Back to Question Center
0

Οδηγός για τα οφέλη για τις μικρές επιχειρήσεις

1 answers:
.
.
. classic wardrobes melbourne.jpg?crop=0,0,0,0&cropmode=percentage&width=250&height=250&rnd=131575732400000000" alt="Guide Benefits Small Business Insurance">

Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια στοά βίντεο στην αίθουσα διάλειμμα. Καταλαβαίνουμε. Πιθανότατα δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά σε μαθήματα γιόγκα, μεσημεριανά μεσημεριανά γεύματα από τον Michael Mina και όλες τις άλλες εταιρίες που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όπως η Google και το Facebook.

.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι . Για να είμαστε σαφείς, με το "κάτι" μιλάμε ειδικά για τη δημιουργία ενός ελκυστικού πακέτου παροχών μικρής επιχείρησης.

.

Τα Πακέτα Οφέλους Πλεονεκτήματα Μικρών Επιχειρήσεων

. Σύμφωνα με την 13η ετήσια μελέτη της MetLife για τα οφέλη των εργαζομένων , οι εργαζόμενοι που τους αρέσουν τα πακέτα παροχών είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να αρέσουν στη δουλειά τους. Αυτό σημαίνει ότι ότι ακόμα και αν δεν μπορείτε να πληρώσετε πολλά, οι εργαζόμενοί σας είναι πιο πιθανό να παραμείνουν αν η επιχείρησή σας . ) .

.

Ο κόσμος των πλεονεκτημάτων μικρής επιχείρησης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αν και , και οι εργαζόμενοι θέλουν επιλογές. Και ενώ είναι σίγουρα αξίζει να συμβουλευτείτε έναν συντονιστή παροχών για το θέμα αυτό, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για τα οφέλη για τις μικρές επιχειρήσεις εστιάζοντας σε αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και τι πρέπει να περιμένετε.

. Με απλά λόγια, τα οφέλη μικρής επιχείρησης μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις βασικές κατηγορίες: Υγειονομική περίθαλψη , συνταξιοδότηση και προαιρετικά οφέλη.

.

Υγειονομική περίθαλψη (ασφάλιση υγείας)

.

.

Ενώ δεν χρειάζεστε να προσφέρετε ασφάλιση υγείας, εξακολουθεί να είναι κάτι που σχεδόν αναμένεται με μια πλήρους απασχόλησης εργασία αυτή τη μέρα. και την ηλικία . Και αν δεν προσφέρετε ασφάλιση υγείας, το μέγεθος του εργαζομένου που προσελκύετε μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερο.

.

Οι επιλογές για την ασφάλιση υγείας μπορεί να φαίνονται συντριπτικές, αλλά, ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, υπάρχουν πραγματικά λίγες που θα έχουν νόημα για εσάς.

.
 1. Προσφέροντας ένα σχέδιο μικρής ομάδας για την υγεία
 2. .

Αυτό μπορεί να γίνει φθηνότερα από ό, τι νομίζετε. Ο νόμος περί οικονομικής περίθαλψης έχει διατάξεις που επιτρέπουν τη χορήγηση φορολογικών ελαφρύνσεων στις μικρές επιχειρήσεις εάν αγοράσετε ασφάλιση μέσω της Αγοράς, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο για εσάς. προσφέρουν αυτό το όφελος. Αλλά ένα μικρό ομαδικό σχέδιο έρχεται με κάποιες σύνθετες επιλογές.

.

Πρώτον, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα επιλέξετε ένα σχέδιο ασφάλισης HMO ή PPO. Σε ένα τυπικό σχέδιο ασφάλισης HMO, οι εργαζόμενοι επιλέγουν έναν κύριο γιατρό και το συγκεκριμένο πρόσωπο κάνει παραπομπές μέσα στο δίκτυο. Παρόλο που είναι πολύ φθηνότερο, περιορίζει επίσης τις επιλογές των ασθενών και μπορεί μερικές φορές να διαρκέσει περισσότερο για να δείτε ορισμένους ειδικούς.

.

Ωστόσο, ένα σχέδιο ΔΤΦ επιτρέπει στους ασθενείς να επιλέξουν από μια ευρύτερη σειρά ιατρών. Αυτή είναι μια πολύ πιο ακριβή επιλογή και ίσως να μην είναι ο σοφότερος για μια μικρή επιχείρηση.

