Back to Question Center
0

Επιχειρηματικά δάνεια κοσμημάτων

1 answers:

Τα διαμάντια θεωρούνται μεταξύ των πιο ανθεκτικών των πολύτιμων λίθων, την ίδια ποιότητα που έδειξαν πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων κοσμημάτων στην σημερινή αγορά.

.

Ήταν δύσκολο τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των γιγαντιαίων ανταγωνιστών και την αύξηση των καταναλωτών που αγοράζουν online. Αλλά ακόμη και με αυτές τις μετατοπίσεις, οι μικρές επιχειρήσεις συνεχίζουν να κάνουν την πλειοψηφία των πωλήσεων κοσμημάτων στον κλάδο. Επιπλέον, οι μικροί έμποροι λιανικής εξακολουθούν να είναι ο τόπος που οι καταναλωτές πάνε συχνά να επισκευάζονται τα κοσμήματά τους, τα ρολόγια τους και άλλα παρόμοια είδη εξαρτημάτων.

- name in nautical flags.

ΗΠΑ καταστήματα κοσμημάτων λιανικής πωλούνται 31 δολάρια. Αξίας 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2016, σημειώνοντας αύξηση 3,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Απογραφής των ΗΠΑ.

.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι κοσμημάτων που πωλούνται σε εμπόρους λιανικής:

.
  • Οι έμποροι λιανικής πώλησης κοσμημάτων μόδας, που ακολουθούν τις δημοφιλείς τάσεις. Αυτοί οι λιανοπωλητές ειδικεύονται σε φθηνά υλικά όπως χάντρες και τα προϊόντα ξεκινούν σε χαμηλότερο σημείο τιμών.
  • .
  • Οι έμποροι λιανικής πώλησης Fine κοσμήματα, που χρησιμοποιούν πολύτιμα μέταλλα και πέτρες. Αυτά τα κομμάτια αρχίζουν σε υψηλότερο σημείο τιμών.
  • .

Με αυτό το ανταγωνιστικό τοπίο, χρειάζεστε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στη χρηματοδότηση όταν το χρειάζεστε. Η BFS Capital παρέχει χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων από το 2002. Είτε θέλετε να αγοράσετε περισσότερα αποθέματα, να επεκτείνετε το κατάστημά σας, να προωθήσετε το μάρκετινγκ ή να χρειάζεστε βοήθεια με τις ταμειακές ροές, είμαστε εδώ για εσάς. Προσφέρουμε μια εύκολη διαδικασία υποβολής αίτησης και πρόσβαση σε κεφάλαια σε δύο μόλις εργάσιμες ημέρες για τους κατάλληλους αιτούντες. *

.

.

Απογραφή

.

Απογραφή κοσμημάτων σας είναι πιθανό να είναι μεταξύ των σημαντικότερων παραγόντων για τον καθορισμό της επιτυχίας της. Με όλες τις επιλογές για την αγορά κοσμημάτων, το απόθεμά σας πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο, αν είναι κοσμήματα ή κοσμήματα μόδας που είναι πιο συνειδητή.

.

Οι ειδικοί της βιομηχανίας λένε ότι υπερβολικό απόθεμα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που αποτυγχάνουν τα καταστήματα κοσμημάτων, αλλά δεν έχουν αρκετές επιλογές για τους καταναλωτές, θα εμποδίσουν τις πωλήσεις. Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων κοσμημάτων έχουν ένα σύστημα ελέγχου που βοηθά στη διαχείριση του αποθέματος τους, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών στο εκθεσιακό χώρο και κομμάτια που αποθηκεύονται. Ορισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων κοσμημάτων είναι σε θέση να το επιτύχουν με τα δικά τους συστήματα χειρός. άλλοι χρησιμοποιούν λογισμικό απογραφής που περιλαμβάνει κωδικοποίηση απεικόνισης και γραμμών.

.

Μπορεί να είναι ωφέλιμο να γίνεται μια αναλυτική καταγραφή όλων των υλικών απογραφών τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η διαχείριση αποθέματος κοσμημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους κορυφαίους πωλητές και τα στοιχεία που έχουν αποθηκευτεί σε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν πρέπει να υποβάλετε ασφαλιστική απαίτηση παρέχοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

.

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της σωστής ισορροπίας είναι η δυνατότητα αγοράς ειδικών τεμαχίων όταν προκύψει η ευκαιρία, όπως είναι οι πωλήσεις σε πολύτιμα μέταλλα, οι πωλήσεις μεγάλων ακινήτων, η εμπορική έκθεση βιομηχανίας ή η αγορά της καυτής τάσης στο κόσμημα μόνο. πριν από την περίοδο των διακοπών. Γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε έναν εταίρο χρηματοδότησης που να παρέχει εύκολη πρόσβαση στα κεφάλαια. Η BFS Capital κατανοεί πόσο σημαντική είναι η χρηματοδότηση αποθέματος για την επιτυχία των καταστημάτων κοσμημάτων. Έχουμε συνεργαστεί με μικρές επιχειρήσεις από το 2002 για να προσφέρουμε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε με μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία εφαρμογής. Η BFS Capital μπορεί να παρέχει κεφάλαια σε δύο εργάσιμες ημέρες σε κατάλληλους αιτούντες, οπότε δεν θα χρειαστεί να χάσετε την αγορά του κατάλληλου αποθέματος για την επιχείρησή σας.

