Back to Question Center
0

Οφέλη μάρκετινγκ βίντεο - Βρείτε

1 answers:

Μας αρέσει να παρακολουθούμε από την ανάγνωση!. Ίσως μια αυξανόμενη δημοτικότητα των βίντεο λέει όλα. Το μάρκετινγκ βίντεο πρόκειται να είναι μελλοντικό μάρκετινγκ που οι επιχειρηματίες έχουν αρχίσει να υιοθετούν για τις επιχειρήσεις τους. Είναι ένα μαζικά ισχυρό εργαλείο που έρχεται με πολλές δυνατότητες δημιουργίας επιχειρήσεων - servidores dedicados. Video Marketing θα είναι μια τεράστια τάση τα επόμενα χρόνια, και αυτό είναι ήδη αποδεικνύει αλήθεια.

. 4)

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ βίντεο θα είναι το παιχνίδι που αλλάζει ως εκ τούτου?. εξαιρετικά χρήσιμο για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού-στόχου σας, να γίνετε πιο ορατοί στην αναζήτηση και να μετατρέψετε τις προοπτικές σε όλη τη διοχέτευση. Η ομάδα πωλήσεών σας θα μοιραστεί τα βίντεο μάρκετινγκ για να κλείσει πιο γρήγορα τις προσφορές. Εφαρμόζοντας αρκετές συμβουλές μάρκετινγκ βίντεο μπορείτε να κατανοήσετε τι περιμένουν οι πελάτες και οι πελάτες σας και τι τους εντυπωσιάζει περισσότερο. Μέχρι το 2020 το μάρκετινγκ βίντεο θα αντιπροσωπεύει το 78% της συνολικής κατανάλωσης, οι διαφημίσεις για κινητά θα αυξάνονται 5 φορές ταχύτερα από την επιφάνεια εργασίας και την προσγείωση. οι σελίδες με βίντεο οδηγούν σε 500% περισσότερη μετατροπή.

Video Marketing είναι όλα σχετικά με τη χρήση βίντεο για την προώθηση ή την εμπορία της μάρκας, το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Μια ισχυρή καμπάνια μάρκετινγκ ενσωματώνει βίντεο στο διαφορετικό μίγμα, όπως μαρτυρίες πελατών, βίντεο από ζωντανές εκδηλώσεις, βίντεο εξηγώντας βίντεο , . ), εταιρικά βίντεο κατάρτισης, ιογενή βίντεο ψυχαγωγίας καθώς ο κατάλογος συνεχίζεται.

Ποια είναι τα οφέλη του μάρκετινγκ βίντεο

. Βίντεο Εύκολα Catch Προσοχή

Χωρίς αμφιβολία, για να πάρετε την προσοχή του κοινού σας είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του μάρκετινγκ. Είναι ήδη ενοχλημένος βλέποντας παρόμοια μηνύματα μάρκετινγκ όλη την ώρα. Οι θεατές σας δεν ενδιαφέρονται να διαβάσουν τα μακρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πωλήσεων ή την περιγραφή του προϊόντος.

Αν θέλετε να πάρετε την άμεση προσοχή τους, πρέπει να παραδώσετε τις πληροφορίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν. Κινούμενο / εξηγητικό μάρκετινγκ βίντεο έχει ήδη αποδείξει την αξία του?. είναι ώρα η επιχείρησή σας να υιοθετήσει αυτή τη νέα τάση.

2. Βελτιστοποιημένη Βελτιστοποίηση Βίντεο Βαθμολογία Βελτίωσης Βίντεο

Βελτιστοποιημένη Βίντεο SEO μπορεί να αυξήσει την κατάταξη μηχανών αναζήτησης,. και μετατροπές. Αλλά πρέπει να φτάσετε στο κοινό-στόχο σας. Το YouTube είναι το καλό παράδειγμα εδώ. είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Google. Τι είναι καλύτερο από αυτό;. Το YouTube ανήκει στην Google. Αυτό σημαίνει ένα σωστά ετικετοποιημένο βίντεο και βελτιστοποιημένη SEO σύντομη περιγραφή βίντεο μπορεί να κάνει θαύματα στο ενισχύοντας την κατάταξη των ιστοσελίδων σας .