.

Ομοίως, θα χρειαστεί να παίξετε με συνδυασμούς deductible / copay για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για τους υπαλλήλους σας. Ένα νεώτερο εργατικό δυναμικό μπορεί να επιλέξει υψηλότερες ατέλειες, δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την ασφάλειά του πολύ λιγότερο συχνά.

.
 1. Παροχή επιδόματος υγειονομικής περίθαλψης στους υπαλλήλους
 2. . με την εμφάνιση του Obamacare, η δημοτικότητα του δικαιώματος επιλογής υγειονομικής περίθαλψης έχει αυξηθεί, καθιστώντας αυτό μια επιλογή να εξετάσει κατά τη δημιουργία του πακέτου σας μικρών επιχειρηματικών ωφελειών . Ουσιαστικά αφαιρείτε χρήματα για να δώσετε στους υπαλλήλους σας το επίδομα υγειονομικής περίθαλψης. Τότε αγοράζουν για ασφάλιση μόνοι τους.

  .

  Για τους εργαζόμενους που χρειάζονται πολύ λίγη κάλυψη, αυτό τους επιτρέπει να επιλέγουν σχέδια με υψηλό ποσοστό έκπτωσης με χαμηλότερες αποδόσεις, ενώ οι άλλοι εργαζόμενοι ενδέχεται να χρειάζονται διαφορετική κάλυψη. Για παράδειγμα, αν έχετε εργαζόμενους με ειδικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης (όπως εκείνοι με υπάρχουσες ιατρικές παθήσεις), προσφέροντας ένα επίδομα υγειονομικής περίθαλψης στο πακέτο παροχών μικρής επιχείρησης, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα. κατάσταση υγείας. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε μαζί τους τον μισθό τους και τον τρόπο με τον οποίο συμμορφώνονται με τα κριτήρια παροχής βοήθειας και να καταλάβετε τι έχει νόημα τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την επιχείρησή σας.

  .

  Η παροχή επιδόματος υγειονομικής περίθαλψης παρέχει οφέλη και σε εσάς. Κατά κύριο λόγο, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα σταθερό ποσό του προϋπολογισμού σας και δεν υπόκειται σε αυξημένα ασφάλιστρα για εργαζόμενους με υψηλότερο κίνδυνο. Όχι και πάλι δεν γνωρίζουμε τι θα είναι αυτή η δαπάνη από το ένα έτος στο άλλο. Αντ 'αυτού, εσείς ορίσετε το ποσό και υπαγορεύστε πόσα θα δώσετε σε κάθε εργαζόμενο κάθε ημερολογιακό ή οικονομικό έτος.

  .
  1. Δεν προσφέρεται καμία ασφάλιση υγείας
  2. .

  Στη σημερινή αγορά, αυτή είναι πάντα μια βιώσιμη επιλογή. Αλλά θυμηθείτε, με την πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων που προσφέρουν ασφάλιση υγείας, μια εργασία χωρίς ασφάλιση υγείας δεν θα είναι πολύ ελκυστική για τους κορυφαίους υποψηφίους. Θα θελήσετε να είστε πολύ προσεκτικοί αν αποφασίσετε να καταργήσετε αυτήν την επιλογή από το πακέτο μικρών επιχειρηματικών παροχών .

  . Ανεξάρτητα από ό, τι επιλέγετε για την ασφάλιση ασθενείας (διαφορετικά από την επιλογή "καμία ασφάλιση υγείας", φυσικά) , υποθέστε ότι θα κοστίσει μεταξύ 7,5%. και το 15% της μισθοδοσίας σας.

  .

  Παροχές αποχώρησης

  .

  Αν διαβάσετε τα νέα, φαίνεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι σήμερα θα εγκαταλείψουν πρώτα τις θέσεις εργασίας τους και η συνταξιοδότηση είναι ένα όνειρο σωλήνων που προορίζεται για τους baby boomers και τους γονείς τους. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο κακό. Και πρέπει να βοηθήσετε τους υπαλλήλους σας να σχεδιάσουν γι 'αυτό.

  .

  Ο κόσμος των λογαριασμών συνταξιοδότησης είναι περίπλοκος, ειδικά αν δεν είστε κάποιος που είναι πολύ έμπειρος στη χρηματοδότηση. Έτσι θα το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο απλό.

