Back to Question Center
0

Πώς το Blog Writing μπορεί να δημιουργήσει νέα μόρια για την επιχείρησή σας;

1 answers:

Ο δικτυακός τόπος της επιχείρησής σας έχει " Τμήμα Blog" ;. Όχι. Ήρθε η ώρα να πάρετε ένα - βασιλικος πολτος εταιρειες. Εάν η απάντησή σας είναι Ναι, απλά κάθεται εκεί ως κομμάτι βιτρίνας ή σας βοηθά να δημιουργήσετε νέους οδηγούς;. Ummm Όχι ... μπορεί να είναι Ναι (που είναι σχεδόν σαν όχι όχι μόνο). Έτσι, επιστρέφουμε αυτόματα στην πρώτη μας απάντηση - ΟΧΙ. Το blogging διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της κατάταξης αναζήτησης στο Google. Επί πλέον;. μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέους οδηγούς καθημερινά για την επιχείρησή σας.

. 10)

Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες που έχουν αγκαλιάσει το blogging λαμβάνουν 94% περισσότερες συνδέσεις με τον ιστότοπό τους. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι εισερχόμενες συνδέσεις είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που λαμβάνει υπόψη η Google όταν ταξινομεί τον ιστότοπό σας .

Η επιχείρησή σας χρειάζεται περισσότερους οδηγούς, χρειάζονται περισσότερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο , περισσότεροι συνδρομητές .. όλα έρχονται σε όλο και περισσότερα. Φυσικά!!. Δεν υπάρχει κακό στο να είσαι άπληστος. Είναι καλό για την επιχείρησή σας. Σας παρουσιάζουμε έναν πολύ απλό τρόπο δημιουργίας οδηγών - Το Blog Writing μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέους οδηγούς για την επιχείρησή σας. Πώς

1. Βρείτε δημοφιλές θέμα για το γράψιμο του ιστολογίου

Είναι αλήθεια ότι δεν έχει νόημα να γράψτε ένα blog . ανήκουν στον κλάδο σας. Ωστόσο;. μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα θέμα το οποίο είναι πιο κοντά στη βιομηχανία της επιχείρησής σας. Όλος ο καιρός που γράφει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ενοχλεί τους αναγνώστες σας και δημιουργεί την εντύπωση ότι προωθήστε υπερβολικά τα πράγματα σας. Εξάλλου;. Η Google μπορεί να θεωρήσει ότι είναι spam και δεν ενδιαφέρεται να σας δώσει υψηλότερη κατάταξη .

Ανακαλύψτε τα θέματα που μοιράζονται συχνά στα κοινωνικά μέσα και αναζητούνται μέσω της Google που σχετίζονται με τον κλάδο σας.

2. Write for Readability

Όπως και προηγουμένως, η συγγραφή για χάρη της επιχείρησής σας μοιάζει με μάρκετινγκ. Βεβαιωθείτε ότι τα αποσπάσματα ιστολογίων σας δείχνουν στους ανθρώπους πώς να κάνουν κάτι ή ότι τους βοηθούν να αποκτήσουν κάποιες πληροφορίες ή να τους βοηθήσουν να μάθουν από αυτό αντί να λένε στους ανθρώπους να αγοράζουν όλη την ώρα.

Ενημερωτικά blogs πλούσια με εικόνες είναι μεγάλη για να συλλάβει την προσοχή των αναγνωστών ως εκ τούτου?. τους επιδιώκουν να πάρουν την κλήση.

3.

Εάν είστε ο κάτοχος ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε οδηγεί είναι να προσφέρετε στους αναγνώστες του ιστολογίου σας την ευκαιρία να. αγοράστε προϊόντα με μειωμένο συντελεστή.

Για παράδειγμα, ένα εμπορικό σήμα δίνει μακριά το 20% της έκπτωσης σε όσους κάνουν κλικ στο blog και κάνει ένα βήμα πιο πέρα ​​για να εγγραφεί σε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Απαντήστε σχόλια με το CTA

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι το τμήμα "σχόλια" του blog είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για . Γιατί;. Επειδή;. αυτοί είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται αρκετά για το περιεχόμενό σας για να ασχοληθούν με τις υπηρεσίες / τα προϊόντα σας.