.

.

Εξοπλισμός καταστημάτων κοσμημάτων

.

Οι πελάτες σας μπορούν να δουν μόνο την ομορφιά των προϊόντων σας όταν έρχονται στο κατάστημά σας, αλλά γνωρίζετε τη σκληρή δουλειά που πηγαίνει στην πραγματοποίηση αυτής της εμπειρίας.

.

Δεν έχει σημασία αν αγοράζετε κοσμήματα που πουλάτε, δημιουργήστε μόνοι σας ή εάν οι επισκευές αποτελούν μεγάλο μέρος της επιχείρησής σας, η επιχείρησή σας θα απαιτήσει εξοπλισμό που μπορεί να είναι δαπανηρός.

.

Ενώ ο εξοπλισμός συχνά διαρκεί πολλά χρόνια, οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας λένε ότι είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε τακτικά ορισμένα προϊόντα, καθώς οι παλαιότεροι εξοπλισμοί θα μπορούσαν να βλάψουν τα κομψά κοσμήματα.

.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την ασφάλεια του καταστήματός σας, όπως συναγερμοί, κάμερες, χρηματοκιβώτια και συστήματα θόλων. Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων κοσμημάτων προσλαμβάνουν εταιρείες ασφάλειας που ειδικεύονται στον τομέα αυτό. Αν και η πρόσληψη μιας επιχείρησης μπορεί να είναι δαπανηρή, αυτοί οι κοσμηματοποιοί θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να γνωρίζουν ότι το κατάστημά τους είναι ασφαλές. Ορισμένοι ασφαλιστές παρέχουν επίσης καθοδήγηση στους πελάτες τους σε αυτόν τον τομέα.

.

Το κόστος του εξοπλισμού μπορεί να είναι υψηλό και ίσως να μην θέλετε να δεσμεύσετε την πιστωτική σας γραμμή για να το χρηματοδοτήσετε. Αυτό είναι όπου η BFS Capital μπορεί να είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε για εύκολη πρόσβαση στη χρηματοδότηση του εξοπλισμού που χρειάζεστε για την ιστορία κοσμημάτων σας για να είστε επιτυχής.

.

Η BFS Capital μπορεί να προσφέρει κεφάλαια σε δύο εργάσιμες ημέρες σε κατάλληλους υποψηφίους, οπότε δεν θα χρειαστεί να χάσετε ευκαιρίες για αγορά εξοπλισμού. *

.

Σχεδιασμός κοσμημάτων

.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των μικρών καταστημάτων λιανικής πώλησης είναι πιο σημαντικός από ποτέ, δεδομένης της κάθε άλλης επιλογής για την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι τα ψώνια για κοσμήματα πρέπει να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες που αρχίζει το λεπτό που μπαίνουν στο κατάστημα, σύμφωνα με τους ειδικούς της βιομηχανίας.

.

Όλοι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πρέπει να εξετάσουν πώς οι χιλιετίες αποτελούν ένα αυξανόμενο τμήμα της αγοράς. Μια έρευνα από αυτή την ομάδα έρευνας Cassandra διαπίστωσε ότι το 70 τοις εκατό των χιλιετηρίδων που ερωτήθηκαν αντιπαθούν τα δυνατά και πολυάσχολα καταστήματα. Προτιμούν τα καταστήματα όπου μπορούν να αγγίξουν τα προϊόντα, σύμφωνα με την έρευνα.

.

Ενώ μπορεί να θέλετε να εξετάσετε εάν είναι καιρός να εκσυγχρονιστεί το κατάστημά σας, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που θα ακολουθήσουν όσον αφορά το σχεδιασμό των καταστημάτων, λένε οι σύμβουλοι της βιομηχανίας. Το ένα είναι ότι το κόσμημα απογραφής θα πρέπει να είναι σε κλειστούς υαλοπίνακες για λόγους αισθητικής και ασφάλειας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να προβάλλεται βιοτεχνικό κόσμημα, ανάλογα με το αν θέλετε να χειρίζεται το εμπόρευμα ή απλά να το δει.

.

Ο φωτισμός είναι πολύ για όλους τους λιανοπωλητές, αλλά ιδιαίτερα για ένα κατάστημα κοσμημάτων για να εστιάσει την προσοχή στα μικρά εμπορεύματα. Ο φωτισμός της θήκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιστήσει την προσοχή στις λεπτομέρειες του κοσμήματος που πουλάτε.

