Back to Question Center
0

Top 10 τάσεις εφαρμογών για κινητά την εκκίνηση σας πρέπει να επενδύσετε

1 answers:

Ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο όπου όλα μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν στο διαδίκτυο. Σχεδόν κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, έχει τη δική της εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας. Ως εκ τούτου, υπάρχει μεγάλη πίεση στις μικρές επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις κινητές εφαρμογές τους για επιχειρήσεις . Περισσότερο από την ανάπτυξη, η πίεση είναι να ξεχωρίζει κανείς από το πλήθος και να αναπτύσσει μια εφαρμογή που τα ξεχωρίζει από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά.

Πηγή εικόνας

Σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει αναγνωρίσει την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής . για τις επιχειρήσεις και επενδύουν χρήματα και πόρους στην κατανόηση των πελατών τους και τις τάσεις της αγοράς για να αναπτύξουν την τέλεια εφαρμογή που μπορεί να καθορίσει τους επιχειρηματικούς τους στόχους και να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής πωλήσεων - mini dresses for women.

Ενώ οι βασικοί παράγοντες πίσω από μια επιτυχημένη εφαρμογή Small Business Mobile είναι πάντα οι ίδιοι, η συνεχής αλλαγή τάσεων καθιστά την εφαρμογή πιο καινοτόμο και εμπνευσμένη για τους χρήστες.

Πηγή εικόνας

Top 5 τάσεις για να κοιτάξουμε

. ) Πρόσφατα, σημειώθηκε τεράστια αύξηση στις νέες τάσεις που προέκυψαν στον τομέα της ανάπτυξης εφαρμογών για επιχειρήσεις. Είτε πρόκειται για την πλατφόρμα, το στυλ σχεδιασμού ή την πτυχή της ασφάλειας, οι κινητές εφαρμογές για επιχειρήσεις έχουν έναν μεγάλο αριθμό νέων αναδυόμενων τάσεων τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι μικρές επιχειρήσεις, για να κάνουν το δικό τους Small Business Mobile app . καταπολέμηση του ανταγωνισμού.

Πηγή εικόνας

1. Η εφαρμογή σε μια υβριδική πλατφόρμα

Οι υβριδικές εφαρμογές για κινητά είναι μια νεότερη και πιο προηγμένη μορφή εφαρμογών για κινητά που μοιάζουν με το παραδοσιακό τους ισοδύναμο και κατασκευάζονται με συνδυασμό τεχνολογιών κωδικοποίησης όπως Javascript, CSS, HTML κ.λπ. είναι παρόμοια με τον τρόπο που κατασκευάζονται οι ιστοτόποι. Η μεγάλη διαφορά είναι στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές. Οι κινητές εφαρμογές για επιχειρήσεις που βασίζονται στην υβριδική πλατφόρμα διαθέτουν ενσωματωμένα API, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της κινητής συσκευής, όπως η κάμερα, οι επαφές και το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής. Αυτές οι υβριδικές εφαρμογές δεν είναι μόνο εύκολο να οικοδομηθούν, αλλά έρχονται επίσης με εκπληκτικές δυνατότητες και πολλαπλές αναπτύξεις.

Πηγή εικόνας

2. Οι Cloudy Apps

Υπάρχει αυξημένη ζήτηση για ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών που δεν είναι συγκεκριμένη για τη συσκευή. Οι καταναλωτές προτιμούν εφαρμογές που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε πολλαπλές συσκευές χωρίς απώλεια δεδομένων ή πληροφοριών. Αυτό είναι εφικτό μόνο στις περιπτώσεις όπου τα δεδομένα αποθηκεύονται σε μια κεντρική αποθήκευση η οποία είναι προσβάσιμη σε πολλαπλές συσκευές και είναι επίσης ασφαλής. Αυτό είναι όπου οι εφαρμογές για κινητά που βασίζονται σε νέφος κυριαρχούν στις αυτόχθονες εκδόσεις. Υπάρχει στατιστική που δηλώνει ότι το 75% των χρηστών smartphone, σε παγκόσμιο επίπεδο, προτιμούν τις κινητές εφαρμογές που βασίζονται σε cloud σε σχέση με τις μητρικές τους. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση και ο συγχρονισμός των δεδομένων που προσφέρεται από την τεχνολογία σύννεφων καθιστά την ολόκληρη εφαρμογή Mobile για την επιχείρησή σας πιο ικανοποιητική και φιλική προς τον πελάτη εναλλακτική λύση.

Πηγή εικόνας

3. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων

Αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που κερδίζουν σήμερα τη δημοτικότητα στην ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών . Αυτό αναφέρεται στη δικτύωση φυσικών αντικειμένων που μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Παραδείγματα ελκυστικών χαρακτηριστικών μιας εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι κάποια από τις συσκευές σας γερνάει και να σας προσφέρει σχετικές εκπτώσεις και προσφορές για την αγορά της ή μια λειτουργία παρακολούθησης για αυτό το προϊόν που σας μεταφέρεται παρόμοια με την παρακολούθηση. την καμπίνα σας. Ο τομέας του Διαδικτύου αλλάζει συνεχώς και θα συνεχίσει να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου συνεργάζεται με την εφαρμογή που βασίζεται σε κινητά.

