Back to Question Center
0

Συμβουλές επωνυμίας για την επιχείρησή σας από εταιρείες κορυφαίας εταιρίας παροχής υπηρεσιών επωνυμίας

1 answers:

Χρειάζομαι βοήθεια από μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών branding ;. Πόση επωνυμία απαιτεί η επιχείρησή μου;. Είναι αυτά τα ερωτήματα στο μυαλό σας τώρα;. Μη χάσετε, έχετε προσγειωθεί στη σωστή σελίδα. Η επωνυμία είναι μια πολύ απέραντη ιδέα και ανάλογα με το πόσο απαιτείται για την επιχείρησή σας και πόσο μπορεί να επενδύσει η επιχείρησή σας, υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες επωνυμίας στην Ινδία που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε τις ανησυχίες σας. σε στρατηγική επωνυμία - ecommerce website development agency.

Η επωνυμία είναι απαραίτητη τόσο για τις μεγάλες όσο και για τις μικρές επιχειρήσεις. Καθώς οι κορυφαίες υπηρεσίες επωνυμίας στην Ινδία θα μπορούσαν σωστά να επισημανθούν, η επωνυμία δεν απαιτεί ουσιαστικά υπερβολική επένδυση και μπορείτε να κάνετε πολλά ακόμη και με μικρό προϋπολογισμό εάν το στρατηγική και το προγραμματίσετε αποτελεσματικά.

Υπάρχει μια έρευνα που δείχνει ότι σχεδόν το 75% όλων των αποφάσεων αγοράς βασίζονται σε ψυχολογικούς παράγοντες και την αντίληψη της μάρκας. Πρέπει να ξέρετε πώς να δημιουργήσετε την εικόνα της μάρκας σας και να τοποθετήσετε το εμπορικό σήμα σας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί το σωστό είδος αντίληψης μεταξύ των καταναλωτών σας και του κοινού-στόχου. Για αυτό, πρέπει πρώτα να ορίσετε την επιχείρησή σας με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα στον εαυτό σας, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας ενδιαφερόμενους και στους πελάτες σας. Τα οφέλη από ένα στρατηγικό branding είναι πάρα πολλά να αγνοηθούν ως τέτοια. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η δημιουργία μάρκας δεν λειτουργεί καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας και χρειάζεται σχολαστικό σχεδιασμό, ας δούμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε αποτελεσματικά το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας και να το καταφέρετε με επιτυχία.

Η εταιρία προσφέρει συμβουλές για την επιχείρησή σας

Στο πρώτο βήμα για την επάνοδο της επιχείρησής σας αποτελεσματικά πρέπει να ελέγξετε και να κατανοήσετε τα προϊόντα σας και. προσφορές. Πρέπει να ελέγξετε τον τρόπο σύνδεσης με το κοινό-στόχο σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

1. Εξετάστε την επιχείρησή σας ως άτομο

Η επιχείρησή σας θα πρέπει να θεωρείται πραγματικό ζωντανό άτομο με ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών, χαρακτηριστικών, αξιών, πεποιθήσεων και σκοπού της ύπαρξης. Όταν ξεκινάτε τη διαδικασία στρατηγικής επωνυμίας, είναι σημαντικό να συνδεθείτε πρώτα με την επιχείρησή σας και να καταλάβετε τι λειτουργεί στην επιχείρησή σας, τι είναι μοναδικό και πού μπορεί να βελτιωθεί. Αυτή η αρχική ανάλυση SWOT μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε αποτελεσματικά τη στρατηγική σας για το branding . Σκεφτείτε το να φτιάξετε έναν φίλο. Δεν θα θέλατε να μάθετε τα γνωρίσματα του προσώπου που γνωρίζετε ή γνωρίζετε;