Έτσι;. την επόμενη φορά που κάποιος σας ζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο σημείο της ανάρτησής σας στο blog σας, απαντήστε όχι μόνο με ένα σχολαστικό σχόλιο, αλλά. περιλαμβάνουν επίσης ένα σύνδεσμο CTA σε μια ιστοσελίδα όπου μπορούν να διαβάσουν τα σχετικά πράγματα ή να εγγραφούν σε μια φόρμα για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για την ίδια.

5. Κάντε Blogging Συνεχώς, ή Μην το κάνετε καθόλου

Γράφοντας ένα ή δύο blogs δεν είναι καλό επίσης?. η γραφή μετά από ένα μεγάλο χάσμα δεν αφήνει καλή εντύπωση στον αναγνώστη σας. Σύντομα χάνοντας το ενδιαφέρον για την επίσκεψη στον ιστότοπό σας και γνωρίζετε εάν έχετε δημιουργήσει ένα νέο ιστολόγιο ή όχι.
Το ασυνεπές blogging είναι σαν να μην υπάρχει blogging, για να έχουμε την καλύτερη απόδοση, θα συνιστούσαμε να το καταστήσουμε συνεπές. Αυτό θα μπορούσε να είναι εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία, αλλά είναι σημαντικό να έχετε ένα ημερολόγιο για το blogging και να το κολλήσετε.

Εάν δεν έχετε γράψει ένα blog, προτού προχωρήσουμε ιδιαίτερα στο outsourcing σε ένα pro blog που γράφει τον πάροχο υπηρεσιών όπως τα δίκτυα ΜΜΕ.

6. Γιατί;. Ακριβώς επειδή χωρίς προώθηση στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δεν εγγυάται ότι οι άνθρωποι θα επισκέπτονται προσωπικά τον ιστότοπό σας και θα το διαβάσουν.

Αυτό που θα θελήσετε να κάνετε είναι να το τιτλοποιείτε ή να κάνετε μια σύντομη ανάρτηση στο Facebook ή να τη συνδέετε πίσω στο ιστολόγιό σας. Επίσης;. βεβαιωθείτε ότι το προωθήσατε στην πλειοψηφία των πλατφορμών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να έχετε μέγιστη προβολή.

Επιπλέον,. μπορείτε να επιλύσετε τους παρακάτω παραβάτες μετατροπής. Η επιτυχία ολόκληρης της καμπάνιας εξαρτάται από αυτήν. Εδώ μπορείτε να κάνετε λάθος:

  • Χρησιμοποιείτε την αρχική σελίδα σας ως σελίδα προορισμού
  • .
  • Πάρα πολλές προσκλήσεις για δράση
  • . 1) 7. Προσθέστε μια φόρμα CTA και ένα σημάδι εγγραφής στο blog σας Δημοσίευση

Για να ζητήσετε από τους αναγνώστες αναρτήσεων ιστολογίου σας να κατεβάσετε την αναβάθμιση του περιεχομένου, χρειάζεστε ένα γραφικό κουμπί που τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και τους εμπνέει. να κάνετε κλικ. Μια σύντομη, μικρή φόρμα εγγραφής μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε τους οδηγούς.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;. Είναι χρόνος να υπερφορτώσει το τμήμα Blog σας

blog traffic increase image

.

Δεν είναι αργά για να αποθηκεύσετε το ποσοστό μετατροπής σας. Η παραγωγή ηλεκτροδίων είναι η πρώτη προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση. Ήρθε η ώρα να γνωρίζετε τη σημασία της γραφής blog, καθώς είναι ένας από τους ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας στο Web και να δημιουργήσετε οδηγούς. Έτσι, οδηγείτε και μετατρέπετε τους αναγνώστες blog σας σε πιθανούς πελάτες χρησιμοποιώντας τις παραπάνω συμβουλές για να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας σε μηχάνημα παραγωγής μολύβδου.

. 10)

April 6, 2018