Back to Question Center
0

Top 5 εταιρίες ανάπτυξης κινητών εφαρμογών που προσφέρουν υπηρεσίες σε μικρές επιχειρήσεις της Ινδίας

1 answers:

Ο κόσμος πηγαίνει Mobile !!!!!. Όλοι έχουμε ακούσει και γνωρίζουμε το προνόμιο της κατοχής κινητών εφαρμογών για επιχειρήσεις, ιδίως μικρές επιχειρήσεις στην Ινδία. Οι εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά μπορούν να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το δυνητικό μάρκετινγκ και να αποκτήσουν τεράστια προβολή. Ωστόσο, για να κερδίσετε αυτήν την κερδοφόρα ευκαιρία, θα χρειαστείτε έναν σωστό πάροχο υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά και να βρείτε ένα είναι παράλογα περίπλοκο.

Η απόφαση για το ποιος θα επιλέξει για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της εφαρμογής για κινητά δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ποια ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά να επιλέξετε; - сколько стоит лежак для собаки. Πώς αξιολογείτε τους πιθανούς εταίρους;. Ποια θα είναι η διαδικασία;. Θα είναι η τιμολόγηση κατάλληλη για την επιχείρησή σας;. Και τελικός αριθμός ερωτήσεων όπως αυτές έρχονται και συγχέουν την απόφασή σας να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Πηγή εικόνας: hiberg.

Η επιλογή του σωστού πωλητή εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας από πολλές εταιρείες κινητής ανάπτυξης εφαρμογών θα μπορούσε να σημαίνει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ σπατάλης χρημάτων σε άχρηστο κώδικα και κερδοφόρου. επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας για τη μικρή επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διερευνηθεί πλήρως και να εξεταστεί κάθε δυνητικός πωλητής κινητής εφαρμογής από εταιρείες κινητής ανάπτυξης εφαρμογών πριν από την εργασία σας.

Παρακάτω παρατίθενται κορυφαίες 5 εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που προσφέρουν τις πιο πρόσφατες και προσιτές υπηρεσίες κινητής εφαρμογής στις μικρές επιχειρήσεις της Ινδίας:. Sadyogi: Η Sadyogi Technology είναι ένας κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικών διαδικασιών, τεχνολογιών, συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και προϊόντων και λύσεων που βοηθούν τους πελάτες μας στη δημιουργία, διαχείριση, χρήση και διανομή ψηφιακών πληροφοριών,. προωθούμενη από μια κουλτούρα που δίνει έμφαση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την καινοτομία.

Έχουν αναπτύξει μια πελατειακή βάση η οποία περιλαμβάνει πολλές από τις σημαντικότερες εταιρείες επιχειρηματικής οργάνωσης και παροχής υπηρεσιών πληροφόρησης παγκοσμίως, καθώς και κορυφαίες επιχειρήσεις σε βιομηχανίες έντασης πληροφόρησης όπως η αεροδιαστημική βιομηχανία, η άμυνα, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, η κυβέρνηση, η υγειονομική περίθαλψη,.

Pompeii: Πομπηία Τεχνολογίες . μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής με μεγάλη εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ &. Branding, σχεδιασμός ιστοσελίδων & amp;. διαδικασία ανάπτυξης, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, λογισμικό & amp;. Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, Cyber ​​Security, φιλοξενία ιστοσελίδων & amp;. υπηρεσίες cloud computing. Η ομάδα έχει δεχτεί πολλές προκλήσεις ως προς τις ανάγκες των πελατών για να ανακαλύψει νέους τρόπους για να βελτιώσει την χρηστικότητα του Διαδικτύου & amp;. υπολογιστές μαζί με την εταιρική εκπαίδευση και την παροχή συμβουλευτικών συμβουλών σε εταιρικούς πελάτες και φοιτητές. Ειδικεύονται σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης λογισμικού που βοηθούν τους οργανισμούς από τα βασικά δομικά στοιχεία, όπως την ιστοσελίδα, σε πιο πολύπλοκες λύσεις από ιδιώτες έως εταιρικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Βοηθά επίσης τους Διεθνείς φοιτητές πληροφορικής με ποιοτικά δοκίμια, ερευνητικά κείμενα, Custom διατριβή & amp;. εργασίες εκχώρησης, εκθέσεις έργων για εργασία σε πολύ λογικές τιμές. Αυτό τους βοηθάει στην πάλη βαθμού.

