Η προώθηση μάρκας είναι όπως κάθε άλλο μάρκετινγκ - όλοι πιστεύουν ότι είναι καλοί σε αυτό. Στην πραγματικότητα, φυσικά, πολύ λίγοι παίρνουν πραγματικά.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως συμβαίνει και με άλλες τεχνικές μάρκετινγκ, ο καθένας έχει διαφορετικό ορισμό σχετικά με το τι προωθούν το εμπορικό σήμα και τι αποτελεί το μεγάλο branding. Εδώ είναι ο ορισμός: Branding δημιουργεί και προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες που οι πελάτες θα πληρώσουν. Μεγάλη προώθηση μάρκας κάνει σταθερά καλύτερη από τον ανταγωνισμό - Ubiquiti mFi.

Με την εμφάνιση των tablets and smartphones, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες επωνυμίας έχουν γίνει πολύ πιο εύκολα από ό, τι παλιότερα. Οι εταιρίες επωνυμίας έχουν προσφύγει σε καινοτόμες τεχνικές για να κερδίσουν απεριόριστη ορατότητα μαζί με την κερδοφόρα δυναμική. Η επωνυμία έχει πλέον γίνει αναπόσπαστο μέρος των περισσοτέρων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των μικρών επιχειρήσεων της Ινδίας .

Πηγή εικόνας: adbot. in

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο καλή είναι η εταιρεία σας ;. Αν τους εμπιστεύεστε με την online παρουσία της επωνυμίας σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς χειρίζονται τις δικές τους. Είτε είστε μικροεπιχειρηματική επιχείρηση είτε είστε καθιερωμένος, δεν θα θέλατε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε μια αντιπροσωπεία εμπορικού σήματος που δεν σας δίνει τα αποτελέσματα.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο προϊόν / υπηρεσία υπάρχει ένας οργανισμός προώθησης εμπορικών σημάτων. Είτε η αντιπροσωπεία προώθησης εμπορικών σημάτων είναι μια ομάδα δωδεκάδων ανθρώπων ή 500, είτε ιδρύθηκε ως παραδοσιακό πρακτορείο προώθησης εμπορικών σημάτων ή μια ψηφιακή αντιπροσωπεία, κάθε δημιουργική ομάδα φέρνει. τη δική του αίσθηση και την αισθητική της δουλειάς της.

Εδώ είναι μια ματιά σε 5 διαδραστικές διαφημιστικές εταιρείες της Ινδίας πίσω από μερικές από τις καλύτερες εκστρατείες μάρκετινγκ . , η οποία προωθούσε ένα νέο προϊόν, μια τηλεοπτική εκπομπή, μια κοινότητα που έδωσε το έργο, την καινοτομία των ούλων και πολλά άλλα.

Γιατί είναι αυτές οι 5 διαφημιστικές καμπάνιες μάρκας καλύτερες όλων των εποχών;. Λόγω των επιπτώσεων που είχαν στην ανάπτυξη του εμπορικού σήματος και επειδή καταφέρνουν να χτυπήσουν κάποια παγκόσμια αλήθεια που μας επιτρέπει να θυμόμαστε αυτές τις εκστρατείες εδώ και χρόνια μετά την πρώτη τους έναρξη.

"Ως διαφημιζόμενος δεν πρέπει να χάσετε το χρόνο ή τα χρήματά σας για τίποτα", λέει η γερμανική στολή. "Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για άσκοπη διαφήμιση βάσει CPC ή CPM.

Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες εταιρείες προώθησης μάρκας στην Ινδία, που λέει "ναι" σε όλα,. Jotoor Σχέδια είναι αυτό που σας δίνει τις καλύτερες λύσεις επωνυμίας. Είναι ένας αναπτυξιακός εταίρος και η ανάπτυξη περιλαμβάνει προκλήσεις. Τα νέα έσοδα, οι νέοι πελάτες, οι νέες προκλήσεις, η αποτελεσματική μετατροπή, η σχολαστική εκτέλεση, η κλιμάκωση και η τεχνολογία είναι αυτά που φροντίζει η Jotoor Designs. Η εταιρεία πιστεύει ότι αν επιλέξετε ανάπτυξη ή επιλέξτε άλλη εταιρεία προώθησης εμπορικών σημάτων . Η Promozsquare είναι επαγγελματίας και μια από τις κορυφαίες εταιρίες προώθησης μάρκας στην Ινδία, προσφέροντας τις καλύτερες από τις καλύτερες λύσεις επωνυμίας στους πελάτες της Ινδίας.