.

Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να είναι υψηλό, αλλά απαραίτητο για τη μελλοντική σας επιτυχία. Μπορεί να μην έχετε πάντα διαθέσιμα τα χρήματα ή ίσως να μην θέλετε να δεσμεύσετε την πιστωτική σας γραμμή για να τα χρηματοδοτήσετε. Αυτό είναι όπου η BFS Capital μπορεί να είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε για εύκολη πρόσβαση στη χρηματοδότηση για να ευνοηθεί η επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει.

.

Η BFS Capital μπορεί να προσφέρει κεφάλαια σε δύο εργάσιμες ημέρες σε καταρτισμένους αιτούντες, ώστε να μην χρειαστεί να χάσετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του καταστήματός σας. *

.

Μάρκετινγκ

.

Το σχέδιο μάρκετίνγκ σας θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές του κοσμηματοπωλείου σας από την τιμολόγηση, την ανάλυση της τοπικής αγοράς σας και τους καλύτερους τρόπους για τη δημιουργία περισσότερων πωλήσεων. Αν πουλάτε κοσμήματα υψηλότερου κόστους, ίσως θελήσετε να αναφέρετε γιατί τα προϊόντα σας αξίζουν την τιμή και τους τρόπους να στοχεύσετε τους πελάτες που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

.

Το πιο σημαντικό μέρος των σχεδίων μάρκετινγκ σας είναι να ορίσετε το εμπορικό σήμα σας. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να ορίσετε το εμπορικό σήμα σας σε τρεις λέξεις, σύμφωνα με την εβδομάδα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε μια πρόσφατη θέση στο blog σχετικά με το μάρκετινγκ για κοσμηματοπωλεία.

.

Οι καλύτεροι τρόποι να κυκλοφορήσετε το κατάστημα κοσμημάτων σας είναι πιθανό να είναι ένα μείγμα νέων μέσων όπως επιχειρηματικός ιστότοπος, διαφημίσεις σε Yelp, Facebook, Twitter, παρουσία στο Instagram και σε άλλους δημοφιλείς ιστότοπους, μαζί με παλιές μεθόδους,. ταχυδρομικές αποστολές, διαφημιστικά φυλλάδια και διαφημίσεις εφημερίδων. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προϊόντα όπως δωρεάν μπαταρίες ρολογιών ή καθαριστικά κοσμημάτων για να επιστήσουν τους ανθρώπους να επισκεφθούν το κατάστημά σας, λένε οι ειδικοί της βιομηχανίας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τέτοιες προσπάθειες, όπως τη χορηγία τοπικών αθλητικών ομάδων ή εκδηλώσεων της κοινότητας.

.

Εάν απλά δεν έχετε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο μάρκετινγκ καθώς εστιάζετε στην επιχείρηση κοσμημάτων σας, η μίσθωση ενός συμβούλου μάρκετινγκ μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάτε. Η BFS Capital κατανοεί τη σημασία του μάρκετινγκ για καταστήματα κοσμημάτων και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση.

.

Η BFS Capital μπορεί να προσφέρει κεφάλαια σε δύο εργάσιμες ημέρες σε καταρτισμένους αιτούντες, ώστε να μην χρειαστεί να χάσετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω μάρκετινγκ. *

.

.

Συμπέρασμα

.

Η BFS Capital κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Μπορούμε να προσφέρουμε τις λύσεις χρηματοδότησης που χρειάζεστε για να πετύχετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

.

Αντιλαμβανόμαστε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να έχουμε ένα κατάστημα κοσμημάτων. Ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία κοσμημάτων σημαίνει ότι χρειάζεστε κάθε πιθανό πλεονέκτημα στην αγορά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το κατάστημα κοσμημάτων σας, αν χρειάζεστε χρηματοδότηση για να αγοράσετε αποθέματα, να ανακαινίσετε το κατάστημά σας, να αγοράσετε νέο εξοπλισμό, μάρκετινγκ ή για άλλους σκοπούς.

.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η BFS παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας και ένας ειδικός υπεύθυνος σχέσεων θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές επιλογές για χρηματοδότηση κατάστημα κοσμημάτων, αλλά η εστίασή μας στην εξυπηρέτηση πελατών κάνει την BFS Capital την καλύτερη επιλογή.

.

Είτε έχετε ανοίξει πρόσφατα ένα κοσμηματοπωλείο είτε έχετε πολυετή εμπειρία, διαθέτουμε μια ποικιλία λύσεων χρηματοδότησης για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών σας, με επιχειρηματική χρηματοδότηση από $ 5.000 έως $ 500.000 και μια πολύ εύκολη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που μπορεί να πάρει τα χρήματα. υποψήφιοι που έχουν πιστοποιηθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών. *

.

Ας σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε το κατάστημα κοσμημάτων των ονείρων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε 1-888-905-4334

.

April 6, 2018