Back to Question Center
0

Μέσα ενημέρωσης

1 answers:

Στην BFS Capital, βοηθούμε τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν από το 2002. Έχουμε επαίνους για τη βοήθεια μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε όλες τις βιομηχανίες που. έχουν υπολείπονται από τις τράπεζες και άλλα παραδοσιακά ιδρύματα δανεισμού.

.


Η αίθουσα των μέσων μαζικής ενημέρωσης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα τελευταία μας γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των δελτίων τύπου, των εταιρικών ειδήσεων και των αναφορών σε τοπικά και εθνικά μέσα ενημέρωσης - compras para gemelos.Η BFS Capital ανακοινώνει νέα πίστωση ύψους 175 εκατ. Δολ.

Φεβρουάριος 2018 . 2) Η BFS Capital έχει λάβει νέα αναχρηματοδότηση πίστωσης ύψους 175 εκατ. Δολαρίων που παρέχεται από τα κεφάλαια που διαχειρίζεται η Ares Management, η LP BFS Capital θα χρησιμοποιήσει τη νέα διευκόλυνση για να επιταχύνει την ανάπτυξη της δανειοδοτικής της δραστηριότητας μετά από ένα χρόνο ρεκόρ όπου η εταιρεία παρήγαγε περισσότερα από 300 εκατ. σε προέλευση, ένα νέο ετήσιο υψηλό.


Η BFS Capital ξεπερνάει τα 300 εκατομμύρια δολάρια στις πηγές προέλευσης για το 2017

Ιανουάριος 2018 . Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναφέρουμε ότι η BFS Capital χρηματοδότησε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια σε καταγεγραμμένες πωλήσεις το 2017 αφού προηγουμένως είχε προβλέψει το ορόσημο τον Δεκέμβριο. Η συνεχής εστίασή μας στις χρηματοδοτικές ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και η συνεχιζόμενη επέκτασή μας σε βασικές γεωγραφικές περιοχές (ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο) μας βοήθησαν να επιτύχουμε αυτό το νέο ετήσιο υψηλό επίπεδο.


Σημειώνοντας 15 χρόνια δανείων μικρών επιχειρήσεων, το BFS Capital επεκτάθηκε πέρα ​​από $ 1.

Δεκέμβριος 2017

Σημειώνοντας το 15ο έτος της επετείου της, η BFS Capital, κορυφαία. πλατφόρμα χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ότι έχει πλέον επεκταθεί πάνω από $ 1. 7 δισεκατομμύρια σε χρηματοδότηση από τη χρηματοδότηση της πρώτης συμφωνίας του το 2002. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι πάνω από το 75% των αποδόσεών της σημειώθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια και πάνω από 25% σημειώθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες. Για ολόκληρο το έτος 2017, η BFS Capital αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισαγωγές, ένα νέο ετήσιο υψηλό.


Η BFS Capital θα χορηγήσει και θα μιλήσει στο NACLB και το Money 20/20

. )

Στελέχη για να συζητήσουν τα προγράμματα και τις τάσεις χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων.

Αύγουστος 2017 Η BFS Capital διορίζει τον Michael Marrache ως Διευθύνοντα Σύμβουλο,.

Η BFS Capital Inc., μια κορυφαία εταιρεία χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ότι έχει διορίσει τον Michael Marrache ως Διευθύνοντα Σύμβουλο για την επιτυχία του εξερχόμενου CEO και του συνιδρυτή Marc Glazer. Επίσης, θα προσχωρήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο Marc Glazer θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BFS Capital.

Ιανουάριος 2018


. 2) Ήταν περίπου πέντε μήνες από τότε που ο Michael Marrache πήρε τα ηνία ως CEO της BFS Capital. Μίλησε μαζί μας σχετικά με τις αλγοριθμικές λύσεις της εταιρείας, τις σχέσεις ISO και τον αγωγό προϊόντων. Πρόσφατα πήρε αρκετό χρόνο για να μιλήσει με την DeBanked για τα βασικά θέματα στην καναδική αγορά το 2018 - από τον ελάχιστο μισθό, μέχρι τον αντίκτυπο της αμερικανικής φορολογικής μεταρρύθμισης στην καναδική οικονομία, στις ευκαιρίες ISO - και τον ρόλο της BFS Capital εκεί.

Αύγουστος 2017


. 2) Ο Marc Glazer ίδρυσε τη BFS Capital στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και παρέμεινε στο τιμόνι όλο αυτό το διάστημα - μέχρι τώρα. Ο Γκλάζερ πέρασε τη φλόγα στο Μιχαήλ Μαρράχ, την περασμένη εβδομάδα. Δεν πηγαίνει πολύ μακριά, καθώς ο πρώην διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου που εργάζεται μαζί με το Marrache στο επόμενο κεφάλαιο για την εταιρεία MCA και τη δανειοδότηση μικρών επιχειρήσεων. Εν τω μεταξύ, το εκτελεστικό ζεύγος επισημαίνει ένα μέλλον όχι μόνο όπου υπάρχει βιωσιμότητα αλλά όπου υπάρχει ανάπτυξη.

Ιανουάριος 2016 Η δύναμη των μικρών: Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν νέες πηγές πιστώσεων. )

Σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ, 99,7% των αμερικανικών επιχειρήσεων χαρακτηρίζονται ως μικρές - αποτελούνται από 500 ή λιγότερους υπαλλήλους. Όταν περιορίστηκε σε εκείνους με 20 ή λιγότερους εργαζόμενους, ο αριθμός εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό 89,9%.

Δεκέμβριος 2015


. )

Καλές ειδήσεις για το 2016: ο τομέας των κατασκευών βρίσκεται στην ανοδική πορεία. Τα στοιχεία από την BFS Capital, δανειστή μικρών επιχειρήσεων, δείχνουν ότι η ζήτηση για δάνεια μικρών επιχειρήσεων βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο μεταξύ των κατασκευαστικών εταιρειών. Το BFS δανείστηκε $ 48. 8 εκατομμύρια σε κατασκευαστικές εταιρείες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015.


Συμβουλές για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των πληρωμών χρέους (χρηματοδότηση AltFi) . 3)

Νοέμβριος 2015

Η πληρωμή του χρέους είναι αναπόφευκτο μέρος της καθημερινής ζωής σχεδόν κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Αλλά αν χειριστεί υπεύθυνα, αυτές οι πληρωμές δεν πρέπει να είναι επιβάρυνση. Στο BFS Capital, ενθαρρύνουμε πάντα τους μικρούς πελάτες μας να μιλάνε με τον πάροχο δανεισμού τους για να υπολογίσουν ένα πρόγραμμα πληρωμών που έχει νόημα γι 'αυτούς

April 6, 2018