  . Για τις μικρές επιχειρήσεις, υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο κατηγορίες λογαριασμών αφυπηρέτησης που προσφέρουν στο πακέτο σας μικρές επιχειρηματικές παροχές : 401Ks και IRAs (ή ατομικές ρυθμίσεις αποχώρησης). Και κάτω από κάθε κατηγορία υπάρχουν και μερικοί διαφορετικοί τύποι.

  .
  • IRAs
  • . εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών . ), και είναι απλή στη ρύθμιση. Οι δύο πιο συνηθισμένες για τις μικρές επιχειρήσεις είναι οι ΣΕΠ IRAs και οι απλοί IRAs. Πώς ξέρετε ποιο να επιλέξει;

   .

   Οι απλοί ΙΡΑ είναι για επιχειρήσεις με λιγότερους από 100 υπαλλήλους και είναι εύκολο να ξεκινήσουν. Απαιτούνται μόνο τέσσερις σελίδες γραφικής εργασίας και μπορούν να γίνουν σε περίπου δέκα λεπτά. Επιτρέπουν στους υπαλλήλους να δωρίζουν έως και 12.500 δολάρια το χρόνο του μισθού τους και να επιτρέπουν στον εργοδότη να ταιριάζει μέχρι το 3% της συνολικής αποζημίωσης. Αυτό είναι ιδανικό εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε στη συνταξιοδότηση των εργαζομένων, αλλά δεν θέτετε πλήρη σύνταξη ως μέρος του πακέτου μικρών επιχειρηματικών παροχών .

   .

   Οι IRAs SEP (ή απλοποιημένες συντάξεις προσωπικού συνταξιοδότησης) έχουν νόημα εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, είστε μοναδικός κάτοχος ή έχετε μια επιχείρηση που αποτελείται μόνο εσάς και ένας σύζυγος. Αυτός ο IRA προορίζεται αποκλειστικά για εργοδοτικές εισφορές και όλες οι εισφορές συνιστούν φορολογική έκπτωση των επιχειρηματικών εξόδων.

   .
   • 401Ks
   • .

   Μια άλλη επιλογή που βασίζεται σε συνταξιοδότηση για να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσθήκης στο πακέτο παροχών μικρών επιχειρήσεων είναι το 401K. Πρόκειται για προγράμματα εθελοντικής εισφοράς που διαχειρίζεται η επιχείρηση, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεισφέρουν προ φόρων κέρδη και να δανειστούν έναντι του λογαριασμού έναντι αμοιβής. Και πάλι, υπάρχουν πολλά 401K σχέδια έξω εκεί, αλλά τα πιο κοινά για τις μικρές επιχειρήσεις είναι τα απλά 401K, οι αυτοαπασχολούμενοι 401K και το πλήρες 401K.

   .

   Το απλό 401K , όπως και το απλό IRA, απαιτεί μόνο μερικές σελίδες γραφικής παράστασης και $ 350 και $ 25 ανά συμμετέχοντα. Επιτρέπουν συνολικές συνδυασμένες εισφορές (που είναι η συνεισφορά των εργαζομένων + αντιστοιχία εργοδότη) μέχρι $ 11.500 ετησίως και είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις με εργαζόμενους που δεν είναι μέτοχοι της εταιρείας.

   .

   Τέλος, μια πλήρη 401K γενικά προτείνεται για εταιρείες με μισθοδοσία άνω των $ 500.000.

   .

   Όταν υπολογίσετε πόσο μια συνεισφορά του εργαζομένου να ταιριάξει, θα πρέπει να αποφασίσετε να προσθέσετε αυτήν την επιλογή στο πακέτο παροχών μικρών επιχειρήσεων, προφανώς το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε. είναι ο προϋπολογισμός σας. Ωστόσο, ένα αρκετά τακτικό επίπεδο αντιστοιχεί στο 3% της αποζημίωσης έως και 6% της ετήσιας συνεισφοράς του εργαζομένου. Και ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το κρατήσετε για τους υπαλλήλους που ήταν μαζί σας περισσότερο από ένα χρόνο ή περισσότερο.

   .

   Προαιρετικά οφέλη

   .

   Ενώ όλα τα οφέλη είναι προαιρετικά, πολλοί απαιτούν υψηλότερες παρακρατήσεις από τα μισθώματα και μπορεί να μην είναι πράγματα που απασχολούν τους υπαλλήλους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όραμα και οδοντιατρική ασφάλιση, ασφάλιση αναπηρίας, ασφάλιση ζωής και άλλα περιθώρια παροχών που δημιουργείτε δημιουργικά. με.