2. Δημιουργήστε την Κοινότητά σας όχι το διαφημιστικό σας νομοσχέδιο

Συχνά παρατηρείται ότι κατά τη διαδικασία της επωνυμίας, το πρώτο πράγμα που κάνει στην επιχείρησή τους είναι η διαφήμιση. Ένα τεράστιο ποσό διαφήμισης και προώθησης είναι απλώς χρήσιμο για την προώθηση της επωνυμίας σας και δεν βοηθά στη βελτίωση της αντίληψης του πελάτη σας για την επιχείρησή σας. Αντ 'αυτού, μια καλύτερη στρατηγική branding θα ήταν να οικοδομήσουμε την κοινότητα της μάρκας σας τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης. Μπορεί να είναι η σελίδα σας στο Facebook, το blog της επιχείρησής σας ή ένα φόρουμ συζήτησης στο LinkedIn. Απλά πρέπει να καταλάβετε το κοινό-στόχο σας και να δημιουργήσετε μια κοινότητα σε μια κοινωνική πλατφόρμα που επισκέπτονται συχνά. Αυτοί είναι εξαιρετικοί τρόποι να συνδεθείτε μαζί τους προσωπικά και να βελτιώσετε την αντίληψή τους απέναντι στο εμπορικό σήμα σας.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συμπεριφοράς των καταναλωτών που. επηρεάζει τη στρατηγική σας επωνυμίας . Το χρώμα, το λογότυπο και η ετικέτα της ιστοσελίδας της μάρκας σας λένε πολλά για την επιχείρησή σας. Το χρωματικό σας σχέδιο διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη μνήμη του πελάτη σας και στην αντίληψη της επιχείρησής σας. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με εικόνες, χρώματα και άλλα οπτικά βοηθήματα καλύτερα από κειμενικά. Αυτό είναι ίσως το πρώτο πράγμα που καταγράφει ο ανθρώπινος εγκέφαλος πριν καταλάβει κάτι για μια επιχείρηση. Μπορείτε να συνδεθείτε καλύτερα με το κοινό-στόχο σας με τη σωστή κωδικοποίηση χρώματος. Υπάρχει ένα χρώμα για να επικαλεστεί ένα συγκεκριμένο είδος συναισθημάτων από το ακροατήριό σας. Η λήψη βοήθειας από μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών μαρκαρίσματος για νεοσύστατες επιχειρήσεις θα σας βοηθήσει να απομυθοποιήσετε αυτήν την έννοια και να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας σας.

4. Δημιουργήστε μια φωνή για την επιχείρησή σας

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μερικά επιτυχημένα εμπορικά σήματα καθιστούν την επικοινωνία τους επίκαιρη και συναρπαστική για το ακροατήριό τους;. Αυτό που επικοινωνείτε με το κοινό σας είναι σημαντικό, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το πώς το κάνετε. Ο καθορισμός του σωστού τόνος και του μηνύματος είναι καθοριστικής σημασίας για τη διαδικασία στρατηγική επωνυμία διαδικασία

5. Διατήρηση της συνέπειας

Διατηρήστε τον τόνο και την εμπειρία των καταναλωτών σας καθ 'όλη τη διάρκεια και βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα συνεπής. Η ανάμειξη των μηνυμάτων και του ήχου συγχέει συχνά το κοινό σας και χάνει την εμπιστοσύνη στην επιχείρησή σας. Με άλλα λόγια, τείνουν να μπερδεύονται για το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κάθε πτυχή της εικόνας της μάρκας σας είναι συνεπής και παραμένει η ίδια στα μάτια των καταναλωτών σας και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ίδια εμπειρία κάθε φορά. Η συνέπεια δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στον τόνο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και στο λογότυπο, την έγχρωμη κωδικοποίηση, την αισθητική εμφάνιση της ιστοσελίδας, τα υλικά μάρκετινγκ και οτιδήποτε άλλο αφορά το εμπορικό σήμα.

6. Υποστηρίξτε κάποια αιτία ή άποψη

Συχνά, μια επιχείρηση με ισχυρή εικόνα μάρκας θεωρείται ότι προάγει μια συγκεκριμένη κοινωνική αιτία ή υποστηρίζει μια άποψη. Αυτό βοηθά την επιχείρηση να συνδεθεί με τους πελάτες συναισθηματικά, μοιράζοντας τις απόψεις και τις απόψεις τους. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας κάνει κάτι για να στηρίξει τη γνώμη ή την άποψη για να βελτιώσει την αξιοπιστία και την αντίληψη της μάρκας. Οι πελάτες που πιστεύουν ότι η επιχείρησή σας μοιράζεται τη γνώμη και την άποψή τους, τείνουν να είναι πιο πιστοί και να επικοινωνούν καλύτερα με την επιχείρησή σας.

7. Παροχή αξίας στους πελάτες σας

Με αυτό δεν σημαίνει ουσιαστικά χαμηλή τιμή ή εκπτώσεις και προσφορές. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες σας δεν πέφτουν πραγματικά γι 'αυτό!. Βεβαιωθείτε ότι ό, τι υποσχεθείτε στους πελάτες σας, παραδίδετε. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα μοναδικό προϊόν, άριστη διαδικασία, ικανοποίηση υπηρεσιών, ανταγωνιστική τιμή ή οτιδήποτε άλλο κάτω από τον ήλιο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καθορίσετε την αντίληψη της μάρκας σας στο μυαλό του πελάτη σας. Εσείς συνδέεστε συναισθηματικά με το κοινό σας όταν παραδώσετε ό, τι τους υποσχεθείτε.

Οι υπηρεσίες επωνυμίας για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικοί τρόποι εγκατάστασης της επιχείρησής σας και δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθούν. Μια καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη στρατηγική branding μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας και την αντίληψή σας για τον πελάτη.

Προτεινόμενα Πηγή εικόνας

April 7, 2018