. Έχει εμπιστοσύνη από τις μικρές επιχειρήσεις και τις καθιερωμένες, η Promozsquare έχει κερδίσει μια πολύτιμη φήμη βοηθώντας τις εταιρείες να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Ως ηγέτης στην προσφορά λύσεων επωνυμίας, η ειδικότητά της έγκειται στην ταυτότητα και την προώθηση της μάρκας.

Από τη στιγμή της γέννησής του έως ότου καταργηθεί σταδιακά από την αγορά, κάθε προϊόν διέρχεται εξέλιξη της μάρκας . Στην πορεία αυτή θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά στοιχεία. Η πρώτη και η πιο βασική είναι η στρατηγική b rand . Η ανανέωση ενός υφιστάμενου προϊόντος μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, αλλά εάν όλοι οι άκρες του σχεδίου επικοινωνίας σας δεν ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μάρκας σας, η προσπάθεια είναι απίθανο να έχει τον επιθυμητό αντίκτυπό της. Επόμενη έρχεται Λογότυπο Design . Δίνει τη μάρκα σας μια άκρως απλοποιημένη εταιρική ταυτότητα. Σχεδιασμός Φυλλαδίου . ) είναι η απάντησή σας για αυτό. Ο σχεδιασμός συσκευασίας είναι κάτι περισσότερο από ένα περιτύλιγμα. Δημιουργεί ενθουσιασμό για τα περιεχόμενα μέσα. Η Brand Advertising ανακοινώνει την ωριμότητα της μάρκας σας. Λέει στους πελάτες σας ότι έχετε φτάσει στην αγορά. Και τέλος, σε έναν ψηφιακό κόσμο, δεν μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλειά σας χωρίς μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, η οποία επιτυγχάνεται μέσω Website Design. Σε όλα αυτά και περισσότερο, Η Panama Technologies μπορεί να είναι ο τελικός συνεργάτης σας στο branding.

Ο συνεχώς αυξανόμενος ανταγωνισμός στην αγορά καθιστά κρίσιμο για τις επιχειρήσεις να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν όχι μόνο για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών αλλά και για να το διατηρήσουν και να το μετατρέψουν σε πίστη, ει δυνατόν. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν μια επιχείρηση επενδύει στην ανάπτυξη και την εκτέλεση μιας ισχυρής στρατηγικής μάρκας και αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας. , Η Dot Angle είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες προώθησης μάρκας στην Ινδία, η οποία έχει ενισχύσει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εταιριών επωνυμίας στην Ινδία με τις εξαιρετικά πρωτοποριακές στρατηγικές επωνυμίας, δημιουργικού σχεδιασμού και copywriting,. εκστρατείες διαχείρισης και υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Η εταιρεία έχει την πιο έμπειρη και δημιουργική ομάδα επαγγελματιών μαρκαρίσματος και συνέβαλε στην επιτυχία πολλών σημαντικών εμπορικών σημάτων στην Ινδία.

Η Design Juice είναι μια στρατηγική εταιρεία προώθησης εμπορικών σημάτων της Ινδίας . Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν την ονομασία του εμπορικού σήματος, το σχεδιασμό συσκευασίας, το σχεδιασμό του λιανικού και του ψηφιακού περιβάλλοντος.

Η ποικιλόμορφη ομάδα στρατηγικών και δημιουργικών στοχαστών τους πιστεύει στην οικοδόμηση ισχυρών και διαρκών εταιρικών σχέσεων με τους πελάτες μας περπατώντας το επιπλέον μίλι. Η δουλειά των πελατών τους βρίσκεται στο επίκεντρο του τι κάνουν. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται ότι σήμερα η πιεστική ανάγκη για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι να φτάσουν σε καινοτόμες, ευαίσθητες στο χρόνο και οικονομικά αποδοτικές δημιουργίες αξίας.

April 7, 2018