Back to Question Center
0

Πώς να επιλέξετε ένα σωστό λογισμικό HR;

1 answers:

Η επιλογή λογισμικού HR για τον οργανισμό σας μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, αλλά το σωστό λογισμικό μπορεί να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει τις τρέχουσες διαδικασίες σας. Πρέπει να εξετάσετε πολλούς παράγοντες κατά την επιλογή λογισμικού για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας HR. Τα οφέλη της αυτοματοποίησης των λειτουργιών του ανθρώπινου δυναμικού είναι σημαντικά.

Θα εξαλείψει τις ώρες που αφιερώνουν στην παρακολούθηση της μη αυτόματης παρακολούθησης, του χρόνου που αφιερώνεται στις αναθεωρήσεις απόδοσης, των δεδουλευμένων διακοπών, των παροχών, των αποζημιώσεων και άλλων στοιχείων - deutsche softwareunternehmen. Τα χειροκίνητα σφάλματα σε όλα τα τμήματα θα εξαλειφθούν και θα μειωθούν οι ώρες εργασίας.

Εδώ, σήμερα σε αυτό το blog θα μοιραστώ μερικές συμβουλές και γεγονότα που πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή του σωστού λογισμικού HR για τον οργανισμό σας.

 • Αποφασίστε σχετικά με τις παραμέτρους του προϋπολογισμού
 • Εξετάστε την αγορά στο διαθέσιμο Λογισμικό HR στο εύρος τιμών σας
 • .
 • Δοκιμάστε το λογισμικό με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας
 • Κατηγοριοποιήστε το λογισμικό που διατίθεται στον οργανισμό σας
 • Ελέγξτε την ευκολία εφαρμογής και ολοκλήρωσης με τις υπάρχουσες εφαρμογές σας.
 • Επικύρωση της υποστήριξης και των πωλήσεων μετά την πώληση από τον πωλητή
 • Λάβετε απόφαση.
 • Ορίζοντας τις ανάγκες του οργανισμού σας , αναφέρουμε ουσιαστικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός σας για τα οποία αναζητάτε λύση. Κατόπιν κατανοήστε το μέγεθος της εταιρείας, το ρυθμό ανάπτυξης και το στρατηγικό σχέδιο και γνωρίστε το ποσό της εμπλοκής δεδομένων και τις απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων. Μετά από συζήτηση με άλλους στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και τη διοίκηση, καταρτίστε έναν πλήρη κατάλογο των αναγκών κατά σειρά προτεραιότητας. Όταν ξεκινάτε την αναζήτησή σας, αγνοήστε τα προϊόντα που δεν ικανοποιούν τα βασικά σας κριτήρια.

  Να είστε πάντα αξιόπιστοι σχετικά με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό . Λογισμικό HR που είναι ακριβό έρχονται με μεγαλύτερη λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά προσαρμογής. Αλλά ελέγξτε αν αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεται ο οργανισμός σας και φιλτράρετε το λογισμικό που είναι πάρα πολύ ακριβό ακόμα και για να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις σας.

  Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ερευνήσετε την αγορά για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που έχουν περάσει τα παραπάνω κριτήρια ανάγκης και προϋπολογισμού. Με αλληλεπίδραση με χρήστες που έχουν ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα που έχετε παραλάβει, μπορείτε να φτάσετε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης αυτών των λογισμικών HR. Επικοινωνήστε με όλες τις υποψήφιες εταιρείες και ζητήστε ένα λογισμικό demo . Απογοητευτείτε τα προϊόντα που δεν πληρούν τις διαπραγματεύσιμες απαιτήσεις σας για τιμή, λειτουργία ή συμβατότητα. Στη συνέχεια, κάντε μια κατηγορική λίστα του λογισμικού που είναι ήδη διαθέσιμη στον οργανισμό σας.

  Τώρα που φιλτραρίσατε μερικά προϊόντα από την αγορά με βάση τα παραπάνω κριτήρια επιλογής, δοκιμάστε το λογισμικό για αυτούς τους σημαντικούς παράγοντες - Δυνατότητα ενσωμάτωσης με το υπάρχον λογισμικό του οργανισμού σας,. που σχετίζονται με μισθοδοσία και άλλες εσωτερικές λειτουργίες είναι σημαντική. Το λογισμικό θα πρέπει να είναι εύκολο να μάθει με λίγη αρχική βοήθεια από την εταιρεία πωλητή. Η εισαγωγή δεδομένων στην εφαρμογή πρέπει να είναι απλή. Ελέγξτε για τις δυνατότητες απόδοσης, ευελιξίας και αναφοράς της εφαρμογής.

  Η επόμενη σημαντική φάση είναι η ευκολία υλοποίησης. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας επειδή τα λογισμικά που είναι εύκολο να εφαρμοστούν με την εικονική φιλοξενία και οπουδήποτε προσβασιμότητα παίρνει πόντους μπόνους. Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι ακόμη ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

  Με όλα τα παραπάνω κριτήρια φίλτρου που εφαρμόζονται θα είστε σε θέση να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε μια χούφτα λογισμικού από το οποίο θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό λογισμικό HR για τον οργανισμό σας.

  Τώρα που έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδικασίας επιλογής μας, πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις τεχνικές υποστήριξη και μετά την πώληση . όπως είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα κάνουν τη μετάβασή σας σε αυτοματοποιημένη λειτουργία σε όλα τα τμήματα ευκολότερη. Όσο περισσότερη βοήθεια παρέχεται, τόσο πιο εύκολη είναι η μετάβαση στη νέα αυτοματοποιημένη λειτουργία.

  Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου των σημείων συν και πλην των προγραμμάτων λογισμικού που έχετε επιλέξει. Τραβήξτε για την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης, η οποία θα ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας.

  Με όλα αυτά είπε, θα πρέπει επίσης να κοιτάξει έξω για οποιαδήποτε ειδικά χαρακτηριστικά ότι το προϊόν που επιλέγετε πρόκειται να προσφέρει. Ένα παράδειγμα είναι το CavinHR που παρέχει μερικά επιπλέον ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως Time off & amp;. Διαχείριση Απουσίας για την απλοποίηση και αυτοματοποίηση της Διαδικασίας Διακοπής Διαστήματος, Σύστημα Διαχείρισης Απόδοσης που διατηρεί και παρακολουθεί τις πληροφορίες που αφορούν τις αξιολογήσεις απόδοσης σε έναν οργανισμό και την Πύλη Αυτοεξυπηρέτησης Εργαζομένων, το οποίο είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά στη διάλυση των διοικητικών λειτουργιών που απαιτούνται. Τμήμα HR. Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά CavinHR στην ιστοσελίδα μας και ενημερώστε μας αν αυτό είναι αυτό που ψάχνατε σε ένα λογισμικό HR και επίσης μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας κριτήρια επιλογής για την επιλογή ενός λογισμικού HR για τον οργανισμό σας.

  Ευγένεια εικόνας: G2Crowd. com

  April 6, 2018