3. Τα βίντεο είναι μεγάλη προσθήκη στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η απόκτηση των πελατών / πελατών σας για να ανοίξουν πραγματικά το email σας είναι μια αυξανόμενη πρόκληση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βίντεο αντί. Το βίντεο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού των κλικ κατά 200-300%. απίστευτο, αλλά ένα γεγονός και ένα συγκλονιστικό στατιστικό στοιχείο. Σε σύγκριση με το κείμενο / τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προτιμούμε να βλέπουμε τα γραφικά ως εκ τούτου. Βίντεο. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι ευκολότερο να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από το να καθίσετε και να διαβάσετε το κείμενο, σωστά;. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν επιδεικνύετε τον τρόπο χρήσης του προϊόντος σας ή εκφράζετε κάτι που απλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε με τον ίδιο αντίκτυπο μέσω της γραπτής λέξης.

4. Βίντεο Ενθάρρυνση Κοινωνικής Κοινής Χρήσης

Το μάρκετινγκ βίντεο είναι το αυξανόμενο πεδίο εφαρμογής και είστε περιορισμένοι μόνο από τη φαντασία σας. Από τη δημιουργία ενός διαδικτυακού βίντεο για τη χρήση του Facebook ζωντανά, υπάρχει κυριολεκτικά ευρύ φάσμα ευκαιριών για την επιχείρησή σας να εμπλέξει τους πελάτες / πελάτες σας και να τους ενημερώσει για την επιχείρησή σας. να διαλέξεις από. Δεν είναι πλέον μόνο για τις μεγάλες μάρκες, ο καθένας θα πρέπει να πάρει με το βίντεο.

Αυτή είναι η ηλικία των ιογενών βίντεο. Και το 92% των καταναλωτών κινητών βίντεο μοιράζονται βίντεο με άλλους.

5. Βίντεο παρέχουν αξία στην επιχείρησή σας

Τα βίντεο θεωρούνται πολύτιμα σε σύγκριση με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / κειμένων. Όταν επιδεικνύετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσω ενός βίντεο. οι άνθρωποι προσελκύονται φυσικά από τα οπτικά. Αυτό σε αντάλλαγμα σας δίνει περισσότερο χρόνο, περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας και ακόμη και πληρώνετε υψηλότερη τιμή για να χρησιμοποιήσετε το βίντεο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά?. η αντιληπτή αξία του μπορεί να σας δώσει σημαντική ώθηση στην επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του οργανισμού . Τα βίντεο έχουν τις δυνατότητες να προσελκύσουν 3X περισσότερες οργανικές εισερχόμενες συνδέσεις, οδηγούν 300% περισσότερους μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες στον ιστότοπό σας και αυξάνουν το ποσοστό κλικ έως το 45%.

Bottom Line

Το μάρκετινγκ βίντεο γίνεται όλο και πιο προσιτό και διαδεδομένο. Η υιοθέτηση του βίντεο στις επιχειρήσεις έχει αυξηθεί επειδή:. τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και επειδή είναι εύκολο να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η δημιουργία βίντεο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας απαιτεί δημιουργικότητα και γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. Το κοκτέιλ αυτών των στοιχείων καθιστά δυνατή τη δημιουργία πραγματικών θαυμάτων της διαφήμισης με ελάχιστο κόστος.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το μάρκετινγκ βίντεο σας . ή μια υπηρεσία;. Δημιουργήστε ένα βίντεο για να δείτε πώς λειτουργεί. Το 98% των χρηστών λένε ότι έχουν παρακολουθήσει βίντεο εξηγώντας για να μάθουν περισσότερα για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 45% των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν βίντεο μάρκετινγκ δήλωσαν ότι έχουν ένα εξηγώντας βίντεο στην αρχική τους σελίδα. Από αυτές τις επιχειρήσεις, το 83% δήλωσε ότι η ιστοσελίδα του εξηγώντας το βίντεο ήταν αποτελεσματική. Τα δίκτυα ΜΜΕ μπορούν να σας βοηθήσουν στο μάρκετινγκ βίντεο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα, από την οικοδόμηση της σχέσης πελατών με την προώθηση της μάρκας, των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας . )

April 6, 2018