   .

   Η όραση και η οδοντιατρική ασφάλιση συνήθως προσφέρουν τρεις επιλογές:

   .
   1. Ασφάλιση με εργοδότη, όπου η επιχείρηση πληρώνει όλα
   2. .
   3. Χρηματοδοτούμενη από εργαζόμενους ασφάλιση, όπου οι υπάλληλοί σας πληρώνουν
   4. .
   5. Μερικώς χρηματοδοτούμενα προγράμματα εργοδότη, όπου συνήθως λαμβάνετε το 80% του κόστους.
   6. .

   Να θυμάστε ότι ακόμη και τα σχέδια που χρηματοδοτούνται από τους εργαζομένους είναι ακόμα φθηνότερα για τους εργαζόμενους από ό, τι αν τα αγόραζαν μόνα τους, γι 'αυτό είναι ουσιαστικά ένα όφελος που δεν σας κοστίζει τίποτα.

   .

   Η ασφάλιση ζωής δεν είναι τόσο κρίσιμη όσο και τα προηγούμενα έτη. Αλλά εάν πρόκειται να το προσφέρετε, θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 20.000 δολάρια και έξοδα κηδείας. Διαφορετικά, οι εργαζόμενοι δεν θα δουν μεγάλη αξία στην κατοχή τους.

   .

   Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ασφάλιση αναπηρίας στο πακέτο παροχών μικρών επιχειρήσεων. Εάν το κάνετε, το σας εξυπηρετεί τυπικά από το 5% έως το 1% της συνολικής αποζημίωσης και θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον το 60% του μισθού του εργαζομένου. Υπάρχουν δύο μακροπρόθεσμα (LTD) και βραχυπρόθεσμα (STD) παροχές αναπηρίας. Η STD θα πρέπει να πληρώσει περίπου 1.000 δολάρια την εβδομάδα για 13-26 εβδομάδες, η ΕΠΕ θα πρέπει να πληρώσει 6.000 δολάρια το μήνα για διάστημα έως δύο ετών.

   .

   Τέλος, ίσως θελήσετε να εξετάσετε και άλλα οφέλη που ξεχωρίζουν η εταιρεία σας, όπως ο ευέλικτος προγραμματισμός , η εκτεταμένη οικογένεια και . ιατρική άδεια μητρότητας , επιστροφή διδάκτρων και μακρύτερες διακοπές. Αλλά αυτά είναι πολύ πιο σχετικές έννοιες που θα καλύψουμε σε μελλοντικές θέσεις.

   .

   Ισχυρά Πακέτα Παροχών Μικρών Επιχειρήσεων Είναι ένα Win / Win

   .

   Τα οφέλη για τη μικρή επιχείρησή σας μπορεί να είναι δαπανηρά και θα πρέπει να προσφέρετε στους υπαλλήλους σας επιλογές αν θέλετε να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν. Ωστόσο, αυτό το είδος προσφοράς είναι μια νίκη / νίκη γιατί , εάν η μικρή επιχείρησή σας έχει ένα πακέτο ισχυρών παροχών, θα βοηθήσετε να διατηρήσετε το εργατικό σας δυναμικό υγιές και περιεκτικό, προσελκύοντας και διατηρώντας ταλαντούχους υπαλλήλους.

   .

   Με άλλα λόγια, όχι μόνο θα είστε σε θέση να διατηρήσετε τους εργαζόμενους στο αστέρι σας - αυτοί που σας κάνουν ήδη να λάμψουν - αλλά θα είστε επίσης ελκυστικότεροι για τα άτομα που μπορούν να πάρουν τη μικρή επιχείρησή σας σε υψηλότερη. επίπεδα. Αυτοί που μπορούν να σας καταρρίψουν από το σημείο που βρίσκεστε τώρα σε όπου θέλετε τελικά θέλετε να είστε.

   .

   Και θα χαρούν να το κάνουν αυτό για σας επειδή προσφέρετε ένα τόσο μεγάλο πακέτο μικρών επιχειρηματικών πλεονεκτημάτων. Αυτό κάνει αυτό το ένα έξοδο που είναι κάτι περισσότερο από αξίζει να πληρώσετε. .

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
April 6, 2018