Ευγένεια εικόνας

4. EMM Technology

Η EMM ή η "Διαχείριση Επιχειρησιακής Κινητικότητας" είναι η διαδικασία / τεχνολογία που εμπλέκεται στον εξορθολογισμό των επιχειρήσεων μέσω υπολογιστών για κινητά. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τον έλεγχο ολόκληρης της συσκευής χρησιμοποιώντας μια ενιαία κονσόλα. Βοηθά στη διαγραφή μη συμβατών δεδομένων, σκουπίζει προσωπικά ή επιχειρηματικά συναφή ευαίσθητα δεδομένα από χαμένες συσκευές και βοηθά στην επιβολή της ασφάλειας των εφαρμογών και των δεδομένων μέσω της συχνά ενημερωμένης διαχείρισης της πολιτικής κινητής τηλεφωνίας.

5. Παραλλαγές στο σχεδιασμό του Mobile App για να επισημανθεί το CTA

Αυτή η τάση ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών είναι αρκετά γρήγορη, με πολλές μικρές επιχειρήσεις να υιοθετούν αυτή την τεχνική με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Η χρήση τεχνικών όπως η λεπτή χρωματική συσσώρευση, η διάχυση των υποβάθρων και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός έχει αυξηθεί πρόσφατα για να καταστεί δυνατή η καλύτερη εστίαση στα κουμπιά CTA που διευκολύνουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Image Source

Η παραπάνω εικόνα είναι ένα τέλειο παράδειγμα της προαναφερθείσας τάσης. Η θολή εικόνα φόντου και οι χρωματικές ενδείξεις που χρησιμοποιούνται μαζί με τον ελάχιστο σχεδιασμό εξασφαλίζουν πλήρη εστίαση στο CTA.

6. Η κοινωνική ανταλλαγή μηνυμάτων και η ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας

Αυτή είναι μια άλλη τάση που κερδίζει δημοτικότητα στην ανάπτυξη κινητών εφαρμογών . Η ενεργοποίηση των συνομιλιών ομάδας με φίλους και γνωστούς επιτρέπει στους αγοραστές να παραμείνουν αφοσιωμένοι και ενδιαφέρονται για την αγορά. Επιπλέον, τέτοιες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πιο περιζήτητες από τις παραδοσιακές εφαρμογές. Η ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας είναι επίσης ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στο οποίο ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια ενός στελέχους εξυπηρέτησης πελατών για να πάρει μια απόφαση αγοράς. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν τη μετατροπή των πωλήσεων και τις επαναλαμβανόμενες αγορές. Οι πελάτες βρίσκουν κινητές εφαρμογές για επιχειρήσεις που έρχονται με ενσωματωμένο chat εγκατάσταση μια πιο βιώσιμη και ενδιαφέρουσα επιλογή για να κάνουν τις αγορές τους με.

7. Πορτοφόλια πληρωμής

Η ενσωμάτωση του κινητού εμπορίου και των ηλεκτρονικών πορτοφολιών έχει γίνει αναπόφευκτο μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου και των κινητών εφαρμογών. Με την εμφάνιση της αποδέσμευσης και της κοινωνίας χωρίς μετρητά, αυτή η τάση έχει προσανατολιστεί σε πλήρη εξέλιξη και είναι σήμερα η λέξη buzz στην ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών.

8. Ανίχνευση κίνησης και εντοπισμός θέσης

Αυτό είναι το αγαπημένο του χρήστη κάθε χρήστης!. Τα περισσότερα από τα μοντέρνα smartphones διαθέτουν αισθητήρα κίνησης και ενσωματωμένο στη συσκευή αισθητήρα θέσης ή γεωγραφική σήμανση. Η αξιοποίηση αυτών των δεδομένων για την παροχή σχετικών προσφορών και προσφορών στους χρήστες μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες μετατροπές πωλήσεων στην επιχείρηση. Οι κινητές εφαρμογές για επιχειρήσεις που ενσωματώνουν αυτήν την λειτουργία στην εφαρμογή τους για κινητά έχουν καλύτερη επιχειρηματική θέση σε σύγκριση με τους αντίστοιχους που δεν χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.

Πηγή εικόνας

9. Ολοκληρώνοντας τις κοινωνικές εφαρμογές

Αυτό είναι ένα ακόμη ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών τάση που έχει κερδίσει τη δημοτικότητα και είναι εδώ για να μείνει. Η ενσωμάτωση κοινωνικών εφαρμογών όπως το Facebook και το Twitter δίνει στην επιχείρηση ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό. Η ενσωμάτωση εφαρμογών όπως το Dropbox, το Pinterest και το Drive Cloud, το Analytics και οι εφαρμογές συνομιλίας θα επιτρέψουν στους χρήστες να έχουν υψηλότερο επίπεδο αγορών.

10. Δημιουργία εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας

Η δημιουργία κινητών εφαρμογών χωρίς κωδικοποίηση είναι μια άλλη τάση που είναι η τάση στην αγορά ανάπτυξης εφαρμογών για επιχειρήσεις . Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εφαρμογές για κινητά ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις τους. Αυτό είναι δυνατό με τη βοήθεια προσαρμοσμένων προτύπων και μεθόδων ανάπτυξης drag-and-drop.

Πηγή εικόνας

Πολλές άλλες τεχνολογίες, όπως η Αυξημένη Πραγματικότητα,. κυριαρχούν στην ανάπτυξη εφαρμογών για επιχειρήσεις τα προσεχή έτη.

Προτεινόμενη Πηγή Εικόνας
April 6, 2018