Μαζί με την παροχή λύσεων πληροφορικής παγκόσμιας κλάσης, Η Pompeii Technologies είναι επίσης μητρική εταιρεία της εταιρείας E. -το ηλεκτρονικό εμπόριο για 150 πόλεις σε ολόκληρη την Ινδία, καθώς οι αξιόπιστες τοπικές υπηρεσίες αγορών σε τοπικό επίπεδο προσφέρουν μια δυνατότητα τοπικών επιχειρήσεων & amp;. υπηρεσίες που καταχωρούνται στην πόλη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, με μια προσπάθεια να καλύψει όλες τις ανάγκες των αγορών με ειδικό κέντρο στέγασης. Inno Apps Ινδία είναι ένας από τους κορυφαίους 100 προμηθευτές κινητών λύσεων για επιχειρήσεις, που αναγνωρίζεται από την Silic . ) στην Ινδία. Η INNO APPS INDIA είναι μια διεθνής εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, η οποία ειδικεύεται στην κινητικότητα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το cloud για διάφορες επιχειρήσεις. Οι λύσεις έτοιμες για σύννεφο επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναπτύσσουν γρήγορα υπηρεσίες με ευκολία και με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

Θαυμάζονται από τους πελάτες τους, που αναγνωρίζονται ως αξιόπιστοι συνεργάτες για την παροχή λύσεων και εφαρμογών σε όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες για κινητά. Οι πελάτες τους προέρχονται από μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών βιομηχανιών, εκτιμούν τα οφέλη των υπηρεσιών και λύσεων μας. Η εταιρεία δεσμεύεται ευέλικτα με τους πελάτες μας παρέχοντας χρόνο και κόστος μόχλευσης μέσω των αποδεδειγμένων μοντέλων παράδοσης. INNO APPS INDIA είναι μια οντότητα του Ομίλου INNO με γραφεία σε Φινλανδία, Ινδία και ΗΠΑ . Ο όμιλος INNO είναι μια ιδιωτική εταιρεία με επικεφαλής έμπειρους επαγγελματίες με παγκόσμια εμπειρία.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Satya Madala είναι γνωστός τεχνολόγος &. Επιχειρηματίας σε κινητό χώρο με πυρίτιο Ινδία. Έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους 10 ηγέτες της εταιρίας στο Hyderabad στο χώρο του κινητού τηλεφώνου, καθώς και τις 100 κορυφαίες εταιρείες στην Ινδία. Πάνω από όλα, έχει φέρει 15 χρόνια Τεχνολογίας τεχνογνωσία στην τεχνολογία της πληροφορικής χειρίζεται πολλά έργα στις κύριες τεχνολογίες.

Οι ειδικότητες είναι: Ανάπτυξη κινητών σε ανεξάρτητη πλατφόρμα και πλατφόρμα,. NET τεχνολογίες, Project & amp;. Ανάπτυξη προϊόντος, BPO's, 2D &. Τεχνολογίες 3D Animation και Virtual Reality. Η Sadyogi Technology είναι ένας κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικών διαδικασιών, τεχνολογίας, συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και προϊόντων και λύσεων που βοηθούν τους πελάτες μας να δημιουργήσουν. , τη διαχείριση, τη χρήση και τη διανομή ψηφιακών πληροφοριών, λύσεων λογισμικού και εφαρμογών στο διαδίκτυο, προωθούμενη από μια κουλτούρα που δίνει έμφαση στην ποιότητα, τις υπηρεσίες και την καινοτομία.

Έχουν αναπτύξει μια πελατειακή βάση η οποία περιλαμβάνει πολλές από τις παγκοσμίως γνωστές εταιρίες επιχειρηματικής οργάνωσης και παροχής υπηρεσιών πληροφόρησης, καθώς και κορυφαίες επιχειρήσεις σε βιομηχανίες έντασης πληροφόρησης όπως η αεροδιαστημική, η άμυνα, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, η κυβέρνηση, η υγειονομική περίθαλψη,.

SoftBunch: Το Softbunch ιδρύθηκε το έτος 2010 ως επιχειρηματικό εγχείρημα Pure-play με. αμελητέο κεφάλαιο ως εταιρεία εστιασμένων λύσεων στο διαδίκτυο. Από τότε, η εταιρεία αναπτύχθηκε σε ποσοστό άνω του 100% ετησίως και έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 100 πελάτες σε 5 χώρες. Με καλά εξοπλισμένο κέντρο ανάπτυξης στη Βομβάη. Το Softbunch είναι μια πλήρης υπηρεσία ιστού που προσφέρει μια λεπτή ισορροπία αριστερού και δεξιού σκέλους του εγκεφάλου, χρησιμοποιώντας εργαλεία που επηρεάζουν τις δυνατότητες των σύγχρονων μέσων ενημέρωσης και προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες που οι πελάτες μας και οι πελάτες τους. αξία των πελατών. Η εταιρεία βοηθά στη διατροφή και την ανάπτυξη των πωλήσεων των επιχειρήσεων, παρέχοντας αποτελέσματα.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο πελατών περιλαμβάνει ονόματα όπως το Right Connection Hotel, το Picwoods, η Ινδία Sludge, η Intjo Inc, η Skynett Inc., η Winsure Solution, το Alankriti, το High5deals, το Hotel Benzy, το Kumuda Banquets, το Technoplast India.

Κλείσιμο ..

Οι προαναφερθείσες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας είναι οι αξιόπιστοι πωλητές και έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες / πελάτες τους στην Ινδία. Αυτές οι εταιρείες είναι γνωστές για την προσφορά υπηρεσιών αξίας για χρήματα στους πελάτες μαζί με την παροχή σε συνεχή σχέδια συντήρησης και υπηρεσιών σε μηνιαία και τριμηνιαία βάση.

Πηγή εικόνας: mobilepundits. com

.

April 6, 2018